Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Cao devojke.. :) da sa vama podelim svoje iskustvo sto se tice testa za trudnocu...inace imam redovan ciklus i sada mi je kasnilo 11 dana, radila sam test 7 dana nakon sto mi je kasnilo, pa opet posle 10 dana i oba su bila negativna..imala sam simptome kao da cu da dobijem,bol u stomaku,bol donjeg dela dela i bol grudi.11 dan od kasnjenja menstruacije sam otisla kod doktora i lepa vest-TRUDNA SAM :) Ne znam sta je bilo sa testovima, dobro sam ih radila, ali nije sada ni bitno..:) moj savet svim devojkama je da odu kod doktora,tako najbolje znamo na cemu smo,a ja licno vise necu verovati testu :) poziiiic svimaaa :)
Srecno 😊 Ne znam da li ce i kod mene biti ista situacija,pa da mi dr saopsti lepe vesti. Menzis mi je uvek redovan na vreme. Trebala sam 13.02 dobiti ali nista od toga,radila sam dva testa jedan 12og a drugi danas 17og i oba jedna crta tj negativno kao kuca 😔 iskreno ne znam sta mi je raditi da li da sacekam jos malo ili da sutra podjem kod ginekologa. Inace moj suprug i ja smo imali nezasticen odnos 24.01 i 25.01. nadam se da je pravilno centrirao 😂😂
Poz za sve na forumu... Zbunjena sam veoma, imala sam nezasticen odnos 15 novembra, na dan kada sam trebala dobiti uradila sam test baby rapid ali je pokazao negativan rezultat, medjutim ja imam sve simptome trudnoce, pred ciklus obicno imam bolne grudi ali sada ne, imam blagi bol u dondjem delu stomaka i ledja to sam imala i u prvoj trudnoci, imam osecaj da cu dobiti svakog trenutka ali nista sad ki kasni vec 5 dana mozda sam suvise rano uradila test ne znam, pa ako neko ima slicno iskustvo da podeli sa mnom... Hvala...
Zdravo, kao i sve ostale i ja imam problem... U braku sam 2 i po godine i već 2 godine pokušavam da ostanem trudna ali ne ide... Išla sam doktoru hodala bez veze ali ništa kao malo upalice davao mi vaginalne tablete kaze zdrava sam i to ali još uvijek ne uspijevam ostati trudna. Desi se da mi kasni par dana a najviše 5 i onda dobijem (podavno se desilo), ali inace dobijam na vrijeme menstruaciju. Eh sada mi već kasni 7 dana i radila sam test bas ujutro posto kazu da je najbolje ujutro i pokazalo se da je negativan :(. Ipak sačekaću još par dana da vidim da li cu dobiti a ako ne onda ću otići ginekologu. Šta vi mislite ima li šanse da smo ja i moj dragi ovaj put uspjeli?
Menstruacija mi je isla samo dva dana i pritom mi je isla kolicinski malo, imam bolove u donjem delu stomaka, a s vremena na vreme osetim mucninu, da li da uradim test?
poz meni kasni mens 2 dana kad mogu da uradim test dal je jos rano
Najbolje sacekaj jos 7 dana,jer meni su rekli da je najbolje da se radi 10dana od dana kad si trebala dobiti. Raspitivala sam se jer i meni kasni pa sam htela raditi test,ali rekli su mi da sacekam.
da li normalo da me grudi pocnu boliti 3 dana posle ovulacije dali to ima veze sa trudnocom u braku sam 3 godine 6 mjeseci se vec ne cuvamo.
Pozdrav svima...meni kasni menstruacija 7 dana...juce sam radila baby rapid test i pokazao je negativan rezultat...ali ja jos uvek ne dobijam...sad vec mislim da se tripujem oko simptoma...ali jedno je sigurno,svako vece legnem sa blagim bolom u donjem stomaku kao da cu dobiti i ujutro se probudim da nem nista...da li je neko imao slicih iskustava?
Isto tako i meni danas 7mi dan kasni a test negativan... zvala sam drugarucu koja je ginekolog... i ako do ponedeljka nedobijem radice mi uz.. tako da obrati se ginekologu za svaki slucaj... pozzz
Imala san odnos sa deckom 4.10.2014 taj dan sam dobila menstruaciju.... on je svrsio u mene... popila sam pilulu 72sata posle 3 dana od toga.. radila sam dva testa oba su bila negativna ..a meni sada kasni vec 11dana. Da li sam trudna ili je to uticaj tablete?hitno mi treba odgovor
nisi ne brini
Zdavo ja sam u avgustu imala od 3 do 5
Pa 28og sam ponovo dobila do 30, pa u septemru 27og do 31og,u oktobu sam trebala da dobijem 25og ja sam dobila 31og do 2og i to je islo pi malo crno nije krv, i imam neki cudan osecaj u stomaku samo mi se spava,a imala sam odnos 1og oktobra i sada 10og a plodni dani su mi 11og dali ima mogucnosti da sam trudna??pomozite mii. i kad da uradim test?
Zadnja menstruacija mi je bila 1.10 cekala sam do jutros da potvrdim testom da sam trudna ali on je negativan I na kraju nakon par sati vidim da je krenilo krvarenje. Kako moze toliko da kasni a imala sam simptome trudnoce I kasnjenje vise od deset dana?
Menstruacija mi je uvek redovna, ali ovaj put mi kasni 4 dana, sa suprugom imam odnose bez zaštite. Imam bolove iste kao pred menstruaciju. Da li postoji mogućnost da sam zatrudnela? Hvala unapred
Ja i dečko planiramo bebu imali smo odnos već četri puta, ali ja sam u neplodnim danima. Negde sam čitala da je noguće ostati trudan i u neplodnim danima, da li je to istina? Ponekad me boli stomak i imam pomalo gusto belo pranje, šta to može da znači? Ostalo mi je još četri dana do menstruacije, imam 19 godina i volela bih da što pre ostanem trudna. Molim vas dajte mi neki savet. Radila sam test na trudnoću posle četvrtog dana od odnosa ali pokazalo je negativan rezultat, da li je moguće da sam ipak ostala trudna?
IMAM PROBLEM VEC 9MESECI NE MOGU DA OSTANEM TRUDNA
BILA SAM KOD GINEKOLOGA KAZE DA JE SVE OK.PA ME ZANIMA DALI TREBA
DA UZMEM NESTO DA PIJEM KAKO BI POJACALA MOGUCNOSTI.OCAJNA SAM KOLIKO JE VREMENA PROSLO A JOS NISTA.NADAM SE DA CE MI NEKO POMOCI HVALA UNAPRED
Pet ipo godina pokusavam da zatrudnim ali neide takodje sve u savrsenom redu i kod mene i kod supruga,stoga nemoj da ocajavas zbog devet meseci neuspelih,bice to sve ok...
Institut Josip Pančić pravo čaj od Macine trave. To treba da piješ.
Postovani, 8.09 sam imala rizican seksualni odnos sa muzem. U narednih 24h sam popila Escapellu ali u periodu kada je trebalo da se desi krvarenje nisam prokrvarila. 30. 9 je trebalo da imam ciklus medjutim evo danas je vec 19.10 ja jos uvek nisam dobila menstruaciju. Od odnosa pa nakon 3 nedelje sam uradila test bio je negativan i nakon tog testa sam posle nedelju dana uradila jos jedan test i on je pokazao da je negativan. Moje pitanje je da li postoji mogucnost da sam ostala u drugom stanju ili je sve ovo posledica uzimanja Escapelle ? Veoma zahvalna i pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »