Komentari za tekst "Vaša 23. nedelja trudnoće"

Komentara
2610
Ostavite komentar
danas usla u 23 nedelju, super se osecam. Nadam se da ce ovako biti do kraja. Pozz za sve buduce mame.
Cao svima,usla sam u 23. nedelju,sve je super,osim sto imam uzasno jak bol u desnom donjem delu ledja..jel' se nekome desavalo tako nesto?
drage trudnice :) Da li ste plivale u trudnoci i kakva su vam iskustva? Pozdrav
Ja sam se upravo vratila sa mora, plivala sam svaki dan i to mnogo, bas mi je prijala slana voda i plivanje genralno nije bilo nista drugacije vec predhodnih godina. Jedino sto sam vodila racuna da odmah po izlasku iz vode obucem suv kupaci, zato ponesi minum 5-6 kupacih.
Ja sam plivala moras da pazis da nije mnogo hladna voda da te ne presece a meni je teze ne mogu lepo da plivam jer mi je tezi stomak.:-)

Iskreno, malo me vuce stomak dole i kad je zategnut nelagodno mi je :/ ali sve zavisi kako kome :-)
Ja sam se pre 2 nedelje vratila sa mora. Plivala sam normalno i nisam imala nikakvih problema. Sve zavisi kako se ti osecas. Pozz
Bok cure,moj suprug i ja saznali smo da cekamo djecaka i sada imamo problem oko imena.On zeli da se zove Francisco,inace suprug mi je argentinac i oboje zivimo u Argentini meni se sviđaju imana Lukas i Rafael.Zanima me koje je ime vama najljepse i koje bi vi odabrali?
lukas:-)
Pozdrav cure, ovako moj suprug i ja saznali smo da cekam decka i sad imamo problema oko imena.On zeli da se dijete zove Francisco on je iz Argentine i mi zivimo u Argentini ja zelim da se dijete zove Lukas,Rafael ili Adrian.Pa me zanima kako se vama sviđaju imena?
Meni je Adrian isto prekrasno ime i zvat će se Lukas ili Adrian. Moj suprug inzistira da ima dva imena i da to drugo bude Francisco.
Adrijan 😃👍 ja jos uvek ne znam tacno jer doktor nije 100 % siguran ,ali ce se sigurno zvati Adrijan ako bude musko ,sva muska imena na A su prelepa
И по мени је најлепше Адријан. :)
meni je najlepse od pomenutih adrijan...
Cao svima :). bila sam na pregledu prosle nedjelje sve je ok..odlucili smo da ne saznamo spol bebe(tj novcic je odlucio :))..ja vise na vagu ne stajem..sigurno nekin +8-9kg...
Cini mi se da je to previse posto vidim da je vecina vas jedva ista na kilazi dobila..ali sta da se radi...mene brine sto imam neke cudne senzacije u stomaku I nisu mi ni malo prijatne. stvarno se nadam da je samo beba u pitanju posto nije stalan osjecaj..zelim vam svima sve naj naj
Sofija, za kiselinu je dobra kisela voda. Pozdrav!
za kiselinu su najbolje kokice od kisele vode i svih gaziranih napitaka izbija celulit kao lud.ovo mi je treca trudnoca pa pricam iz svog iskustva.
Pozdrav za mame i mališane.
Ja polako ulazim u 23.nedelju,druga trudnoća po redu,imam ćerku od 18 meseci. Skroz drugačije iskustvo nego sa prvom trudnoćom. Kiselina me ubi već nedelju dana,ima li neko neki savet,a da nisu bademi,kokice...? Pošto sam sve to probala. Hvala.
Ni slucajno caj od djumbira !Izaziva trudove!
Moj lek protiv kiseline je caj od djumbira.Pijem ga svako vece i bar nocu mogu mirno da spavam.Preko dana mi manje smeta kiselina i nekako je lakse podnosim.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Od sedine dana se očekuje povećanje oblačnosti i mestimična kiša »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Danas vam šalu niko neće uzeti za zlo, zato nekom dobrom dosetkom proslavite 1. april »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »