Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
Uradila sam test negativan je!!!!! A jos nisam dobila zasto nije mi,jasno vise ne razumem samu sebe,jedno osecam drugo,pokazuje neznam.vise ni ja sta da radim?Poludecu....
Necu bice ti sve ok valjda to dolazi kad bog odredi.:) Uradi test da znas da se ne mucis bezveze...bas me zanima sta je;) drzim ti fige javi :*
alisa,isti imam problem sve iato ja ne znam mene to izludi ja zaista imam veliku zelju za bebom i mozda od te tolike zelje umislimo to sve i to se poremeti.hmm.ne znam.uradila test negativan.izludiiii ;)
cao devojke treba mi vasa,pomoc kasni mi 19 dana, inace imam problela sa kasnjenjem,samo ovaj put se osecam cudno,malo malo pa mi se skupljaju bradavice kao kad se najezim,a nije mi hladno ponekad osecam kao da cu dobiti,al nista od toga i pre dva dana sam imala malo krvarenje koje nije licilo na krv nego kao braonkasto malo i prestalo je nije trajalo ni dan,samo sam iprljala a strah me je da,uradim test.....Ako neko zna odg.Na moje pitanje MOLIM VAS DA MI ODG.Hvala
ja upravo dobila :( :( :( :( :(
neznam,sta je i danas sam imala kao roze tackice,i mislila sam dobicu all ipak nista..Nekad imam bolove u stomaku kao da cu dobiti i povremeno,me boli kicma DA LI SAM TRUDNA ILI JE TO SAMO U MOJOJ GLAVI NEZNAM.... Sta da radim?
ja i ti inamo isti problem!ja jedan mesec imam jedan nemam.trebala sam dobiti 24.8 a sad je vec 22.9.ista stvar sa bradavicamaa test radila ali popodne,i negativan pre 5 dana.sinoc sam povracala.nr znam sta je.?pozdrav ;)
da li sam trudna ili ne? zadnja menstruacija mi je bila 10.08. radila sam test negativan je sta da radim
cao htela sam da vas pitam dali sam trudna boli me kicma iii imam menstruaciju ali prawila sam bebi test izasle dwe crte ali posle sam dobila mesntruasciju sad neznam dali sam trudna ilii
zdravo cure, treba mi vase misljene ☺ vec godinu dana radimo na bebi I nikako da se desi, trebala sam dobiti 31.08 ali nisam jos uvek stomak me ovih dana boleo kao da ce svaki cas stici ali nista od toga.Juce sam imala nekakav roze sekret I kapljicu krvi koju sam primetila samo na papiru I nista vise, grudi su onako pocele sa boluckaju.E sad mi recite da li su ovo mozda znaci trudnoce?☺
Mozda?Jesi moj ti je savet,uradi test daj boze da jesi pozdrav..
meni se sve isto trenutno desava I da li neko zna sta je? ;)
najverovatnije da.jel ides cesto da mokris?mojoj sestri se isto desavalo.ja nemam iskustva nisam nikad bila trudna heehe.a hoce meni neko odgovoriti na moje pitanje ovde nema nikoga heh ???
svaki savet ce dobro doci :)
cao cure ;)
Ovako po prvi put sam na ovom forumu..moje pitanje za vas je:
Imam odnos vec par meseci sa partnerom(muzem)kasni mi mens.trebala sam dobiti 24.8.a danas je evo 5.9. kasni.Pojavljuje mi se neki braon taman skoro crn iscedak nekada rozikasto vodeni,posle odnosa.Ne znam sta je plasim se!?da li se nekom ovo jos dogadjalo!? :)
Imala sam odnos 7, 8 jula, nakon toga sam dobila redovnu menstruaciju 26.07 trajala mi je 6, 7 dana I bila jako obilna, ovaj mesec su me boleli bubrezi i imala sam nezasticen odnos 5 dana pred menstruaciju, dobila sam opet 26 imala jake bolove ali mi nije obilna menstruacija. Mozete da mi kazete o cemu se radi?
Da li je svrsio u tebe ?
Izlucujem sluz,da li je to ovulacija? To mi traje tri dana. Sinoc sam prvi put resila da zelim ostati trudna,imala sam odnos. Da li je dovoljno jedan put da ostanem trudna?
Cao svima,Imam jake glavobolje,i cesto sam umorna i spava mi se,menjam bas cesto raspolozenje,procitala sam na netu da je od ovih gore navedenih mogucce da sam trudna... sta mi vi kazete? hvalaa :)
caooooo svima...pitanja pitanja i pitanja :))))) naime imala sam nezasticene odnose gotovo ceo ovaj mesec...dobila sam menstruaciju 15.07 i evo danas 17.07 nemam nista ama ceo dan... jako me je boleo stomak kada sam dobila.osecala sam se lose cak sam morala i secera i vode da uzmem,Menstruacija je bila kao i obicno ova dva dana i odjednom nista...ako neko ima iskustva pa da mi malo pojasni da li je moguce da sam trudna...inace volela bih da je to u pitanju...hvalaaaaa :D
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »