Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
i ja sam dosta bila pod stresom takodje me dečkovi roditelji dovode do ljdila svadba nece jos tek mozda u septembru isto zbog njih i ludim od te tenzije mene bas zabole za svadbu i sav taj cirkus no ako ce vec niti nece mi oni planierati sigurno! znam da je stres jako los i stvarno ga treba izbegavati no ssta cu meni je ok samo sa deckom ali cim vidim njegovu majku odmah se pronervozim :( grozno zvuci ali tako je trenutno.
Cao, ja sam u 10 nedelji i imala sam jedan dan poslije odnosa cudan bol u stomaku, kao grc.. Da li je to normalni?
Pozdrav svima.Ja sam u desetoj nedelji i nadam se da je sve u redu.Trudnoca je pocela kao blizanacka,ali je jedan plod prestao u osmoj nedelji da se razvija.Drugi je u redu.Pored toga imam i hematom koji,doktor kaze,nije strasan.Imala sam mucnine u pocetku,sada su prestale i imam mnogo vise energije.Cekam dabl test u 13.nedelji i molim Boga da sve bude kako treba.
Danas sam je videla,mrda rucice i nozice,dusa mamina!
Pozdrav svima! Trudna sam punih deset nedelja i nosim dvojajcane blizance. Otkad sam sam saznala da sam trudna imam strasne mucnine i povracanje. Jos uvek traju, mada malo manjim intenzitetom.
evo i ja bar mislim otprilike 10. tjedan. nosim dvojajcane blizance, prva trudnoca. svega me strah. nista neosjecam samo stalno spavam i jedem i to je to :)








Cao mame i ja sam usla u 10 nedelju i Imam malo mucnine i promjenu raspolozenja.pozdrav
cao mame :) usla sam u 10 ned trudnoce i imam jake promene raspolozenja. Imala sam velike mucnine i preporucene su mi tablete Torecan i sada mi je bolje. Zelim Vam mnogo srece :*
cao svima!ja sam u desetoj nedelji.stalno imam mucnine,umorna sam i spava mi se..i izgledam kao zombi. ;)pijem samo folnu kiselinu.dva sata nakon jela.u pocetku sam pila na prazan zeludac ali nisam mogla da funkcionisem od bolova u stomaku.da li je to ok?ili da je opet pijem onako kako pise u uputstvu?pozdrav!:)
cao svima, ja sam u 9oj nedelji trudnoce.Zanima me kada vam je doktor savjetovao da radite torch test, i da li je u opste. pozz :-)
i ja sam usla u 9 nedelju i danas sam radila torch..tako mi je rekla i doktorica
pozdrav mame 😊 danas smo usli u 10.nedelju i kao i zadnjih par nedelja non stop smo gladni i svasta nam se jede.mrvica ide na drugo slikanje za par dana a ja samo zelim da cujem da je sve ok i da lepo raste 😆👶❤
Pozdrav svim buducim mamama! Ja sam juce usla u desetu nedelju trudnoce i nemam ni jedan jedini simptom. Ponekad cak pozelim nesto da osetim i uverim se da je sve ok sa mojom trudnocom. Na prvom pregledu sam bila u 6.nedelji i trudnocu mi vodi dr Ljubic u klinici Medigroup, ali zbog bolovanja idem i kod drzavne doktorke. Jedini "problem" doktora Ljubica je prezauzetost i tek mi je pred 12.nedelju zakazao sledeci pregled usled nedostatka termina. Da li je problem sto sest nedelja nisam otisla na pregled. Pijem samo folnu kiselinu. Hvala unapred...!:***
Ja odrzavam na slican nacin trudnoci, privatno kod svog ginekologa i u drzavnom Domu zdravlja, zbog bolovanja. Ja sam bila prvi put na pregledu u 7. nedelji, a sledeci je zakazan isto kao tebi, krajem 11, pocetkom 12. nedelje, jer se tada moze raditi double test i videti kako trudnoca napreduje, pre toga nema potrebe, bar su meni tako rekli. ;-)
Cao svima raspolozenje mi se nenormalno menja i često mi dođje da zaplacem. Sada sam 10 nedelja.
Pozdraw za swe debele! Ja sam 9,5 nedelja,mucnine su trajale 3 nedelje ali hwala Bogu proslo je. Nekada zabole blago jajnici ali doca kaze da je to normalno. Swe je za sada super,nadam se da ce tako i ostati,prwa mi je trudnoca. Srecno mame :)
U ovoj sedmici sam pocela osjecati pokrete bebe i ne znam dal je rano za to ili ipak moguce al je dobar osjecaj:-) Zanima me kakva su vasa iskustva? Pozz svimaa
to su verovatno zelje nije moguce osetiti pokrete pogotovo ako je prva trudnoca ako je druga to moze biti tek u 3-4 mesecu.. i previse smo mali jos nismo ni totalno razvijeni..strpi se jos malo..to su jednpstavno promene drugog stanja..
zdravo Mame !☺Danas sam bila na pregledu i sada sam 10+5 i rekao mi je da danas radim dabl test. Da nije malo prerano ?...inace beba mi je mnogo velika. Nije mi doktor potvrdio ali vidim da su bebe u 10oj nedelji 30mm,u 11oj 50mm a moja ima 59mm. Da li je moguce?
zdravo ja sam u desetoj nedjelji dali doktor moze vidjeti sta nosim
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »