Komentari za tekst "Vaša 24. nedelja trudnoće"

Komentara
2921
Ostavite komentar
slazem se za Stefan i Nemanja, ili Petar i Pavle :-)
Stefan I Nemanja :)
Viktor i Andrej :)
andrej i aleksa :-)
Petar,Petrasin, Maksim,Vukan :-)
Cao mame... samo da vam kazem da se ne opterecujete merama sa UZ jer uopste nije pouzdan... ja sam u petak radila kod jednog, a u utorak kod drugog doktora i to su upitanju dva poznata lekara u Beogradu... i mere se uopste ne podudaraju... Cak mi ovaj prvi izmerio da beba ima 609gr, a ovaj drugi par dana kasnije 581gr.. toliko o tome... :-)
Pa to su prakticno iste vrednosti. Greska merenja je +-50g. To bi trebalo lekar da vam kaze
Cao drage mame, analize krvi i mokrace su u redu zabrinjava me to sto nekad osjecam bolove u vagini, mokrim normalno ne pecka me, inace sam 24 nedelja trudnoce...Hvala.
Zdravo svima,i ja sam 24nedelja.I imam bolove u kukovima,po vasim komentarima vidim da je to normalno :-) nosim curicu i ugojila sam se 8kg.
i ja imam dolove u kukovima, takodje sam 24 nedelja, i nosim devojcicu... a sto se tice kukova i krsta to je sve normalno jer se sada sirimo, beba raste i pravi mesta... :-)
Zanima me ima li neka od vas problema sa bolovima u kukovima,ponekad kad ustanem jedva da napravim korak,nadam se da je to normalno 😞
dijana ja sam imala nernomalne bolove u kukovima trebalo mi je po pola sata da ustanem i jos toliko da zakoracim.to je normalno ali sam uzela da pijem sumeci kalcijum i mnogo me manje boli.
Cao svima , evo i ja sam 24 nedelja ,juce je bila kontrola ,beba je super ,teska je 670 gr , i ja sam se ugojila 6 kg za sada ,inace to mi je druga trudnoca i kako nisam zelela da znam pol sa prvim tako i za ovu trudnocu zelim da to bude iznenadjenje;) kod mene vazi jednostavno pravilo ,bitno da je zivo i zdravo a sve ostalo nije bitno ,inace prvo mi je devojcica ;)
24.sam nedelja i dr mi je rekao da mirujem jer je beba nisko i malo sam se otvorila,i dao mi je utrogestan da pijem,jako sam zabrinuta,toliko da ne smem da mrdnem iz kreveta,ako neko ima iskustva sa tim neka mi kaze sta da radim... :/
ja isto moram da mirujem 24 sam nedelja, nisam otvorena ali imam previse jake kontrakcije, pijem folnu kiselinu ili folnak, utrogestan 3*200 mg, magnezijum i gvozdje sumece, i bedoksin zbog mucnine..
i kod mene je isto,skracen grlic i uloziv za jagodicu prsta,terapija utrogestan i sto vise lezanja.Ja ustajem da sredim po kuci to sto moram sudovi,rucak,ves i posle se vratim i prelezim ostatak dana,naravno ustanem do wc i na tusiranje.
ćao zabrinuta mamice....biće bolje. Ja sam bila i hospitalozivana pre par nedelja pa je sad sve ok. Pomaže mi pored utrogestana još i magnezijum. Pričuvaj se još par nedelja ;-) srećno!
Ja sam 24 nedelja i do sada sam se ugojila 10 kg sa 56 na 66 a ne jedem bas toliko da tako brzo dodajem kg niti sam ranije imala vise od 56 kg godinama, nije mi jasno i zabrinuta sam?
ja sam isto 24 nedelja, ugoila sam se 5 kg, sa 60 na 65. :-)
Zbog svih buducih mama koje čitaju morala sam da napišem :) ipak je razlog dobijanja na kg netolerancija na glukozu iako mi je šećer uvek uredan pri svakom vađenju... Nema više ugljenih hidrata :/
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »