Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Imam redovno menstruaciju na svakih 28 dana. Kasni mi 14 dana, a poslednji odnos sam imala 6. Februara, prvi i poslednji put posle poslednje menstruacije. Decko nije svrsio u meni, svrsio je kasnije par minuta. Da lh je moguce da sam trudna ili je to zbog stresa pod kojim sam poslednjih mesec dana? Veoma sam zabrinuta. Da li mozete da mi pomognete? Hvala unapred.
Cao molim vas za malu pomoc ,zadnja menstr.je bila 10.1.i Nisam jos dobila bila kod dr na ultrazvuk sve he u redu a ja jos ne dobijam danas sam uradila test i negativan je a kod dr sam opet na ultrazvuk 18 -og.Dali je u pitanju trudnoca imam mucnine i umaram se prebrzo
Zdravo svima, molila bih vas za pomoć. Dečko i ja smo u januaru imali nezaštićene odnose u plodnim danima, a da pri tom ni jednom nije završio unutar mene. M mi je kasnila 3 dana, uradila sam test, negativan je bio a potom dobila i m je trajala samo jedan dan. Potom smo pre dve nedelje imali odnose gde je završio ponovo van ali se potom obrisao i nastavili odnos. U međuvremenu sam imala peckanje i osećaj suvoće sve dok nije bilo ponovnog odnosa, ali pošto sam bila van zemlje i nisam mogla na pregled kupila sam pipem po dolasku i bol je prestao. M mi je sada poranila 3 dana, i trajala 4. Već par dana me užasno tera da mokrim, pri tom mi se kafa grozi, ujutru i uveče mi je muka, imam nesanice i čudne bolove u leđima i donjem delu stomaka, da li sam u drugom stanju? Da li bi trebalo da ponovo odradim test? Molim vas za mišljenje i hvala unapred!
Caooo drustvo imam jedno pitanje.Poslednja vestica mi je bila 28.01 ovulaciju sam imala 18 i 19.01 isla sam na folikometriju.Radila sam prekjuce test ima dve crte a druga se bas baas jedva vidi.Danas uradim betu ona negativna.Da li beta moze da pogresi ili sam rano uradila?A test poz.Nista mi nije jasno :-(
Nisam dobila vec 13 dana uradila 2 puta test al negativan
Uradila sam test za trudnocu. Druga linija je bladunjava roze.
sta to znaci?trenutno imam temperaturu I ne znam sta da radim:-( pomoc
Trudna si 100%
Javi se ginekologu jer moguca je trudnoca al temperatura me brine pozz srecno
Caooo,kasni mi menstruacija 4-5 dana,nemam nikakve simptome tridnoce a ni da cu da dobijem..radila sam test pre 2 dana i polazao mi je jedva vidljivu drugu crticu a jutros kad sam radila test je bio negativan. Da li je neka imala slicno iskustvo? Bas zelimo bebicu i mnogo sam nestrpljiva :)
Zdravo ;) imam pitanje... Dobila sam poslednji put 10.01.2015. Sa deckom sam bila 04.02.2015. i u meni je svrsio. Po kalendaru sa interneta, kasni mi 3, 4 dana. Da li treba da urad test i kada? Od simptoma imam samo promjenu raspolozenja u kratkom periodu i slab apetit. Help.
Nista od trudnoce :(
Imala sam ne zasticen odnos u mesecu 11-om, nakon toga sam popila tabletu jutro posle tj.escapel. Dobila sam menstruaciju na vreme 2.12., da bih kasnije istog meseca dobila 26.12. Evo sad se brinem jer jos uvek nisam dobila, da li je moguce da sam trudna? Vec dva puta sam radila test i on pokazuje crtu C crvrnu(skroz), dok je druga crta skroz prozirna ali se primecuje. Mislila sam da ce nekoliko dana kasnije dr.crta biti tamnija pa sam uradila ponovo ali nije bilo promene. Da li je moguce da mi je tableta poremetila ciklus? Treba mi vas savet!
Čao arii,

Ne znam da li dobila odgovor do sada ili eventualno menstruaciju, ali da prenesem svoje iskustvo. 2005 sam imala nezaštićeni odnos i popila sam tabletu za dan posle, imala redovne cikluse, izostane mi pet meseci kasnije ciklus (kasnio je nekih 5-7 dana), uradim test on negativan, odem kod ginekologa da protumačimo izostanak ciklusa, ja u 18. nedelji trudnoće. Imala sam još jednu trudnoću i test je pokazao pozitivan rezultat 6-7 dana nakon začeša ....
Nadam se da sam ti pomogla iole :) Pozz
Cao, imala sam odnos, kasnilo mi je dva dana...dali postoji mogucnost da sam trudna. Skoro su me grudi bolile kao kad trebam dobiti
Cao svima :)
Imam pitanjce,ja i muz smo ovog meseca bas radili na bebi,simptome imam kao da cu da dobijem...radila sam test (rapid baby) 2 dana pre ocekivane M i druga crta je bila jedva vidljiva,a meni kasni 3 dana..
da li ta jedva vidljva crta znaci da smo uspeli?
evo samo da kazem da je danasnji test potvrdio ono sto smo zeleli... Roda na putu :)
Pozdrav ja i decko vec neko vreme imamo odnose u kojima se ne pazimo,dali postoji mogucnost da sam trudna? Jer za 9 dana treba da dobijem ali me ne bole grudi,a pre svake mens barem 14 dana ranije grudi bi me bolele.. Dal da uradim test?
Dobila sam ih proslog mjeseca 18tog.dec ,a prije toga su mi kasnile 5dana inace mi je menstrucija dolazila na 30 ili 31 dan. Uradila sam test I bio mi je pozitivan,nakon toga sam ih dobila. Opet mi kasne ,a prije neki dan sam prokrvarila malo I stalo odma. Dali sam trudna?
Da li mogu da posaljem sliku testa i kako? Jako sam nestrpljiva da saznam da li sam trudna.
MOLIM VAS ZA POMOC!
MM i ja zelimo bebicu vec 2 godine, danas sam radila test ( danas sam trebala da dobijem), znaci jos mi ne kasni
i bila je bleda roza T crta, ali se lepo videla. Nakon 2 sata sam uzela drugi test i cini mi se da je crtica jedva, jedva primetna.
MOLIM VAS ZA MISLJENJE.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »