Komentari za tekst "Šta ako se tokom trudnoće desi krvarenje"

Komentara
343
Ostavite komentar
Ja sam u 11oj nedelji trudnoce, juce sam isla na pregled isve je ok..Sinoc sam imala odnose i jutros kada sam ustala videla sam kapljice krvi na vesu..ima li neka slicno iskustvo
obrati se ginekologu za svaki slucaj. ne mora da bude nista opasno, ali svakako mu se javi. ja sam u 8.nedelji primetila malu kapljicu, i posle 3 dana sam prokrvarila mnogo vise. sve se zavrsilo dobro ali lekar mi je rekao da je trebalo da mu se javim cim sam primetila tu kapljicu...
Kako ti mozak dozvoli da krenes u sexualni cin u rizicnom periodu za bebu, zar nemate nimalo odgovornosti,ja evo ne razumem!!!
Ja sam u 15 nedeji trudnoce. Prilikom mokrenja pojavila mi se kap krvi. Nemam nikakve bolove u stomaku osim osecaja da mi se stalno piski. Do sada je sve bilo u redu. Ovo mi je prva trudnoca. Na kontrolu idem za 10 dana. Treba li da odem ranije ili da pozovem lekara? Ako je neko bio u ovoj situaciji ili zna nesto o tome, molila bih da pise.
Drage mame molim vas za pomoc. U 26 nedelji trudnoce, imam ceste kontrakcije ali se poslr tokolize partusistema smire nekih tri dana. Sada imam neko krvarenje kazu mi da je mozda od pregleda, mnogo se plasim. I da imam neku infekciju koji doktori lece. Interesuje me dali je neko imao slicno iskustvo. I da li beba rodjena u 25n + 5dana moze da prezivi kazu da je teska nekih 800gr. Hvala vam.
Nina,nadam se da ste dobro i Vi i vasa beba.Neizostavno i odmah kod lekara.Imala sam slicnu situaciju pre godinu ipo,pocelo je totalno bezazleno i zavrsilo se jako,jako lose.Ne bih da Vas plasim,ali beba rodjena u tom periodu ima jako male sanse da prezivi.Moja nije,na zalost.
Drage mame,i meni se desilo da sam u 20ned prokrvarila i odmah otisla lekaru,kazu da jr neki krvni sud puko,uplasima sam se pitao me je da li osecam bebu,da osecam bebu,i na pregledu sam skroz zatvorena,prepisao mi je utrogestan 3×2. Strogo mirovanje krvarenje prestane dva dana pa se opet pojavi onako gusto ali ne cista krv,na ultra zvuku je sa bebom dobro....kuci sam lezim sutra idem na ultra zvuk,nadam se da je sve uredu mada se mnogo plasim...ako je neka imala slicno iskustvo neka mi napise mnogo se plasim!
Zdravo
Pre par dana sam uradila test i bio je pozitivan. Inace sam ovih dana dizala i radila nesto teze stvari jer sam se osecala dobro, sem konstantnog bola u ledjima. Danas sam prokvarila malo i odmah otisla kod dr. Prilikom pregleda izaslo je puno krvi ali je uz pokazao da je beba tu i da je moguca blizanacka trudnoca. Dobila sam progesteron inekciju i utrogestan tablete na svakih 8 sati po jednu. Bila sam sad u kupatilu i krv je i dalje tu, sad je tamnija a stomak me boli kao kad imam menzis( nisu grcevi). Zanima me posle koliko ce krvarenje prestati i da li ce ako dodje do pobacaja biti veoma obilno? Nikad nisam imala slicno iskustvo.
Pozdrav drage trudnice. Prvi put sam na nekom od foruma, i nadam se da ću naći odgovor koji će me utjesiti...naime, u 8.sam tjednu trudnoce, sve super, i jutros primjetim zuti, tamno zuti iscjedak, i kao neke zilice u njemu...poludih! Inace nisam u mogućnosti trenutno doktoru, van zemlje sam, nedelja je, pa guglam sve moguce :( jel imao neko nesto slicno, ja samo brinem da ne predje u tamno smedje, da ne krene krv...inace, blagi bolovi su tu od početka trudnoce, i iscjedak je normalnog mirisa
E da, doktorica je to moje "krvarenje" povezala sa menstruacijom jer se pojavilo bas u periodu kad sam je mjesec prije imala, drugo objasnjenje imala nije
Cao Anita, kod mene je hvala Bogu sve ok, doktorica mi je tada rekla da je vjerovatno ostalo malo nakupljene krvi od menstruacije pa je onda kasnije samo izaslo, uglavnom sada smo u 26. nedelji, bebac se super razvija, tako da...nije ostavilo neke posljedice, a to "krvarenje trajalo je samo to jedno jutro, i poslije nikad vise...puno puno sreće ti zelim, i nadam se da kod tebe nije nista ozbiljno, da je sve uredu. Pozdrav
cao mimi86" citam ove komentare pa naleteh na tvoj. i ja sam u istoj situaciji. u ranoj sam trudnoci. sad u ponedeljak idem na uz. a imam bas iste simptome kao ti!! sta je bio
problem kod tebe? jel sve ok? ja mislim da sam u 5oj nedelji.veliki pozdrav!!😊
U 6oj sam nedelji trudnoce, kod doktora sam bila u 5oj nedelji kada mi je potvrdio trudnocu i rekao da je za sada sve u redu... Ali interesuje me da li je normalno da se pojavi braonkasti sekret bez bolova...?
Takodje to se i meni desava .. Zvala sam doktora i rekli su da je to normalno ali ja idem sada u ponedeljak kod svog dokt ..
Treba mi pomoc, ja sam nova ovde ali vidim da ste skoro sve starije od mene i iskusnije zato vas molim da mi pomognete. Imam 20godina zivela sam sa bivsim deckom do pre 3 mes medjutim trebala sam da dobijem 5.12 i imala sam neke stresne sitacije dobila sam posle par dana ali mi nije bila menst....ista kao i uvek sto dibijem. Bila je bezbolna, islo mi je nesto braonkasto i malo krv. Sumljala sam na trudnocu kupila test i negativan je bio medjutim plasila sam se ici ginekologu nisam ni isla prosli su meseci od toga al ovu menst zadnju sad 30.05 trajala mi je 3 ipo dana danas mi je krenulo od jednom nesto braon i tamno crveno na gacama je kao mrlja . Ne znam sta to znaci molim vas za savet. A da rizican odnos sam imala 8.4 i posle tog rizicnog sam dobila.
Poslednju menstruaciji sam imala 28.Januara,posto vec 2 meseca nisam dobila drugu menstruaciju predpostavljala sam da sam u drugom stanju i ako nisam utvrdila.imala sam vec neke simptome koji su ukazivali na trudnocu.i evo danas sam prokrvarila,ali ne tako jako kao inace sto imam menstruaciju,pomalo krvarim.da li da se javim lekaru ili da ne brinem puno.
Takodje sve isto, poslednja menstruacija 27. januara. Nisam potvrdila trudnocu. A od pre neki dan imam oskudno krvarenje, tamna, necista krv. Sutra idem na uz.
Isti problem sad trenutno imam, a pregled zakazan tekza sl nedelju.. Bas sam uplasena.
Ja sam u 8 nedelji trudnoće i imam menstruaciju doktori su rekli pregledom uz da je beba ok ali ja brinem vasa iskustva prva mi je trudnoca
Par puta posle odnosa sam prokrvavila. Sad sam posle praznjenja besike brisajuci videla blede mrlje krvi posle senisu pojvljivali. Jel moguce da je to pocetak zaceca?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Neke bebe ogladne baš u nezgodnom momentu »
Koje lekarske preglede bi trebalo uraditi pre nego što počnete da postite... »
Prepoznavanje simptoma sinusitisa je ključno za pravovremeno lečenje »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Učenici jedne škole u Užicu uče lekcije kroz igru i snimanje filmova »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Za kreativne i domišljate tate nema brige »
U junu nećete moći da vozite električni trotinet bez registarske nalepnice »
Kako posramljivanje utiče na mališane i zašto ga treba izbegavati »