Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
Takodje sam imala jake bolove i grceve u stomaku dok nisam pocela da koristim utrogestan. Samo sto nisam krvarila, ali ipak mi je doktorka preporucila strogo mirovanje. Trebalo bi da i ti mirujes ako imas te bolove. Inace i ja sam sada u 11 nedelji trudnoce. Srecno!!!
Ja imam istu situaciju, radili smo VTO i uspela, prvi put sam trudna. Cula sam da neko ima krvarenje kroz celu trudnocu i normalno je iznese. Ja sam u 11nedelji sad i isto negde oko 5-6nedelje se pojavilo malo krvi, pa braon iscedak, cak sam 2puta isla zabrinuta kod dr. koji na to kaze da je normalno. Ne ide svaki dan ali povremeno, na treći ili peti dan. Razumem brigu jer ne zna se odakle ide, nije prijatno. Ja sam se sad navikla i ne brinem. Manje brige. Poz
Imam istu situaciju. :( od 6 nedelje braon iscedak, ne svakog dana ali vrlo cesto. Ja sam u inostranstvu tako da pijem neke njihove progesteron kapsule I jos brdo nekih vitamina. Idem na kontrolu 11. I nadam se da ce sve biti ok :) I tebi zelim isto ;) samo pozitivno I bice sve ok ;)
isto je i kod mene ovde dam 11ned.,kod dr po uz 9 a po menst.10 nedelja i mene bune podaci termin mi je 25.5.2015
Caooo buduce mame :) Mene muci samo jedan problem, moj ginekolog koji mi vodi trudnocu na proslom ultrazvuku je rekao da sam sedma nedelja i jedan dan, a ovde na bebcu mi je pisalo da sam deveta nedelja, pokusavala sam da pronadjem gresku, ali nema je. Ginekolog je rekao da mi je termin 05.05.2015. I ja sam tako i upisala, samo sto se njene i ove ovde nedelje neslazu. Da li je neko imao slican problem? Bojim se da mi doktorka nije pogresno rekla koja sam nedelja. :(((
i ja isto sad bih bila 13 po bebcu ...
Cao buduce mame, citam o svemu na sajtu od kad sam saznala da sam u drugom stanju ( prvi put ). :-) Ne bojim se nicega u vezi trudnoce ali je ovo vreme za neke testove a ja nisam u mogucnosti da ih uradim jer sam u inostranstvu sto sam naglasila ginekologu i necu se vracati u narednih 2 meseca... Ne znam sta mi je ciniti... Ako se neka od vas nasla u slicnoj situaciji zamolila bih za savet. Veliki pozdrav :-)
Pozdrav svim trudnicama.Takodje trudnica 11 nedelja ovo mi je dtuga trudnoca ove godine.Pre nje sam u januaru rodila cerkicu ka cvetic iz potpuno zdrave trudnoce ali ona nije bila dobro.Najteza srcana mana odma operisana i zivela do juna i umrla mi na rukama.Nista teze ni gore.Isasvim slucajno ostanem opet trudna u istom danu kad i sa njom samo kad bog odredi.Sad sam dobro lakse mi je jer sam ttudna ali ima dana kada patim.Ici cu na sve preglede.Ako ima neko slicna iskustva neka pise.Inace imam jos dvoie dece decaka od 11 i devojcicu od 7.
Pozdrav draga Adela..Meni se slicno desilo porodila sam se u maju beba imala isto srcanu manu i trebala u Bec na operaciju ali nije uspio stici do tamo..zivio je 52 dana ..To mi je bila treca trudnoca imam dvoje zive i zdrave djece..Ima u Zagrebu i Banjaluci doktor koji moze od 12 do 14 sedmice da vidi sve vrste mana ako te sta vise zanima javi mi se na fb..Amra Jukic..
Pozdrav svim buducim mamama :-) ja sam 10+3 mucnine su slabijeg intenziteta nego ranije i sad konacno mogu da uzivam u dugo ocekivanoj trudnoci.Tri godine smo cekali i najzad se i nama desilo,jos uvek ne mogu da verujem. Pijem folnu kiselinu vitamin e i utrogestan 2x200mg. Zelim nam svima uspesnu i lepu trudnocu,pozdrav za sve mame :-)
hello, pozdravljam zenice na ovom super sajtu! ovde sam nova i podelicu sa vama moju pricu. u 12-oj. smo nedelji trudnoce, danas sam bila na vaznom ultrazvuku, koji je trajao nesto duze od prethodnih. moram da vam kazem, da sam veoma srecna kada sam videla bebicu kako se malo migolji :) ,,ali ono sto je mene uplasilo i ne mogu bas sebe da umirim,jeste sto je doktorica bila veoma neprijatna i nije mi dozvolila ni da pitam, kako napredujemo i da li su mojoj malenoj dusici organi lepo razvijeni. ja cu zamoliti drage zenice da mi se jave ukoliko su imali slicno iskustvo.. recite mi , da li je normalno to sto je moja doktorka meni uradila,a jeste to da me je ultrazvucnim aparatom po stomaku malo jace udarala :( :( i terala da kasljem.. :/ a napisala je da je rad srca plusic. sigurno cu je promeniti, ne planiram da idem kod nje,jer mi ne daje pravo za rec,nema pitanja,samo dovidjenja,cekaonica je puna.. bas me terala na plac .lepi pozdravi citaocima od mene!
Pozz draga buduca mamice, ja sam trenutno u 11. nedelji, ovo mi je prvo dijete i za sad je sve super, nemam nikakvih problema i u petak takodjer imam pregled, nego hocu da ti odgovorim na tvoj ruzan dozivljaj, nemoj da te to puno muci ako je beba uredu, moj doktor uopste ne zeli ni da pokaze ultrazvucnu sliku niti da prica nesto, jedino kada ja bas nesto pitam i on mora da odg, inace samo govori sve je uredu.. Ja osjecam da je beba uredu tako da necu puno da se sikiram sad za sad, iako mi je velika zelja vidjeti svoju bebu na ultrazvuku.. lijep pozz
Caoo..ja sam danas usla u 10-u nedelju..ovo mi je druga trudnoca ove godine..prva se nije lepo zavrsila..imala sam spontani u 12oj nedelji..druga trudnoca je skroz drugacija..imam mucnine svako jutro...bebac je ok..Hvala Bogu..rezultati su mi okej..ali mi je doktorka rekla da treba da pijem vise tecnosti..a meni se bas i ne trazi toliko..:( inace pijem vitamin C,vitamin E i folnu..pozdrav..
meni je ovo prva trudnoca i sve mi je jaaako cudno. U pocetku sam imala malo mucnina i tako nekih napada spavanja a sada mi je bas super.Jos mi je nekako neverovatno da sam trudna jer sam mislila da se meni nikada nece dogoditi tako nesto.Sada sam presrecna i nadam se da ce sve biti kako treba do kraja.POzdrav za sve mame
Htjela sam, tako reći, NE glasati za Jelenu.... Željel bih joj preporučiti da ode ginekologu i da sa posavjetuje s njim šta piti!!! Sretno svim trudnicama, pa i meni...živjeli
Meni su konacno mucnine prestale! Inace sada sam 11-ta nedelja, sa bebom je sve ok. Ovo mi je treca trudnoca, imam cerkicu od 3 god, sina od 18 meseci. Pijem folnak, vitamin c, raznovrsna ishrana i idem na pilates koji mi jako prija, ne forsiram se nista previse. Drage trudnice sve muke koje osecate cete zaboraviti kada vam stave to malo bice u narucje, zato uzivajte u trudnoci!
Zdravo! Ja sam u jedanaestoj nedelji i ne pijem ni fonu kiselinu ni bilo koji vitamin. Da li neko zna da li je to dobro i šta bi trebalo da pijem?
Ti ako si toliko pametna da vise vjerujes komentarima nq nekom sajtu nego doktorici onda i ne trebas tu bebu, samo ce se jadna napatiti uz takvu majku...
Draga, folna kiselina je vitamin koji je jako vazan za razvoj nervnog sistema bebe. ja sam tek u osmoj sedmici saznala da sam trudna (problem sa sterilitetom, veoma neredovan ciklus) i malo sam bila u panici na prvom pregledu i pitala doktora da li sam zakasnila i da li ce moja beba imati mozak :) On mi je rekao da ne brinem, da folna kiselina jeste neophodna, ali da se unosi i ishranom, medjutim radi sigurnosti se pije i kao suplement. Nemoj da brigas, samo napomeni to doktoru sljedeci put.
Zdravo svim buducim mamama :) Ja sam juce bila na pregledu i sad sam u 11. nedelji.Super se osecam, jedino mi se vise spavka, sto i nije lose :)
Vec mi se nazire stomacic i jedva cekam jos da mi poraste. Htela sam samo neko da me posavetuje. Doktorka mi je rekla da je sve uredu sa bebom ali ja bih volela da radim test. Rekla mi je da ne radim dabl test nego u 16.oj nedelji da uradim tripl test jer je tacniji i da ne brinem nista.
Ja samo pijem folnu kiselinu od kad sam ostala trudna, jedna doktorka mi je rekla da pijem do 12. ned a druga do 16. te.. Uzivam u trudnoci i tako zelim svim trudnicama :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »