Komentari za tekst "Vaša 5. nedelja trudnoće"

Komentara
1190
Ostavite komentar
oprostite molim vas ali ja imam pitanje a ne Kommentar meni je u posljednja 8 mjeseca svaki put menstoracija od 5 do 10 dana bila prije nego sto bi trebalo da bude 7.6.2014 sam trebala da dobijem ali nisam poslje 10 dana sam kupila test rezultat je bio pozitivan danas sa bila ginokologu rekao mije da se trudnoca slabo razvija ili cak daje prestala razvijati sta bi to moglo biti i kako se beba moze sacuvati ako je to moguce molim ako moze neko da odg na pitanje hvala
Zdravo drage trudnice :) pridruzujem se ovoj grupi,kasni mi par dana i jutros sam uradila test,iz cuga dve crte...jos uvek sam ko luda od srece :) nemam neke narocite simptome,malo me bolucka stomak i povremeno nesto kao mucnina...za sad
misice ja sam sad u petoj nedelji (4+6) i ja imam doduse tupe bolove ali sa desne strane. Pitala sam doktora mog i on kaze da je sasvim normalno. Bitno je da nema obilnog svetlo crvenog krvarenja sa ugruscima. Cak i onako samo malo braon tackastog krvarenja je normalno. Tako da nemoj da se brines.;) Imas li jos nekih simptoma? Ja sam juce cini mi se bila zaposednuta :) pravila sendvic i pocela da placem a ne znam sto, posle mi bilo smesno...
pozz svima, ja sam u 5.nedelji trudnoce, povremeno osetim ostar bol u predelu desnog jajnika, sta to moze da bude???
Nista ne mora da bude, samo opusteno. Moja drugarica je isto imala i brinula se i sve ok bilo
Siri se materica, kosti se pomeraju, zato boli, i ja sam u 5 nedelji, danas sam saznala.Boli i mene na dnu stomaka, kaze eoktor da je to normalno,
najverovatnije nista opusti se i uzivaj...ako neams krvarenja obilnija i jake bolove u donjem delu,temperaturu...nije nista
ja sam jutros bila na pregledu i trudnoca mi je potvrdjena... ali doktorka mi je rekla da opet za 10dana dodjem da se potvrde otkucaji srca. nikako mi nije jasno zasto ih danas nije cula, jer na svakom forumu pise da se cuju na ultrazvuku u 6toj nedjelji.
Moguce je da je aparat za ultrazvuk losji, ne mora nista da znaci. :D
Cao svima!Jasam u 5. nedelji trudnoce.Mozete li mi reci da li svetlije krvarenje kada ocekujemo menstruaciju traje svih 5 dana ili samo jedan dan?
poz svima ja sam nova ovde ???? jedno ptanje koje me zbunjuje imala sam 8 oktobra. imam problem sad neznam dal sam ostala u drugom stanju jel imam promene . grudi su mi se povelale na dodir me bole tokom tusiranja isto stomak me isto boli u vc idem na svakih 10 minuta sta to znaci ako moze neko da mi pomogne vec dve nedelje se to desava poz svima
ja nista vise ne kapiram zadnju menstruaciju sam imala 18.07.2013 dali neko moze da mi izracuna kada sam ostala trudna I koliko sam nedelja doktor mi je rekao 5+3 hvala vam unapred!
Kako da dodam trudnocu na moj profil? Dva dana pokusavam i ne ide mi. Obrisala sam jednom prilikom i sad ne znam kako da napravim novu. A nigde pomoci na sajtu!!
Nadezda, ako ti neko do sad nije razjasnio evo da ti malo pripomognem- s obzirom da su ti implantaciju izvrsili u periodu kad bi se trebalo dogoditi ovulacija pa zatim i oplodjenje, a oni su tebi direktno ubacili oplodjenu celijicu, onda i ti isto racunas tj.danas si usla u 5.nedelju ;-). Naravno koliko je plod tacno star najbolje ces znati kad za koju nedelju odes na UZ koji u dan pokaze, al okvirno si 5.nedelja.
Ja sam uradila van telesnu oplodnju, poslednja mestruacija mi je bila 5 februara, a 18 februara su mi "bebu" ubacili u mat. 4 marta sam otsla na pregled tako da je trudnoca uspela, i sada ne znam u kojoj sam tacno nedelji trudnoce, da li se isto racuna od poslednje menstruacije ili od onog dana kada su mi ubacili plod?
ja sam u petoj nedelji tj poslednja menstuacija mi je bila 25 januara ali sam pila cikloprogynovu do 19 februara i u medjuvremenu sam ostala trudna da li moze neko da mi kaze da li ona utice na plod?povremeno imam blage bolove u stomaku ali nista strasno.Ako bilo ko moze da mi kaze ili posavetuje neka mi odgovori.
Pomozite mi da prilagodim skalu novoj trudnoci i da mi na mail stizu podaci kao i sa prvim detetom. sada sam u petoj nedelji trudnoce! Pozdrav svima
Ja sam u petoj nedelji, vec sam na progesteronu injekcijama jer imam dva pobacaja iza sebe. Pre dva dana sam dobila grip, temperatura do 38,8, jak kasalj. Danas, treci dan, polako prolazi. Molim vas, recite mi ra li ovo moze negativno da utice na moju trudnocu ili razvoj bebe?
Zadnju menstruaciju sam imala 13 decembra prvu kontrolu sam imala 1 februara,ali se beba nije videla.Doktorka mi je posle 5 dana opet zakazala pregled i opet se beba nije videla :(( opet mi je zakazala za 5 dana to je 11.02 jako me je strah,po doktorovom racunanju ja sam u 8 nedelji trudnoce a po mom jer mislim da sam ostala trudna oko 25 decembra to je kraj 5 pocetak 6 nedelje pa me to malo tesi.Molim vas da mi kazete nesto dali je sa mojom bebom sve u redu.Unapred zahvalna uplasena mama.
zdravo ja sam zabrinuta u 5 sam nedelji i imam puno pitanja ne iskusna sam radi se o tome sto sam u 5 nedelji trudnoce i bila sam kod lekara. lekar mi reko da sam trudna u 5 nedelji ali ne vidi plod i da je to jos mala trudnoca da bi se plod videlo??? dali je to normalno ili ne???
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Sedam žena u različitim delovima sveta otkrilo je šta se sve nalazi u njihovim torbama za porodilište »
Da li je lakše prvorotkama ili drugorotkama? Šta kažu stručnjaci iz ove oblasti? »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Farbanje jaja za Uskrs je posebna umetnost i svake godine je neki novi trend »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
"Điha, điha, četri noge..." i druge pesme čika Jove Zmaja i dalje apsolutni hit »
Svaka beba se razvija svojim tempom i napreduje na sebi jedinstven način »