Komentari za tekst "Znaci trudnoće - da li sam trudna?"

Komentara
566
Ostavite komentar
Uradi kucni test,ali sacekaj jos malo
Verenik i ja radimo na bebi!
Ovako,u Maju '14god imala sam menstruaciju od 03.05 do 05.05 inace mi traje po pet dana sad u junu sam tek dobila 27.06 i prestala mi 29.06 tj kad sam ustala nista nisam imala na ulosci,imam mucninu,vrtoglavicu trcim na svakih 10 do 15min u wc da bi mokrila,ne mogu sve da jedem tj pojedem dva tri zalogaja i imam osecaj da cu povratiti.Stalno mi se spava,menja mi se raspolozenje cas sam tuzna,placem cas se smejem i tvrd mi je stomak,bole me grudi i vide mi se vene. . Dali su simptomi trudnoce ili ne?!
Bila sam :) kaze vidljiva trudnoca peta nedelja
Uradi kucni test i otidji kod lekara na pregled pa ces sigurno znati sta je u pitanju :)
Pomooc!!
U maju ove god sam imala na pocetku meseca kao i uvek ali sad mi je trajala dva dan tj dobila sam 03.05 i prestala mi 05.05,e sada me muci jun.Dobila sam tek 27.06 i prestala mi 29.05 ujutru tada nista nisam imala na ulosci. .Imam mucnine,vrtoglavice,menja mi se raspolozenje i nehu hranu koju sam pre podnosila sada je ne podnosim tj ne mogu da jedem,samo tri zalogaja i imam osecaj da cu da povratim! Stomak mi je tvrd,i imam ucestalno mokrenje na svakih 10 do 15min!? Dali su to simptomi ili ne??
Caoo, zadnju menstruaciju sam imala 14.5, i prije 7 dana sam radila test, međutim bio je negativan, nikad nisam imala varijanta sa menzesom!
Pozdrav, imam jedno pitanje. Poslednju menstruaciju imala sam 15.06.2014. i samo nekoliko dana posle toga imala sam nezaštićeni odnos sa verenikom (ne jednom, već tri puta i ejakulirao je u mene), pa me zanima da li postoji verovatnoća da sam trudna i koja je prva prilika da radim test za utvrđivanje trudnoće i koliko je pouzdano to. Hvala
Zdravo svima. Prvi put sam na ovom forumu.. trebala bi mi pomoc. Vec tri godine pokusavam ostati trudna,imam neredovne menstruacije,sad nisam dobila od aprila. Bila sam kod gonekologa pre tri dana,i rekao je da mi je zid materice zadebljan, 12 mm i da postoji mala crna tackica od 2 mm . Ali nije siguran sta je i da dodjem za sedam dana,a do tada da pijem utrogestan. Ja sam bila veoma srecna,jer nekako se konacno pojavila neka nada. Ali danas me neverovatno mnogo boli stomak i grudi,kao kad treba da dobijem,tako da ocekujem svaki momenat. Mnogo sam se razocarala. Da li neki ima iskustva sa tim? Mnogo bi mi znaca bilo kakva pomoc..
Osecaj bolova u stomaku i grudima slican bolu pms moze biti i znak trudnoce. :) i ja sam imala isti osecaj kao da cu da dobijem i cekala tako 4-5 dana, ali su bolovi prestali i kasnije je lekar ustanovio trudnocu :) sacekaj sledeci pregled i misljenje lekara :)
da li je neko od vas isao na opasavanje-namestanje materice?
sa deckom imam nezasticen odnos. prosla mi je menstruacija ali imam i dalje bolne grudi malo uvecane i plave vene . da li to znaci da sam trudna?
Pa ne,vec si trudna Dragice ne razumes
molim vas,hitno mi je.poslednji ciklus sam imala 13 maja,inace mi je neredovan na 30,33 dana nikada nije istog dana.da li mi je danas 31 maj plodan dan?kako bih mogla to brzo da utvrdim?jer smo imali nezasticen odnos.
Halo ja Sam vjollca iz njemacke EVO 3 godine pokusavam da Budem trudna ali je nemoguce molim vas dami pomognete sta da Radim molim vas da Mi pomognete
i ja pokusavam god dana,ne pijem nikakav caj ili nesto slicno sta mi preporucujete za bolju plodnost.Unapred hvala
dali je moguce da sam trudna ako imam sve te simptime kao sto sam rekla i ako je sve tako kao sto jest............dali neko ima to iskustvo..znam da trebam da uzmem test ili odem kod ginekologa ali mi treba malo ohrabljena nakon tog spontanog
jutri cure molim vas da mi odgovorite.....9.februara sam imala spontani pobacaj do prve menstuacije nisam imala odnos tj. znaci prosla M je bila 12.03... posle toga sam imala ne zasticen odnos,sada sam dobila M 10.04 ali nije kao obicno oskudna je i svetlo svetlooo crvena inace ne bude tako i trajala je 4 dana,muka mi je spava mi se konstantno menjam raspolozenje ,obavlam malu nuzdu cesce i imam jaku zelju za hranom....cure molim vas odgovorite
imam nedoumicu...u februaru mi se desilo da se dva puta nismo ja i muz pazili tokom odnosa.nakon 6 dana sam dobila menstruaciju koj je trajala kao i inace!Sad trenutno sam na dijeti vec 8 dana,radi se o dijeti 10%.Trebala sam dobiti 19.03.i nisam jos dobila!!!!da li postoji sansa da sam dobila prosli mjesec a da sam bila vec trudna ili mi je ovo poremecaj od dijete....hvala
hello,
ja se necuvam vec 3 mjeseca,i imala sam zadnju mengu 28.02.i evo za par dana trebam dobiti,i boli me stomak ,ali bas nikakvi simptoma nemam za trudnocu...a tako bih voljela ..heeelp
Postovani,
Imam 'problem" i nadam se da cete mi koliko toliko pomoci. Prosla mens. je bila 28.02, redovna kao i sve prosle. Medjutim, partner i ja smo "radili" na bebi pre 6 dana, a meni je juce iznenada pocela mens. I to dosta ranije nego inace i manje je bolna nego ostale, nisam cak ni osecala bol u stomaku, grudima i ledjima kao sa proslim mens...Sta vi mislite o tome? Hvala unapred.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »