Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
mislim da ima sanse da si u drugom stanju. jer to malo krvarenje sje implatacijsko krvarenje . to je znak trudnoce. najbolje uradi test . sve najbolje ti zelim
cao svima. imam infekciju mokracnih kanala . trebala sam da dobijem 2-gog decembra .danas je 7- mi i nista jos uvek ne osecam nikakve simptome kao da cu da dobijem . sta vi mislite o tome . pijem i antibiotike.
devojke molim vas odgovorite mi bar nesto. mnogo sam nervozna. pomagajte . hvala unapred. ostavila sam vec komentar ali nemam ni jedan odgovor
Cao Devojke koliko god da vas ima. molim vas pomagajte . pre oko nedelju dana imala sam krvarenje ali to je bilo jako malo i to samo kada obavljam malu nuzdu. trajalo je jedan dan . krvarenje je propraceno i bolovima. uradila sam 2 testa i negativna su. jedem ko mecava sta stignem . a treba da dobijem sutra . na ovom sajtu pise da se krvarenje javlja od 6 do 12 dana posle zaceca. sta da radim ? pomozite pozdrav svimaaa
Devojke da li je moguce da sam trudna,imala sam menstruaciju 24.10. Posle toga nekih 10ak dana imala sam malo krvarenje(2-3dana),na pregledu mi je receno da je upitanju ovulacija i da treba da posle toga normalno dobijem. Ja jos uvek nisam dobila,kasni mi 8 dana. Pa sta vi mislite da li sam trudna?
Cao imala sam menstruaciju 10 10 a inace dobijem od 20 do 24 dana danas mi je vec 34 dan nisam jos dobila... dali je moguce da sam trudna imam bolove nekad u stomaku'?
Pomoc kasni mi 6 dana,pomekad mi bude muka ujutru i uvece(kao zgaravica),stomak me boli kao kad treba da dobijem i jutros mi je kao neki braonkasti sekret krenuo ali je odmah stao.... i da par dana osecam neki umor... da li sam trudna HELPP...
meni menstruacija kasni 5 dana,po nekad imam kao mucnine ujutru i uvece,osecam se umorno a imam simptome kao da cu da dobijem(blagi bolovi u donjem delu stomaka) nisam jos uvek radila test....
ja sam zadnju menstruaciju imala 16.9.2014 a odnos 23.istog meseca.dali postoi mogucnost da sam trudna
na to je veoma tesko dati odgovor!
dame meni je danas 8 dan od ovulacije juce sam imala bledo braon sekret I bol u stomaku bas kao prwd vesticu ali je sekret prestao imalo ga je u malim kolicinama, danas se opet pojavio ali isto malo samo. Pa me zanima da nije to mozda implantacija. inace od simptoma imam samo povecanu bt 36.9 cesto mokrenje glavobolju I bol u stomaku. Trebala bi da ne dobijem u subotu.Nadam se da necu sta vi mislite


Nista lazna uzbuna I ovaj mesec ali ideno dalje :) I ja sam opterecenja time ali verujem mi I ne utile yo toliko hahah sta cemo yo je nesyo ja ce od nas.Sreca pa je lakse iz ove forume:)
daj boze.ne znam drzim ti fige ja pokusavam vec pola godine al sam opterecena puno valjda zato nece :( srecno javi ;)
Muz i ja radimo na bebi. Kasnila mi je menstruacija 10 dana, i imala sam simptome trudnoce i dalje imam, a danas sam prokrvarila. Ne znam sta se desava. Najvise bih volela da je sve u redu i da sam trudna:)
hmm postoji mogucnost da si trudna ako je implatacijsko krvarenje u pitanju.mislim da sam pravilno napisala.hehe.i ja cekam sta ce se desiti imala sam mens.i posle dva tri dana opet mi se pojavi par kapi krvi ne znam sta je uradicu test :)
uhh bas mi je zao!...nadam se da ces uskoro dobiti bebu,nemoj da budes obeshrabrena nemoj gubiti nadu.mnogo puta sam se i ja razocarala.ja jos nisam dobila,i nisam jos uradila test.bojim se da je negativan.a da sve ja ovo umisljam.
moj suprug je u sivu majicu i ja sa desne strane...
alisa ima ih mnogo ne mogu skontati znas.kakva je slika majica nesto il boja kose ? izvini jb ne mogu ima i par:)
Ok vazi Dalibor Alisa ja,i suprug smo na profilu.salji zagtev...
isto kao meni , ali kazem ti ja dobila.nema nego ginekologu i gotovo.nema druge.ja se razocaram u test uvek.idi doktoru i ja cu.nebi bilo lose ako imas profil na fb da te nadjem cisto jer ovde kasne ovi komentari a nema nikog samo ti i ja pisemo.ako zelis ostavi ime na fb da te dodam da se konsultujemo skupa.:)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Uz malo kreativnosti napravite izuzetno dekorativnu korpu sa uskršnjim jajima! »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »