Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3021
Ostavite komentar
Zdravo, mi smo takodje 39.nedelji prvi put☺ Termin nam je za 8dana a mene buni to sto jedino sto osecam je ona stegnutost stomaka,u glavnom kad sam malo aktivnija. U toku noci osetim po nekad bol u predelu stidne kosti koji traje 10-15 sek.i prodje... i to ne svake veceri. U wc-u sam na svakih 20-tak min. a ustajanje je sada proces i sve me zivo boli,imam osecaj kao da sam rasrafljena... a poroteklih dana su pocele noge da mi trne... Ne mogu da povezem ono sto osecam sa onim sti citam kako bi trebalao pa me nekad hvata panika da necu na veme krenuti u porodiliste... A bebac se pritajio,miran kao bubica. Javlja se ali to nisu neki jaki pokreti vec cisto s
da se oglasi. Inace trudnoca i
urrdna bez ikakvih komplikacija...
i meni je prvi put, do termina 10. ne osećam ništa ali baš ništa...samo čitam o kontrakcijama i sličnim pojavama,ali svi kažu da kad počnu trudovi oooo znat ćemo:) pa nemoj da brines...simptomi slični i meni zadnjih dana trnu ruke i grcevi u listovima,resavam tako da pijem magnezij. držim fige, samo se opusti i srecno :)
Lijep pozdrav svim budućim mamicama. Mi smo isto u 39-oj nedjelji, prva mi je trudnoća pa i nisam baš upućena kako i šta :/ Prije 9 dana bila sam na pregledu gdje mi je rečeno da sam otvorena prst ipo, ali ne osjećam još uvijek nikakve bolove. Jedini što me zbunjuje je svakih pola sata pomalo mokar donji veš, kao da curi kap po kap. Ne znam da li da idem u porodilište ili da pričekam još malo.
izvinjajem se zbog duzeg posta :*
Imas u apotekama posebne uloske pomocu kojih mozes da vidis da li je to sto curi sekret ili amniotska tecnost. Ako je plodova voda ja bih na tvom mestu isla kod lekara, jer prsnuce vodenjaka moze viti visoko i nisko, tj moze da ti odjednom otekne sva voda ( nisko) a moze i tako da curka dugo ( visoko) ...
Nema potrebe za porodilistem za sada, bar ne zbog mokrog vese.. to se u ovom periodu sad desava svakoj trudnici.. :-) dok ne pukne vodenjak ili ne krenu bolovi, sedi kuci i uzivaj:-)
Drage mamice I mi smo u 39-oj sedmici..sve uredu osim bola stidne kosti..cesto me boli a navecer pogotovo kad ustajem piskiti jedva ustanem..je Li koja mama imala s Tim problems.. ❤❤
isto.. nocu mi treba pomoc za obe ruke da ustanem iz kreveta.. boli stidna kost, prepone.. nesto mi je cudan osecaj u nogama, kao da mi se oduzimaju, kao neki zivac da mi se prikljesti..ili sta vec.. ne znam. jel imao neko sa tim problema?
usli i mi u 39.nedeljuuu :-)
ctg pokazuje male kontrakcije, otvorena skoro 2 prsta. termin za 10tak dana..
Pozdrav svimaaa :)
Mi smo 38+2 i jos uvijek nema nikakvih "simptoma" poroda... Moooozda samo neka blaga bol u preponama u jutarnjim satima i to je sve. Kakva je situacija kod vas? :-D
Cao svim buducim mamama , termin nam je za 9 dana , a mene od jucer muci nagon na povracanje. inace cijelu trudnocu nisam imala mucnine nit sam ikada povracala , pa me zanima dal je ovo sad normalno i dal se nekom desavalo ??
Cao, i ja sam u 39 nedelji, termin mi je za 10 dana, imala sam mucnine u poocetku trudnoce, ali su nestle, i sada su ponovo pocele. Moja doktorka kaze da se tako telo priprema za porodjaj i da ne brinem.
Ћао свима,у 39-ој сам недељи и остало је још 13 дана до термина. Имам болове по мало,али сам јуче радила цтг и кажу да нећу још. Све у свему једва чекам да бебац дође. Свима желим све најлепше. :)
Cao mame,mi smo u 39 nedelji i ostalo nam je jos sitnih 7 dana,mada se nadamo da ce bebac da resi neki dan ranije da izadje jer su moja rebra spremna za zanovljavanje jer smo prilicno besna beba..Da li mozda ima neka mama sa iskustvom iz Zemunskog porodilista,da podeli nama neki savet?Pozic
cao Tijana,imas neke komentare na bebac sajtu, tj.na forumu, porodiliste Zemun kucas, i na ana forumu, pa prelistaj. relativno su novi komentari. svi su zadovoljni. ja danas ulazim u 39.nedelju. i isto cu Zemun.
Cao mame,usli smo danas u 39.nedelju,jos trinaest dana je ostalo do porodjaja a nedelju dana sam otvorena jedan prst:-) Kuca je spremna,sobica je spremna,torba za porodiliste je spremna,cak i robica za izlazak koju smo tati ostavili da nam donese samo jos da momak odluci kada ce,mi smo jako nestrpljivi da ga docekamo a njega bas kao da boli briga:-) Veliki pozdrav za sve mame i trudnice i uzivajte sa svojim bebama,bile one u stomaku ili van njega:-)
Cao mame! Meni je jos 13dana ostalo do termina i jeedvaa cekam!!Sve se nadam sad ce, ranije ce,ovo cekanje me ubi...Meni je stvarno trudnoca bila laka.To za otvaranje nista ne znaci neko je dugo otvoren po prst, dva pa nista. Nista ne brinite! Ja sam otvorena jedan prst vec nedelju dana i cep mislim da mi je ispao a nista jos... Srecno svima! Mi smo spremni za front i sad samo cekamo :-)
i nama je do termina jos 13 dana ali idemo na carski za 7dana. srecno svima i da rodite zive i zdrave bebe :-*
Cao svima,evo i mene u 39 nedelji.Vec mesec dana sam natecena,jedva idem,tesko disem..Imala sam 50 kg kad sam ostala trudna,sada imam 68 kg i jako mi to smeta.Odbrojavam dane,sate i minute do dolaska bebe...Sve su to slatke muke:)Pozdrav svim mamama.
Termin je 21.1. a ja nisam ni milimetar otvorena.Da li to otvaranje krece ranije ili moze i na dan porodjaja?
Normalno je biti otvoren 3prsta od 6 tog meseca do porodjaja a sve zavisi mozes se otvoriti odma cim krenu kontrakcije srecnoo :-*
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »