Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1190
Ostavite komentar
Cao trajla, svakako bih ti savjetovala mirovanje i obustavu odnosa dok dr ne kaze sta je. Ali u mom slucaju nije bilo razloga za brigu- plod prilikom usadjivanja u matericu napravi oko sebe manje hematome- podlive koji znaju curkati a nekad prosto nestanu sami od sebe bez da se vaginalno ociste. Dok ne nestanu- mirovanje i vjerovatno ce dr prepisati neke vag- ako bi se prosirili zahvatili bi plod i izbacili ga sto bi izgledalo poput jace mens- to bi bio pobacaj. Ali meni moj doca rece da mirujem i uzivam i mislim pozitivno i sve ce biti ok. Pozdrav! Srecno!
zdravo svima,imam nedoumicu u vezi svoje trudnoce,dakle juce sam bila na uv i doktor kaze da sam 5 nedelja i 4 dana ali po kalendaru da treba da budem 7 nedelja i 4 dana,dao mi je utrogestan 3x1 i gravid 1x1. dali je to normalno da mi se ne poklapaju nedelje na uv i na kalendaru?????
Pozdrav svim buducim mama... U petoj sam nedrlji trudnoce. Bila sam na uv pre par dana i videli su neku tackicu za koju veruju da je beka, ali jos ne mogu da garantuju....danas sam ponovo uradila bhcg i ne mogu da docekam da vidim povisen rezultat..
😀



zdravo . molim za pomoc. trudna sam 5 nedelja i pojavilo mi se krvarenje ne obilno ali ipak je krvarenje . ovo je drugi dan. molim vas pomagajte sta to znaci . hvala unapred
pozz svima ,vec nedlju dana imam strasan bol u donjem delu ledja ,treba da dobijem tek za 5 dana ,tako da mislim da je suvise rano za pms simptome ,znam da taj simptom moze da znaci i jedno i drugo ,mene krsta obicno zabole dan pre nego da dobijem ,ovo traje vec neko vreme ... i bas nemam pojma sta mi je . ujutru je to strasan bol ,i uvece isto tako . ima li neko iskustva ?
ne zanm cemu se nadas, ali tako je i meni bilo,samo slabiji bolovi,ali danas sam saznala.. test mi je pozitivan.... Sacekaj jos malo i uradi test
...
poslednja menstruacija mi je bila 5.11 i uradila sam 2 test oba su mi bila pozitiwna,uradila sam bhcg bio je pozitiwan ali moja doktorka twrdi da sam ja trudna 6 nedelja sto je prosto pa nemoguce jel ni po mom proracunu ni po bhcg nalazu nisam wise od 4 ipo ewentualno 5 nedelja.5.12 sam prokrwarila neku sukrwicu otisla sam u gracku bolnicu bilo je swe ok.wideli su plod na waginalnom ultrazwuku od 2.5mm i dali su mi utrogestan od 200 da stawljam waginalno uwece,ali danas sam otisla na redowni pregled i ultra zwuk kod moje doktorke i ona mi je ladno rekla da se plod ne widi i da ili je mrtaw ili je wanmatericna trudnoca nesto trece,a i dalje imaju onaj ultrazwuk koji se radi preko stomaka i dala mi je da opet radim bhcg,pa me zanima posle koliko nedelja trudnoce oni mogu wideti plod tim ultrazwukom i ima li razloga za paniku i nerwozu jel ja se osecam skroz ok.nemam bolowe super sam.
treba vec da se vidi... a da promenis doktora znam da je tesko, ali nekad se isplati...
ivana, ja licno ne znam da ti odgovorim ali imam slican problem . elem, isto sam uradila 2 kucna testa oba pozitivna, odem na UZ u domu i tamo mi uz neko nrstenje kazu da sam oko 3 nedcelje i kao nije to ok jer po njihovim proracunima ( prvi dan poslednjeg ciklusa( trebalo bih da sam 7. ok tada je beba imala 0.55cm , beta hcg je pokazivala odlicne rezultate prvi je bio 2536 i sledeci , ne bas na 48 sati vec na 39 4991- znaci dupliralo se. ekstra!! uradim one briseve cervikalne ( ako se tako zove) sve ok cisti nalazi, i danas , nedelju dana posle prvog uz odem ponovo i rezultat -1.02cm znaci beba porasla!!! ALI... kaze ona meni da nema vitalnih funkcija. pazi sad prosle nedelje mi je rekla da sam 3. nedelja danas da sam 7. i da nema funkcija ! poludela sam . i naravno uput za gak za kiretazu. kako sam, za nedelju dana, od trece dogurala do 7!!!???
poslednju menstruaciju imala sam 04.11. sad mi treba pomoc koliko sam trudna molim pomagajteeeeee.!!!! radila sam test i jedna je mnogo svetla crta . odgovorite mi hitno molim vas!!! tijana
12.08 bi trebao da bude termin
5 nedelja
U petoj sam nedelji trudnoce saznala sam prije par dana a u tom periodu sam pila odredjene ljekove zbog apcesa zuba,pa me interesuje dal moze da dođje do ostecenja ploda? Unaprijed hvala!( brufen,diklofen,aulin- nimulid, pancef i amoksicilin 10 dana antibiotike) jako sam uznemirena ne znam sta da radim!
pozdrav u petoj nedelji sam trudnoce posle uz sondom sam dbila malo krvarenje vise kao sukrvica kada se obrisem na papiru ostane sukrvica, pijem utrogestan tri puta dnevno, pa mi je potrebno da cujem da li je jos neko imao takvo iskustvo inace na uz beba je ok sasvim




noceoj nedelji sam trud
Zdravo.. Mozel mi neko reci do kada su prisutni bolovi u grudima.. U 5 sedmici trudnoce sam i grudi me uzasno bole.. Znam da je to normalno al meni stvara uzasnu nelagodu.. Pozzz
zdravo zene. ja sam u petoj nedelji trudnoce. pre dva dana sam saznala. sl. nedelje i zanima me sta sve trebam da ga pitam,kazem? hvala svima.
imam pitanje?????????? da li je moguce ostati u drugom stanju ako je odnos bio neposredno nakon menstruacije,a nije doslo do ejakulacije unutar mene?
tesko, ali ako ne yelite bebu pilula za jutro posle je uvek tu.
Pozz svima, ne znam gdje dobijate odgovore ali valjda cu skontati..uglavnom zabrinuta sam, trudna sam 4+5 do jucer su me grudi bas jako bolile,bile napuhane i trcala sam na wc svakih 10 min (to su mi ujedno bili i jedini simptomi pored pozitivnog testa) a danas me grudi uopste ne bole kao predhodnih 5-6 dana,vec samo malooo i to na dodir i ispuhale su i cini mi se da danas ne idem tako cesto na wc kao predhodnih dana..jako sam zabrinuta jel, jel neko imao slicnu situaciju, pozz
Pozdrav trudnicama od trudnice :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »