Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Pozzz svima, 25-ta sam nedelja. Pregled sam imala kada mi je i utvrdjena trudnoca u 5-oj nedelji i od tada samo ultrazvuk. Interesuje me da li je to ok?!
Ne znam ko ti to tako vodi trudnocu :) ja redovno idem svaki mjesec i imala sam vec 3 ultrazvuka i 4 pregleda!jesi li sigurna da ti nije rekao da dodjes na kontrolu ili u slucaju nekih bolova obavezno javljanje !poooz z
cao svima ja sam u 25-toj nedelji trudnoce i prva mi je trudnoca. neko mi je pricao da ako pupak svrbi trebam se obratiti doktorici a mene stomak svrbi da li to ima nekakve veze sa trudnocom? jako uzivam kao trudnica i jedva cekam dan rodjenja moje bebe
Drage mame ja sam presrecna sto cu dobiti malog decaka,isla sam pre neki dan na kontrolu i ima 715 gr, suprug i ja jedva cekamo da jos ova tri meseca prodju i da ga ugledamo... ♥ Inace se dobro osecam,ugojila sam se 6 kg,sad imam 51 kg...sve ruckam kao i inace, sreca da je leto pa voca i povrca ima kakvo pozelim... :-D Pozzz svima... :-)
Pozdrav svim mamama... I mi smo dvadeset peta nedelja, samo sto nas ima malo vise... Nosim trojke... Ne radim od pocetka trudnoce, serklaz mi je postavljen u petom mesecu... Jos uvek sam kupio d kuce... Ugojila sam se 12 kg i stomak mi je ogroman! Za cetiri nedelje cemo u bolnicu. A lezanje do kraja. Sve je prisutno... Bolovi u ledjima, ponekad gorusica, tesko spavanje nocu... I tako... Ali drzimo se i jedva cekamo malene... Nadamo se da ce izdzati do 35 nedelje... Veliki pozdrav za sve!
Svaka cast...puno sreće...i sve najbolje
Svaka čast za trojke, čestitam budućoj mami.... To je mnogo lepo.... :-)
cao,u 25 nedelji sam,termin mi je 25.10.,,,druga trudnoca spavam uglavnom na levi ili desni bok.nikako na ledja,zato sto dr kaze da beba tada nema dovoljno mesta u stomaku.
Zdravo svim trudnicama i mamama :). I ja sam danas usla u 25.nedelju i termin mi je oko 3.novembra,tako da Jovana blizu smo :). Aleksandra mislis li na spavanje na ledjima?
Zdravo. Danas sam usla u 25 nedelju,pa me interesira dali vi mame spavate na grb?
I dali je stetno leziti na grb?
Ivo,
i meni je doktor na UZ utvrdio da imam blago povecanu kolicinu plodove vode, 25. nedelja je u pitanju.
Da li si ti vec nesto saznala u medjuvremenu zasto ti se to desava i kakve su posledice?
Usla sam u 25 nedelju i mnogo sam srecna jer se blizi porodjaj. Ovo mi je prvo djete. Samo me brine sto mi se apetit povecao i nemogu da se kontrolisem ponekad mada se nisam puno udebljala. Termin mi je 20.oktobra. Da li ima jos neko isti termin ko i mi?
Meni je 22 oktobar, tako da smo blizu. :) ..Super se osjecam, malo me samo brine ddda ne pretjeram sa kilazom jer sam do sad dobila 9 kg, mada mi se ne vidi uopste, stomak je jos mali ..Pozdrav svim buducim mamama i one koje to jesu :)
Imam ja :-D
Joj ljudi, u 25 nedelji sam, i danas sam se probudila i mnogo mi je curio krv iz nosa i ugrusci krvi iz usta... Sad je sve ok, malo me glava boli, i sad ne znam sta da radim....
Mi smo planirali ali smo odustali . Nisam bas spremna da odem pa da mi nesto bude a vec sam imala spontani. Pre bih otisla u Banju. Tako smo odlucili. :)
Draga Suzana..:) Ti si blizu nas po terminu:D Nemoj da se brines,meni kad setam tacno osecam pritisak u donjem delu zato sto je bebica nisko. A sad mi je na pregledu doktor rekao da mi je grlic skracen bio je 39mm a sad je 38.8 nista strasno ali svaki dan moram da lezim i pola sata setnje. Pa zato mislim ako je i tebi bebica nisko mozda zbog toga osecas to. Mislim da nema sta da bude drugo. Javi sta je bilo. :) pozdrav:)
Hvala na ohrabrenju. Jeste nisko. I jako nemiran. Grlic 29mm. Doktorka na odmoru, ali i mi odmaramo pa smo bolje. Planirali smo more, ali sad... Usuđujute li se vi?
Usli smo u 25 nedelju. :D Ugojila sam se 6,5 kila. A bebica mi je imala u 24 nedelji 681g napredujemo lepo. Samo malo je nize pa moram da odmaram . Ledja me bole strasno i kukovi nocu ne mogu da spavam. Termin nam je 13 Septembra jel ima neka mama kojoj je termin kad i nama? :)
I miii smo na taj dan zabiljezeni! ;))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Pročitajte šta su priraslice posle carskog reza i kako da ih prepoznate »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Jednog dana pojavi čudna životinja, izdaleka, sa ogromnim koferom »