Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2774
Ostavite komentar
I meni je isto tako.. Mislim da je to od tezine, jer lezimo na jednoj strani pa treba sve to preneti na drugu :) ne znam da li nam ima pomoci, ali mozemo da nadjemo neki nacin za ustajanje da same sebi olaksamo.. Ali ako neko zna nesto za ovaj nas problem neka nam kaze :)
To se i meni dešava,takođe bih želela i ja neki odgovor. :/
Meni protiv gorusice vise od badema pomaze sargarepa. Pozdrav za sve


hvala za savet.
cao... u 31sam nedelji trudnoce. Imam problem sa prosirenom venom koja mi senpojawila kod prepone i swe do koleno na desnoj nozi... Da li neka trudnica ima isksustwa s tim.
Ćao drage buduće mame :)
I mi smo u 31 nedelji, i sve vreme citam o tome kako je normalno cak i pozeljno u ovom periodu imati te neke bezbolne kontrakcije koje sluze za vezbanje materice i da ne treba da brinemo oko toga. kao i kolostrum iz dojki... Ja nemam ni jedno ni drugo :| Da li to nesto znaci ili prosto ne mora svaka trudnica da ima sve te pokazatelje?
Pozz Tea...Evo i mi smo u 31 tj. I nemam tih simptoma...zna mi se stvrdnuti jedan dio trbuh na par sekundi i to je to, xnam imati male neke bolove u donjem dijelu trbuha i to je to ....ja si nekako mislim da je to beba a ne kontrakcije, doktor kaze da je sve u naj boljem redu, gospoda ima 1600. Ma tko ce ga znati, ja mislim da smo svi biljke za sebe :D samo bih voljela da ju vidim sto prije, cim sazrije ko jabuka da to bude to odmah vanka :D hehehe! Jako sam nestrpljiva!!! Sretno svima!
Nista ne brini, ja sa prvom trudnocom nisam imala uopste lazne kontrakcije, a sada sa drugom trudnocom ih imam bas cesto. :)
Ćao Tea!
Mislim da je svaka trudnica priča za sebe, sve smo posebne na svoj način, baš kao i naše bebice u stomačićima... Neke nešto doživimo prije, neke poslije, tako da nije nikakav pokazatelj to što još nemaš te "simptome"... Samo lagano, ima još vremena :)
Cao mamice i trudnice :)
Danas sam 30+5 i sve do sada beba je prednjacila zadkom, a danas na uz smo ustanovili da se okrenula... jupppiiii :) Inace, prva mi trudnoca pa mi je bila malo frka od pomisli na CR. Tezimo oko 1500 gr i dr je super zadovoljan. I mene su ledja jako boljela, ali sada ne... valjda je onaj pritisak sto ga beba pravi sada znatno manji.
Zdravo svima, mi smo u 31 nedelji takodje. Juče smo imali kontrolu i malo sam zabrinuta. Bebac je vec 1970gr a još uvek se nije okrenuo, znači glavica mu je još na gore. Doktor mi je rekao da radim vežbe tako da stavim jastuče ispod ledja 10ak min (tako da stomak bude kao most) i da tako probam da nateram bebu da se okrene, ali kad to radim jako me zaboli stomak i ne mogu duze od 3-4 min. Pošto je beban već velik ako se ne okrene uskoro do sl. kontrole zakazace me za carski. A pošto mi je ovo prva trudnoća jako sam uplašena. Da li je neka mama imala ili ima sličan problem pa da podeli iskustvo?
Zdravo, ti si se do sad sigurno već i porodila :) Meni se u prošloj trudnoći kasno okrenula beba, pred sam porodjaj. A pre toga mi je uvek bio u čudnim položajima, tako da sam se na putu do porodilišta plašila kako će izaći, a beba se sama lepo okrenula i izašla kako treba :) Nadam se da je i kod tebe sve ok :)
Ćao!
Ja sam sada takodje u 31. nedelji, prošle sedmice sam bila na kontroli i doktor kaze da beban "sjedi", nije u pravilnom polozaju, ali da to nije zabrinjavajuca okolnost. Pošto je već prošlo neko vrijeme kako si pisala, kazi kako ti je sve prošlo, je li sve ok? 😕
Zdravo stomacici! Evo I nas u 31. Danka isti problem pomogne mi parce hleba
cao mame :) i mi smo danas usli u 31.nedelju, ovo nam je prva beba, decak je i ima 1500g :) jako je nemiran i mami ne da mira ni malo.. :) htela sam da pitam ima li neka od vas problema sa gorusicom i kako se bori sa njom? mi nismo imali nijednom mucninu od pocetka ali u zadnjih 10ak dana svako vece nam se zavrsava gorusicom i povracanjem. iskljucivo uvece i bez obzira sta veceramo :/








Ni ja od pocetka nisam nikada povracala , poslednjih 10 dana javlja se gorusica , opet bez povracanja , ali jaka bas. Meni pomazu bademi , poslije obroka 5-6 komada , ostat sjedeci najmanje pola sata prije leganja, jer je lezanje najgori polozaj kad se javlja gorusica
Isti je slucaj i kod mene.. ja sam uzimala rupurut, pomagao mi je neko vreme, ali sam danas primljena u bolnicu, pa cemo da vidimo zasto se javlja povracanje.
pozdrav ja sam u 31 nedelji,saznala sam da cekam devojcicu preko kordosinteze,osecam se malo umorno al to je sve normalno sve radim sa nekim pauzama kucne poslove inace odmaram.prva mi je beba a 32 godine imam.
Jaooo ja sam se malo pogubila nisa videla da je post ispod objavljen prosli mesec :-D Dobro je :-)
Drage mame da li je mozda neka od vas imala izbacen neki deo stomaka? meni se vidi kao mali otok ispod desne dojke i osecam bol na tom mestu... ne znam sta bi moglo biti?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »