Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
To ti je sasvim normalno zato sto ti beba napreduje bez brige i srecno
Jesu li vam dobro izračunali termin poroda? možda ste u 11, 12. tjednu?? meni su u 2 dana razlike 2 ginekologa rekli različito, prvi ginekolog kaže 4 na 5 tjedana, dva dana kasnije drugi kaže 7-8 tjedana...pa kome vjerovati??
pozdrav svima, imam jednu malu brigu - koristim utrogestan pa me zanima da li znate da li se prilikom vaginalne upotrebe smeju nakvasiti one tablete? hvala!
Koristim ih i ja vaginalno, ali nema potrebe ni za kakvim kvasenjem.Pozz
koristim ih i ja vaginalno ali zaista ne znam razlog kvasenja istih ????
imamo i noooge bili smo na uz i videl nooge ..sada mi je lakse obicno cujem sve i svasta i plasim se da nesto nece valjati..ali napredujemo polako ali sigurno
Htedoh da napisem da je sajt super puno korisnih informacija se moze naci pogotovo za nove buduce mame poput mene :) inace ja sam u 9.5 nedelji /tako kaze UZ/ i sve je ok za sada ...htedoh reci da sam trudnocu ostvarila nakon miomektomije koja je uradjena pre 5 godina.Trudnoca je nastala prirodnim putem tako da hocu reci da ako neka ima slican problem ne ocajava jer je sve moguce /evo ja sam zivi primer/ ...
Evo i ja da vam se obratim i ja sam u 10oj nedelji . Ovo mi je prva trudnoca posle Vto bila sam presrecna pre 4 ned sam projrvarila i dr je ustanovila da imam hematom, nestao je za 2 ned. pre 2 dana mi se pojavio novi hematom na ulasku u matericu, neznam zasto ali sada sam u vecem strahu nego prvi put. Ima li neka sa slicnim
uskustvom. pozzz
pozz ja sam u 9 + 3 i kad su me pregledali ginekoloski vidjeli su da imam neki polip ili hematom ns ulazu u matericu.Uzeli su uzorak i sad cekam da stignu rezultati.Ali koliko sam citala po forumima a u doktorica mi kaze da to nije nista opasno :)
Cao svima. Ja sam u desetoj nedelji. Imam mucnine, stalno mi se spava, nije me volja nista, Izgubila sam jednu bebu pre par godina u dvadesetoj nedelji, Sada osećam bol kao da me boli desni jajnik, Doktor kaze da je to uredu. Ima li neko isti bol? Pozdrav za sve debele ;)
zasto si pre izgubila bebu u dvadesetoj nedelji? mi se vec svi mnogo radujemo mislilm da to ne bih prezivela pu pu daleko bilo meni je zdravstveno sve u najboljem redu. molim te odgovori mi sta moze da utice na to?! pusim dve tri cigare dnevno!
i mene bole danima,slab je bol ali osetim. Dr mi je rekao da moze da boli u vreme kada treba da dobijes,a ovaj sitan bol je posledica sirenja materice. Ja koristim utrogestan zbog hematoma i mirujem,pa se i bol smanjio... pozdrav :)
Pozdrav svim budućim mamama!
Ja sam okruglo 10.nedelja trudnoće. Imam veliku sreću što nemam ni M od mučnine, mogu sve da radim, nemam promene raspoloženja.
Nije bilo, hvala Bogu, nikakvog krvarenja, iscedaka...
Jedina "muka" mi je umor. Kontantno mi se spava, spavam po 10-12 sati. Da mi toga nije, možda bih i zaboravila da sam trudna. :-)
Volela bih da ostane samo na tome.
Inaće, ovo mi je prva trudnoća, pa sam prilično uzbuđena!
I kod mene je ista situacija.Bas nikakvih muka ni tegoba nemam,osim bolni i natecenih grudi.Soavam kao medo.
cao buduce mame ja sam u 10 nedelji trudnoce i imam jake mucnine i umor,u 7 nedelji sam dobila braonkasti sekret i dobila sam progesteron (3x100) jako ni je lose od tih tableta,da li neko ima iskustva sa tim tabletama? inace ovo mi je prva zeljno iscekivana trudnoca :)
i ja pijem utrogestan koliko sam razumela on se koristi da ne bi doslo do pobacaja tako da ga treba uzimati ja se takodje osecam jako pospano i umorno ali mislila sam da je to zbog trudnoce a ne tableta ali sve je moguce. skoro svaki dan moram da odspavam popodne
Zdravo,
Imam isti slucaj, malo sam se raspitala i totalno je normalno da ti se spava od Utrogestan-a, imam cak i nesvestice ako ga pijem kao tabletice (oralno), sto je stvarno nezgodno ako si na poslu. Tako da mi je doktorka savetovala u tom slucaju da ga koristim vaginalno.
I meni je prva i dugoocekivana trudnoca :) Sjajan je osecaj..
ja sam ispila terapiji,vjeruj da kad mi je vrjeme za terapiju moram biti kuci jer zaspim od njih ko beba,juce sam zavrsila sa njima a vec jutros sam imala strasnu nesvjesticu da sam jedva ostala na nogama!
cao ja sam sad 10 nedelja i pijem utrogestan..osecam se umorno malaksal lenjo...neznam dali je zbog lekova ili sama trudnoca
Cao, evo ukratko da napissm ja sam evo usla u 11 sedmicu trudnoce, u
3-coj sam malo krvarila I dobila sam isto te tablete popila sam 4 kutije tri puta na dan. Nije nista strasno tablete su samo za ocuvanje trudnoce. poozz :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »