Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
Ah 34 nedelja još malo.Ja imam grčeve u nogama i rukama prsti mi se ukoče ponekad,svi u poslednje vreme vrlo jaka gorusica i bol u stomaku nekad kao da ću da se porodim.Dali neka od slične tegobe.
I mi smo u 34-toj nedelji, i fala bogu sve ide po planu. U poslednje vreme mi se javlja grc u listovima na nogama i veoma je bolan, stopala mi postaju ukocena i nemogu da ih pomerim od neopisivog bola u listovima. Dali je neka imala slican slucaj? Pozdrav i srecno svima!
Grčevi se javljaju zbog nedostatka magnezijuma u organizmu koji se sada ubrzano "troši". Dobro je sada unositi jednu šumeću tabletu dnevno magnezijuma.
Ja sam isto 34nedelja, grceve u listovima imam vec mesec dana. Probajte da savijate stopalo ka stomaku kada grc krene da hvata ili jako pritisnite stopalo od zid, pusta sto posto. Mnogo mi je lakse od kada znam za tu caku...
Imene hvataju grcevi u toku noci,osecam se nekako tesko i naticu mi noge i prsti na rukama...u istoj smo nedeljI :)
Danas sam usla u 34.nedelju. I meni se javljaju grcevi u listovima kada hocu da se protegnem, obicno ujutru po budjenju. Kada se to dogodi uzasno je bolno. Preporucuju tusiranje listova naizmenicno toplom i hladnom vodom, kao i uzimanje magnezijuma. Pozdrav!
Buduce mame i tate, uzivajte uz aplikaciju mog muza. U pripremi je jos sadrzaja. Pomozite nam, skidajte, ocenjujte sa 5 zvezdica i uzivajte :-)

Mi smo inace u 34 nedelji i bas smo nemirni :-*

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.djukic.decija_radost
Danas smo 33+4, bili na uz u Višegradskoj, beba napreduje, teška 2200, dovoljna količina plodove vode, jupi! Imam problema sa spavanjem, odnosno sa pronalaženjem odgovarajućeg položaja, a da ledja ne bole, mada sve uglavnom imamo slične poteškoće, pa mi je lakše :) Još maaalooo da izdržimo! Pozdrav svim mamama :*
Doktorka mi je rekla da kupim Spasmex ampule ( ako sam dobro upamtila), da imam kod sebe kada krenem na porodjaj. Da li neko zna za sta sluze ili u kom slucaju se daju?
U 34. nedelji sam i ja. Mene muci nekontrolisana urinarna inkontinencija (stres i urgentna)... 😯 ima li neka od vas taj problem i kako ga resava... ili neki savet... pozzz svim mamama!
iskustva sa kukuruznom svilom? piti ili ne piti?
Pozdrav! Mi smo 34. ned. trudnoce i za sada sve tece po planu. Prije oko mesec dana sam dole, tj desno od klitorisa na usmini primetila malu tamnu okruglu kvrzicu, kao neki hematomcic. Danas primetim da je porasla, malo manja je od zrna kokice, nije nimalo bolna. Da li je neka od vas imala slicno iskustvo i moze li biti da je to od pumpanja krvi i sve veceg pritiska?
Hvala!
Draga Zorice, ja sam se porodila 20.02. i potvrdjujem da taj "nas problem" nestaje posle porodjaja. Tj. meni je ostala samo mala tackica, kao bubuljica. Srecno na porodjaju!
i ja imam isti slucaj sa obe strane...juce sam imala termin i pitala sta je to jer sam se zabrinula..on mi je rekao da nije nista opasno, da je to normalno u toku trudnoce a i zbog tezine bebe...i da nakon porodjaja to nestane...pozZz
Drage Mame,
ja sam u 34 nedelji trudnoće,beba je krupna čak 2500g,i sve je u redu sa njim.
Međutim vadila sam briseve,bakteriološki je sve u redu ali vaginalni sekret je 5 grupa,i prepisane su mi vaginalete MAXMIROR,da li ima neko od Vas slična iskustva,baš sam zabrinuta pozdrav svim mamama
34. sam nedelja trudnoce i jako mi oticu zglobovi na nogama, a doktor mi je strogo zabranio unosenje soli. Jel ima neko slicno iskustvo? Pozdrav!
Ne brini se o je normalno.mene spasava magnezijum
34. sam nedelja trudnoce I jutros sam osetila bol u predelu leve dojke I u njoj osecam grudvicu kada pipnem, velika je I bolna na dodir, da li je neko imao slicna iskustva ili zna nesto o tome?
Svako telo i svaka trudnoca je za sebe. Najbolje idi kod doktora da vidis sta ce ti on reci...
Procitala sam dosta postova i nigdje ne nadjoh problem kao moj.
Naime,na UZ je pokazalo da je mojoj bebici glava veca za dvije sedmice, tj.trudnoca je bila 33+6, a obim glave je odgovarao 35oj sedmici.
Ako bilo koja zna ista o ovome, javite :(
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »