Komentari za tekst "Šta kada beba ima grčeve?"

Komentara
216
Ostavite komentar
Pozdrav svim mamama,

Moja bebica ima 17 dana i grcevi je muce od 7 dana. Vrtimo u krug sve metode masaze, ljuljanja, grejanja ali smo od pre dva dana uveli i Biogaya kapi. Mislim da jos uvek ne deluju. Takodje joj dajem i caj od komoraca, cini mi se da on deluje. Zanima me kako pravite caj od kima? Koliko dugo drzite zrna vodi pre nego ih procedite? Hvala :)
Pozdrav Nevena, ja u 2 dl kljucale vode stavim 1 kafenu kasiku kima i ostavim da stoji 10 minuta. ;-)
Dal neko moze da mi kaze kako se bebi od mesec dana daju falcom kapi.
Imam i ja jos 4 kutijice Infacola. Isto kao i Irena , prodala bih po nabavnoj ceni ako ste zainteresovani.

0629763812
Molim vas ako mozete da mi napisete kako se infacol kapi koriste i dal ih imate mozda jos?
Jel imate još infacol kapi
Ostalo mi je 5 kutija INFACOLa, koje sam nabavila iz Engleske, ako je neko zainteresovan prodala bi ih po ceni po kojoj sam ih ja platila.

064.20.83.896
Infacol imam jer sam u inostranstvu i opet nista , poksavam da nadjem kod nas sta radi pa da mi mama moze poslati
Mozda je kasno, ali da pitam da li imate jos uvek kapi?
senjacki caj za bebe pijemo i beba i ja i mislim da pomaze. beba ima grceve ali to nije toliko strasno nema histericnog placa koji ne moze da se smiri... beba ima 4 nedelje
koliko caja od kima davati bebi staroj 2 nedelje?
Moj beban je punih tri meseca i ima grceve. Iz cita mira posne histerivno da place i da se izvija. Nema sta nismo probali od Espumisana, Biogaye, Sab Simplexa, homeopatije, nista nije pomoglo. Jednostavno treba strpljenje i konjski zivci.
Inace je na dohrani, koristimo hipp combiotic, doktorka nam je preporucila.
Srecno mamice.
Zanima me do kog meseca traju grcevi?
Obicno do treca godine zivota
to za hranu uopste nije tacno ja niti jedem slano, ljuto, kiselo, slatko, ne konzumiram ni alkohol, kafu, cigarete nista. niti jedem mahunarke ni gra ni kupus niti mlecne proizvode. Bebacu je dva meseca i ta dva meseca zivim od hleba i pasteta i obicne vode a dete mi se potrga od grcica. jedino sto mu pomaze masaza, kupanje i sad sam otkrila kapi koje mu malo ublaze kapljice se zovu "vetrobne kapi" pa pokisajte i vi sa masazom i tim kapima a hrana to sve mozete izbegavati nista nece pomoci. ja se nadam da ce nama brzo proci i doci bolji dani a vama zelim srecno i sto pre da prodju.
Kolko ti beba ima meseci?
Drage mame,moj sincic je danas napunio mesec dana,i naravno prisutni su grcevi,kao i sa prvim detetom,nema spavanja ali uopste,i mnogo se muci,uzimamo espumisan i redovno izbacuje gasove,ali to nije dovoljno. Danas smo imali i problem sa pomalo suvom i dosta tvrdom stolicom,konstipacija,da ili ne...ne znam jer je do sada imao redovne stolice,ali ova danas je bila u prilicnoj kolicini,da sam se i ja sama uplasila,izbacio je uz moju pomoc jer sam nikako nije mogao toliko je vristao i bio sav plav a ja sam mislila da ce mi srce iskociti... Da li imate neki savet? Hvala! I cestitam svim mamama!!!
Drage mame evo i jedna zabrinuta tetka.
Naša bebica ima grčeve od samog početka, još iz porodilišta. Svako veče od 21 do 23 sata plače i grči se da je to strašno. Kad to prođe mirno spava po noći, a i preko dana je mirna i dobra bebica. Mene zanima je li moguće da bebica ima grčeve tako rano ... od samog rođenja (odnosno od 3.dana)? Ovo sa fenom nismo probali (a moraćemo) ... je li bitan samo zvuk fena odnosno da je upaljen u prostoriji ili ... ? Hvala.
Ne znam dali dojite ali i vasa ishrana je jako bitna da ne jedete nesto sto nadima...moja beba je sisala pa je sada na dohrani koju je tesko varila pa su to muke haoticne od skoro joj dajem caj od komorace i espumisan i mogu vam reci super deluje lepse spava i nema koliko grceva a stolica joj je redovna...eto ne znam zavisi sve od bebe svako dete je drugacije...
Pozrdrav svima! Mi za tjedan dana punimo 2 mjeseca i od 2. tjedna smo imali jake grčeve po cijelu noć i nekad poslijepodne....probali smo Espumisan, Sab simplex, tople pelene, termofor...nije ništa pomoglo dok nije jednostavno zaspala od umora....sad smo potrošili bočicu Lefax kapi i već tjedan dana nemamo grčeve i sve bolje spavamo...svakako probajte i s fenom za kosu-dokazano djeluje....pozdrav...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »