Komentari za tekst "Vaša 37. nedelja trudnoće"

Komentara
3799
Ostavite komentar
I meni je termin 6.3.2015. Al se nadam da ce bar malo ranije...cerki je rodjendan 22.2. Pa bar posle tih dana. Inace dobro se osecam, trece dete I decak je. Jedini problem mi je sto sam nestrpljiva I ne spavam. Kad imam neke bolove samo prilegnem I smire se...pozdrav za sve mame u iscekivanju
Meni je termin 06.03. i isto mi je kao i tebi... Sve je to ok, izdrzacemo jos mesec dana, samo da nam bebani budu dobro.
normalno je Djurdjice,meni je treće ,teemin isti ,dečak i želudac radi li radi jer je beba visoko,neće brzo van,tek kada sidje u karlicu proći će ,bar se nadam :-D
Drage moje buduce mamice.. Moram opet da vam se javim pa da podjelim s vama to.. Danas me cijeli dan prati sigurnost u to da cu do sutra ujutro roditi.. Imam puno vecu potrebu za mokrenjem i jak pritisak na karlicu toliko da me cak stidna kost boli.. beba se umirila rijetko nam se javi.. i ja sam ubjedjena da ce veceras da me zaboli.. Mislim da necu spavati ni sekunde od nekog uzbudjenja.. :-) :-)
Ooo Selmaaa, sretno da bude ! Javi nam jel se zaista desilo ili je bila lazna uzbuna ♡
I mi smo usli u 37 nt :) .. I jos samo 26 dana do poroda :) neki sitni bolovi me prate al nista strasno sve to stoji u 9 om mjesecu :)
Ja sam danas usla u 37 tt i imam jos tacno mjesec dana do predvidjenog termina - 26.02.15. :-)
Tea, kao da mi citas misli... :D
Iskreno, ja bih i voljela da urani desetak dana... a imam takav i predosjecaj. Ugl, tu smo... pratit cemo se i vidjeti kad ce koja ♡
meni je termin 28.02 :) ali moj osecaj je kao da bas necemo bebac i ja izdrzati do tada...pritisak je jak on se spustio i nekako se"osecam"kao da imam jos dve nedelje plafon. mada ko zna :)
Meni je termin je 22.02. :-) a moj rodjendan je 20.02. :-)
I meni je termin 22.02 :)))
Možda beba urani 2 dana! 😊
Ima li tko termin 20.2.2015?☺
Meni je termin 19.02.2015 :-)
Meni je termin 22.02. :)
ja 21.02.2015 :D
Evo i moja djevojcica i ja smo usle u 9. mjesec , tj . 37 sedmicu. Mene vec duze vrijeme boli u preponama , boli najvise ma ustajanje iz sjedeceg
polozaja , ponekad i pri okretanju u krevetu, ali nista strasno . Jedva cekam svoju princezu , za 4 dana idem na prvi ctg , malena je vec na zadak okrenuta tako da cemo na carski , al samo nek bude sve ok. Puno puno srece svima zelimo , lagane porode i puno zdrave djecice
Cao svima :) Mi smo od sjutra u 37.nedelji. Osim svih ovih normalnih bolova koji prate ove poslednje nedelje trudnoce, super se osjecam. Trudim se da odmaram kad sam kuci, ali i redovno da izadjem u kracu setnjicu. :) Ja sam cula da je caj od lista maline odlican i preporucuje se u devetom mjesecu. Utice na opustanje materice, sto olaksava porodjaj. Jedna do dvije soljice dnevno. Ja od danas pocinjem da ga pijem :) Pa ako jos neko zeli da pokusa, nije od goreg. :)))
pozz sviiimaaa!
Ima li koja mama da ceka bebu oko 25tog Januara? A da ce se poroditi u Betaniji? I za kog dr ste se odlucile da bude uz vas na porodjaju? :-)
Mi smo u 36+5 :-) Ima dva dana tesko dise i stomak mi je stalno mi se cini tvrd. Bebac je jako nemiran i ja jedva cekam!!! Nemam strah volela bih dadodje odmah bas sam nestrpljiva!!! Jel imate neke neke znake da stize? :-))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »