Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3021
Ostavite komentar
Nama je termin 30. septembra. Jedva cekamo sa se upoznamo. :-)
meni je termin 29 tog septembra,pa cekamo da se rodimo inace ja sam u 37-38 nedelja zbog kasnjenja menstruacije,po ultra zvuku mi pada manja nedelje nego inace
I nama je termin 29.9:-) jedva čekam da se upoznamo akBgda i koliko sam uzbudjena i sretna,ima i straha,da sve bude kako treba akBgda..mislim da će moj dječak ranije izaći,ali vidjeçemo, danas sam imala jake bolove u preponama,ne znam da li su to bile lažne kontrakcije,ali,svejedno,jedva čekam.Pozz svim budućim mamama i da nam svima porod prodje akBgda bez nekih poteškoća :-) ♡♡♡♡
Pozdrav svim budućim mamama :) ja sam se porodila pre 16 dana, morali smo na carski rez pošto je vodenjak pukao a nisu počinjali bolovi a nisam se ni otvarala. Moram da podelim svoje neverovatno dobro iskustvo sa Betanijom, jer sam ranije čula svakakve priče. Svi su tamo divni i predusretljivi, i sestre i lekari. I na patologiji trudnoće, i u šok sobi i na odeljenju. Bez obzira na to što su pretrpani poslom, svi su bili više nego fini :)
Želim svim mamama ovako lepo iskustvo :)
veliki pozdrav
Spinalnu. U sali su svi super i sve vreme pričaju sa tobom :) Brzi je oporavak a i bebca vidis odmah :) drži te anestezija nekih 2-3h posle operacije pa te ništa ne boli za to vreme, dok iz opšte krene odmah da boli. Ranije ti donesu da piješ čaj, mislim čak dan ranije nego porodiljama u opštoj. ja sam se porodila u petak ujutru, u ponedeljak sam izašla iz bolnice. Sve najlepše želim od srca :)
Da li si imala opstu ili spinalnu anesteziju i koliko si dana ostala u bolnici? ja imam zakazan carski 18og i hocu sa spinalnom anestezijom pa me zanima iskustvo u betaniji. pozzz
Konacno smo dosli do kraja,proslo je dugih 9 meseci. Kad se setim sta se sve izdesavalo za ovo vreme uh . Ja nikako da iscekam vise kad ce da krene,svaki dan mislim e danas ce .:) Termin nam je 13.09 za koji dan . Ja sam mislila da ce sigurno izaci ranije :D ZELIM VAM SVU SRECU NA PORODJAJU I MOZDA SE SRETNEMO U BOLNICI :D
cao svima I meni je termin 16.09. malo se bojim al Nadam se da ce brzo proci,prva mi je beba pa je sve novo :-)drz te se slatke trudnice!






























Cao svima termin mi je 16.09. tj za koji dan. Radujem se prinovi, nema straha iz razloga sto bebac mora izaci, pa mora, od panike nema nista. To je samo jedan dan u odnosu na ceo zivot. Svim buducim mamama sve najlepse i puno srece...

pozdrav mame i ja sam 39.nedelja.danas sam bila na uz smizla ima 3.503 gr.sto je malo veca,s'obzirom da sam ja mnogo sitna.sa 42 kg. ostala trudna.ostalo nam.je jos 13 dana mozda porastemo jos malo.ne plasim se porodjaja,a i nemam kontrakcije sve mi je normalno.radim po kuci kao i pre.pozzz
Pozdrav za sve buduce mame i one koje su vec mame! Termin mi je 20-og, prva beba, pocela sam se vec plasiti hocu li prepoznati trudove s obzirom da jos nemam kontrakcija. Al nadam se da ce sve proci dobro.
Pozdrav! Meni je termin 22.,takodje prva beba. Još nemam strah od porodjaja,samo se nadam da ćemo i beba i ja nbiti dobro!
Danijela ,zelim ti puno srece na porodjaju meni je isto treca trudnoca imam dve devojcice i sada cekamo decaka. Termin mi je 3.avgust.Jedva cekam da se porodim.Malo me hvata nervoza,ali sve ce se to zaboraviti kada budemo drzali nase bebe u narucju.
Cao buduce mamice! Moj termin je 5.Avgust ovo mi je treci sincic jedva cekam. Iskreno bas se bojim.., Svima puno srece u porodu a i u oporavku naravno!!! 😊💋
Pozdrav za sve buduce mame.i mi smo usli u 39 nedelju. Termin je 3.Avgusta.Ovo mi je treca trudnoca i pomalo me je strah.Ctg radim jednom nedeljno i sve je u redu. Otvorena sam dva prsta i imam povremeno lazne kontrakcije.Zelim vam puno srece na porodjaju.
Cao svim buducim mamama...i mi smo usli u 39 nedelju,ima jos nekoliko dana do porodjaja i iskreno se plasim..:-)
Ljekar sam po struci i upravo zato sto znam sta me ceka pomalo me strah..Ali,sve su to slatke muke,sve ce se to izdrzati..jer nam stize nas sincic,mali tatin fudbaler.. Uzgred,ja nemam nikakvih bolova,vec dvije nedelje otvorena sam dva prsta tako da se nadam da necu jos puno cekati :-0.
Pozz svim buducim mamama!!!
Još 10-ak dana, imam malu tremu, prvo mi je dete i tatica i ja smo presrećni što će mali Gavrilo doći. Nemam neke tegobe, krećem se i detence mrda najviše noću. Jedva čekamoooo
Cao svima i meni je termin 13. mart ali jos uvek nista ne osecam osim bebinih aktivnih pokreta....polako sam sve pripremila pa kad krene tu sam...hehehe inace ovo mi je druga trudnoca...Pozdrav svim buducim mamama i naravno tatama...SRECNO!!!!! :)
zdraaaaavo mame maice usla u 39 i jedva cekam da vidim moga malisu termin je 11 mart ali cini mi se da ce malko ranije,vec se polako spusta stomak. :)
Pozdrav svima! Meni je termin 10.02. al stomak je i sad visoko, nemam nikakvih predznaka da ce porod uskoro, nadam se da je to normalno...Iskreno se nadam da ce beba uskoro jer muz i ja jedva cekamo :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »