Komentari za tekst "Vaša 4. nedelja trudnoće"

Komentara
380
Ostavite komentar
Danas sam saznala da sam trudna. Pomocu kucnog testa koji je pokazao 2 crtice jasno vidljive :)
Danas sam saznala da sam trudna i da sam 4 ta nedelja trudnoce. Posto mi je povecan sekret doktorka mi je dala makmiror vaginalete i ja sam kupila. Na upustvu pise da nisu preporucene u prvom trimestru sta da radim? POmozite.
zdravo svima ja sam danas bila kod doktora i rekao mi da sam trudna mesec dana,najsrecnija sam na svetu treca beba samo me brine rizik treceg carskog,dali neko moze da mi kaze moguli prirodno da se porodim ovaj put?:)))))))))
Koliko znam moja sestra od tetke je svo troje rodila na carski bez ikakvih problema,a kako mi je rekla,mogla je prirodno da s eporodi treci put ali ona nije zelela!Uzivaj i zelim ti svu srecu ovoga sveta!
Bila sam kod lekara i utvrdjena mi je trudnoca.
Ono sto me buni je to sta je doktorka napisala .
Nista mi nije jasno.Da li moze neko da mi pojasni sta je ovo vezano je za velicinu embriona jer je u pitanju 4 nedelja.
6M: 10,6mm odg. 4,6 ng ???

Sledeci pregled cu je pitati.
Imam skoro citav mjesec bolove kao da treba da dobijem, a menge nigdje!Naime tek od 20og dana menstrualnog cilusa javio mi se smjedji iscjedak, sjuta dan nista ali sam imala bolove kao da cu dobiti i sinoc sam imala iscjedak (na 25.dan) ali bez bolovam jutros nista opet, a nemam ni bolove, samo me od svega grudi po malo fiskaju na specifican nacin, ne bih da se razocaram i vidim negativan test na trudnocu, sta vi mislite ima li potrebe raditi test?
Meni kasni vec 17 dana,uradila sam test i pozitivan je.Brine me to sto 15 dan izostanka menstruacije pojavila mi se neka ko smedza tekucina.Dali je to normalno da tao bude
Meni kasni 8 dan, nisam još uvek uradila test, koj preporucujete? Ima 29godina vi bila bih najsrecnija da sam trudna, pomalo se i boji da negativnog rezultata :-(
Sinoc sam saznala da sam u cetvrtoj nedelji, imam 27 godina, decka sa kojim sam se za vikend posvadjala i koji nece ni da se javi na tel. Ne znam sta da radim, potpuno sam sludjena i sama. :((( Ukoliko ovo prekinem sad, kolika je verovatnoca da cu opet ostati u drugom stanju (doktor mi je rekao da mi je materica zavaljena) i AB- sam krvna grupa. Sta da radim??? Nisam u mogucnosti da sama podizem bebu. :(((
Ni jedna zena nije svesna koliko je jaka dok nema taj najlepsi razlog za zivot,a to su pravo deca!!! Nemoj raditi abortus!!!!
Cao! Ja sam danas uradila test i pozitivan je! Jako sam srecna! Ovo mi je druga beba. Imam devojcicu koja uskoro puni godinu. Pozdrav za svemame i bebe!
Zelela bih da zatrudnim. Racunam plodne dane, ostavila sam alkohol i duvan, drzim do pravilne ishrane. Imam 24 godine. Da li treba da obavestim ginekologa.
Potreban minje savet vas koji znate sve o ovome. Svakodnevno osecam umor, ceo dan bi mogla spavati, imam cudan ikus u istima, nervozna sam i samo bih se svadjala. A inace nisam takva. Da li ovo moze da znaci da sam u drugom stanju, ili se to desava jer toliko zelim bebu i radimo na tome vec 20 dana. Hvala, pozdrav
šptreban mi je savet, da li se nekome desilo da mu menstruacija bide dosta manjeg obima nego imace, pritom me uzasno boli donji deo ledja, apetog dana menstruacije sam radila test i pokazao mi je jednu crtu, pa su mu rekli da je mozda rano, da li je neko imao slican problem :-)
upravo to se desilo meni. uradila sam test i bio je negativan, mislila sam to je to, nema trudnoce. u ponedeljak sam ponovila test i pokazale su se dve crte. otisla sam kod ginekologa i samo mi je rekao, trudni ste. :)
potrebna mi je vasa pomoc,21.1.sam imala zadnji put,ali 25.1 sam imala smrtni slucaj moj rodjeni brat se ubio,5 dana od 25.1 sam bila pod lekovima posle sam resila sama da ih nepijem,ali skoro sam saznala da sam trudna bhcg jedinice su 587,doktorka kaze da je trudnoca oko tri nedelje,pa sada me zanima samo jedno,dali ce biti sve uredu sa bebom sobzirom sa da sam bila pod stresom?i ako nesto nije uredu dali ce testovi koji se rade u 12 nedelji da pokazu to?
Ja sam izgleda u 4.nedelji,ali juce sam krwarila dole nekih 3sata,ui radila sam posle toga test ponowo i pozitiwan je.Sta to moze da znaci??To krwarenje,i postoji li mogucnost da wise nisam trudna iako je test bio +.?
Cao,treba mi vasa pomoc,imala sam poslednju mestruaciju 28.08. radila sam ultrazvuk 06.09. jer imam skoro sve simptome trudnoce,ona mi je rekla da nema reci od trudnoci.Ja i dalje osecam simptome kao sto su:bolne i otecene grudi,nervoza,napetost,glad,cesto mokrenje iako ne pijem puno vode,nadutost stomaka,mali bol u kicmi ali ne stalno,osecam da mi se nesto pomera u stomaku(na cega mi jedoktorka rekla da je to arterija koja prolazi kroz stomak,ali je nisam osecala,pocela sam da je osecam negde pre mesec ipo dana kada sam pocela da sumljam na rudnocu).Moj partner i ja planiramo dete,i radimo na tome,on ima problema sa testosteronom i prima vestacki testosteron i doktori su mu rekli da su male sanse za dobitak deteta prirodnim putem,ali da ponovo postoje sanse.Ali i pored toga moji simptomi su i dalje prisutni vezani za trudnocu.Zanima me vase misljenje i da li postoji mogucnot tako necega,i sta da radim?U napred vam hvala
Zdravo dali neko ima moe iskustvo evo ovako bila sam kod ginikolog i rekao mi e da se vidi trudnoca,ali datumi se ne vklopaju sa posledne mensturacija,odnosno gesteciska vrekica vo materici se jasno vidi a test trudnoci e negativan ,neznam sta se desava ,i sada kad sam bila na kontrolu gesteciska vrekica se slabo vidi,molim vas za pomos dokolku neko ima moe iskustvo fala pozdrav
ovo samo moze da bude Bozije djelo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »