Komentari za tekst "Vaša 28. nedelja trudnoće"

Komentara
2609
Ostavite komentar
Ja sam imala nindza potez sa stepenica, negde pocetkom petog meseca. Pala sam na stranu i bila sam sva plava, ali sam srecom izbegla udarac u stomak. Beba je zasticena jer je u plodovoj vodi, koja je oko nje i stiti je, tako da treba bas dobar udarac u stomak da bi ona osetila. Tako je meni dr objasnila. Bitno da se ti dobro osecas jer mislim da je jedina veca opasnost prevremeni porodjaj ili bolovi, a bebica ce biti ok! Ja, eto, godinama silazim sa sprata dnevno po 15 puta i nikad nista, a evo sad mi se desilo! Nadam se da nece biti padanja, od sutra sam u 28 nedelji! Pozdrav i ne brini nista!
Evo nas u 28. jos nikakvih tegoba nema, na svu srecu. Samo sam straaaaasno nestrpljiva da upoznam mog malenog. :) Btw, u plusu sam 8.5 kg do sad.
U 28.nedelji sam, ugojila sam se 6 kg. Jako se brzo zamaram, nemam pojma kako ce biti u 9.mesecu ako je u 7.ovako :) uz to muci me uzasna gorusica.. Sve ostalo je ok :) veliki pozdrav
Draga moja i mene.Grozno pecenje u zeludcu i grlu i ustima. Gorak ukus..😥 I to samnlegla uvece sa gorusivom i nisam celu noc trenula i tek pred zoru sam uspela da povratim. I malo se stanje smirilo..A sa prvim detetom uopste nisam imala taj problem..☺
Draga Bojana, sve je identicno kao kod mene. Sto se tice gorusice, pokusaj da izbacis slatkise, meni je svanulo od kada sam prestala da ih jedem. Pozz
U 28 nedelji trudnoce sam, na desnoj strani majice sam primjetilaa malu flekicu koja nema ni boje ni mirisa, kad se osusi postaje hrapava...da li je rano da mlijeko sad procuri i da li je to strasno, prvaa mi je trudnoca :). Hvalaa unaprijed
Kolostrum, ne brini, bice ga jos..
Pozdrav buducim mamama,
ja sam od decembra na odrzavanju trudnoce. Svake dve nedelje konrola a na 4 nedelje hospitalizacija u bolnici. Najpre sam imala krvarenje u decembru (16-ta nedelja), kasnije su mi konstatovali skracen grlic, zatim da nosim jako nisko a od ove nedelje su mi rekli da mi je i posteljica vec zrelosti II... Polako guramo pored svih problema i nadamo se da bebica nece krenuti pre juna.
Pozdrav svim trudnicama i zelimo od srca laku trudnocu
Draga Jelena, bice sve u redu uz Bozju pomoc. Nemoj da brines. Ja sam od 18.09. na odrzavanju trudnoce. Visikorizicna blizanacka trudnoca- ivf. Od prvog dana pijem lekove i primam injekcije za odrzavanje trudnoce. Skracen i mek grlic. Termin nam je 13/14.06... Dace dragi Bog da i kod vas i kod nas sve bude u redu do kraja. Sa srecom.
Pozdrav za sve stomacice! Sve super podnosim, samo jako lose spavam..Bebac je sve jaci i jaci :D
Zenske ida li neka problem sa bolovima u nogama,svake noci se budim sa bolom u desnoj nozi od kuka na dole,neverovatan nepodnosljivi bol,kao da se meso odvaja od koske,da li jos neka ima slican problem da znam da ne brinem?
Jastuk izmedju nogu je zakon :-) Mada dosta trudnica hvale i onaj gnezdo jastuk,kazu da pomaze ko ima problema sa spavanjem :)
I ja imam bolove u nogama,vise kao grcenje misica na lijevu stranu,i pomaze mi kad stavim manji jastuk izmedju nogu dok spavam.. Tako da probaj,mozda pomogne,i naravno masaza tabana uvece.. pozzz :)

I ja ih imam vec nekoliko noci za redom...
ja imam bolove tako i grčeve u nogama jedva spavam.valjda je normalno ne brini se ;)
Zdavo mame , pre nekoliko dana su mi se pojavile neke sitne bubuljice po licu , najvise ih ima po slepoocnicama , obrazima i vratu . Na oko nisu vidljive ali ih na dodir bas osecam , nemam nikakvih tegoba poput svraba , crvenila itd . Da li je to samo osetljivost koze , ili da potrazim savet nekog dermatologa ? Inace za 2 dana ulazimo u 28.nedelju , lepo napredujemo , nema nekih vecih problema , sem eto sad tog sa kozom ..
Povukle su se posle nekoliko dana .... :) , samo sam odrzavala lice obicnim bebi sapunom , vodom i nivea kremom ....
Ja imam identican problem kroz celu trudnocu, s tim sto su mi i ledja i grudi takodje pune sitnih bubuljica. pre trudnoce ni jednu nisam imala...sve se nadam procice, ali nista od toga...
i meeni je tako bilo.dokt kaze da je koza u trudnoci osjetljiva.pa mozda zbog promjene praska ili omeksivaca.detrdzenta za sudje pa nam onda koza osjetljiva na odjecu.
Da li je neka imala problem oko vanjenja zdravstvene knjizice...strani sam zavod a u kraljevu vodim trudnoci,moram da menjam adresu u licnoj karti da bi dobila neku knjizicu da idem na porodjaj,a glavna sestra mi je rekla da oni tj,doktor ne daje potvdu da sam trudnica a to mi treba,ako je neka imala slicno iskustvo neka mi napise,,,molim vas.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »