Komentari za tekst "Kako da povećam šanse da zatrudnim?"

Komentara
364
Ostavite komentar
Ja i suprug smo u braku skoro 2god i ne ostajem nikako u drugom stanju.Na pocetku smo imali cesto odnose,sad ne bas toliko kao na pocetku tu je posao,obaveze.umor itd,cak sam i dizala noge nakon odnosa jer sam procitala da to pomaze medjutim meni nije.Sto se tice ovulacije zamolila bih vas da mi objasnite kako to da izracinam i sta sve ostalo treba.Inace ja imam 22god,a suprug 21 .Hvala puno unapred.
Sto se tice izracunavanja ovulacije zavisi ti od duzine ciklusa. Ciklus je period od 1. dana menstruacije, do 1. dana sledece menstruacije. Ako ti ciklus obicno traje 28 dana ovulacija ti je 28-14 = najverovatnije 14. dana ciklusa. Ako su ti ciklusi npr. 24 dana onda ti je ovulacija 24-14 = najverovatnije 10. dana ciklusa. A imas i na internetu jako puno informacija o nacinu odredjivanja plodnih dana... Informisi se o cervikalnom sekretu, merenju bazalne temperature itd. Nadam se da sam ti pomogla! :-)
Draga moja, ja imam 20 a suprug 37 godina.....godinu dana u braku nema sta nisam pokusavala da bi ostala trudna i u decembru odem kod bake sto saljeva strave i namjesti mi matericu i prije mjesec dana sam saznala da sam trudna......nikakve tablete ne pomazu....macinu travu sam pila pa sigurno sam popila vise od 5-6 kutija.......i kad sam vec odustala od trudnoce desilo se......psiha nas sve ubija......
Opusti se draga moja.....i zelim vam svima dvije crtice na testu.
:*
Ima vremena mladi ste.Desiće se kad se najmanje nadate.
Imam 38 god i zelim da zatrudnim bila sam kod neukologa Sve u redu..Imate vi neki savet? hvala
Drage moje ja sam u braku 6 god i pokušavam da zatrudnim bila sam kod lekara privatno i ovako sve u redu ali nikako da ostanem u drugom stanju.Muž mi je 81 god ja 92 imate li neki savet??
Ja sam u braku vec 5 godine ja sam 86 god a muz mi je79god i nemogu da ostanem trudna a zelela bi. Bila sam kod ginekolog jer mi kasnila menstruacija i radila sam analize krvi na privatnoj klinici i rezultati su bili uredu i moj muz je radijo isto neke analize sperme i ti rezultati su bili dobti.Neznam kome da se obratim ovi nasi lekari u Boru neznaju nista jedino da trazim neki savet od nekog srucnog doktora.
Cao drage moje, ja kao i vecina devojaka-zena ne mogu da zatrudnim...vec 4 meseca. Prosli smo imali odnose na dan ovulacije, a ja sam dobila 6 dana pre odredjene menstruacije...stvarno zelimo bebu i suprug i ja al izgleda nesto nece. Pa me zanima da li neka zna mozda sta se desava ako posle odnosa dobijem par dana ranije? Pozdrav za sve...
Srdacan pozdrav.. Ima. 27 godina i u braku sam vec mjesec ipo, pokusavamo da dobijemo bebicu vec par mjeseci ali nista, ginekoloski je bas sve u redu, ja ne mogu da se opustim od silne zelje .. Ne znam kako da pomognem , jel imate nek savjet
Zelim da zatrudnim,ali uopste ne uspeva momak i ja pokusavamo vec godinu dana i nista,bila sam kod lekara i sve je uredu samnom,plasim se da je do mog decka.. dajte neki savet.😊
Pijte Femisan A. Ja sam ga pila posle operacije endometrioze,ciste se nisu vratile i ostala sam trudna,sad sam u sedmom mesecu. Naravno pod uslovom da su osnovne pretrage u redu.
vec par meseci radimo na bebi ali nista, da li imate neki predlog za brze zacece, obzirom da nemamo dece i da smo isto god (28), niti postoji neki zdr problem..... pozdrav ;)
Cao svima ey jasam u braku 2 god u braku I nemogu ostati u drgom stanju I pitam vas kako mogu ostati u drgom stanju ?
U braku sam devet meseci,muz mi je 78 a ja sam 95 god zelimo da imamo bebu ali kako? Nemam redovnu menstruaciju kasni mi po cetiri pet dana i opet dobijem. Sta da radim?
Drage zene jedno pitanje već dugo vreme ja i partner pokušavamo da ostanem trudna nakon drugog deteta prošlo je godinu ipo i već 2meseca nemogu da ostanem trudna dali mi možete reći da pokusam nešto jer sad vise neznam šta bi hvala .
Drage moje, u braku sam skoro dve gdine, na pocetku braka imala sam reviziju zbog uginuca ploda, i od tada ne uspevam da zatrudnim. Isla sam kod doktora vise puta, sve je u redu, pila clomifen i nista.. da li neko ima da mi da neki strucan savet. Hvala drage moje..
Mozda ti suprug nema dovoljno pokretljivih spermatozoida?
Ako je kod tebe sve u redu,onda je do supruga nesto.
ne stres nemam ali nemogu da dobiem redovnu mestiraciju sta da radim isla sam kod zenskog doktora on mi rece da je sve uredu ali ipak ne mogu da dobijem dali vi znateli nesto sta je dobro da se pije da bi dobila misturaciju hvala vam.
Pocni sa cajem virak,pije se dva puta dnevno,regulisace ti 100% i videces da ce ti i ovulacija biti redovna.Srecno!!!
imam 20 godina ne nisam nista pila ali ipak ne mogu da dobijem ovaj mesec nisam jos dobila misturaciju ata da rafim dali je mogucnost da zatrudnim ako ipak ne dobijem redovnu misturaciju hvala draga .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »