Komentari za tekst "Vaša 10. nedelja trudnoće"

Komentara
1712
Ostavite komentar
Zdravo, ja sam u 10 nedelji trudnoce, za sada nemam bolove ne povracan, ali sam se prehladila nos mi je zapusen. Nemam temperaturu. Pa me zanima da li to moze nesto da skodi bebi ?
Da i slana voda ili sprej na bazi morske soli, ne steti bebi.Sretno:-)
Topla limunada i djumbir, med, limeta, nar.To je za jaci imunitet a i kis
eli kupus, crvena sirova paprika, bijeli luk su extra.Sretno i nadam se da ce ti biti bolje:-)
Zdravo svima :) Ja sam u desetoj nedjelji, imam i dalje pritisak u stomaku, kao da cu dobiti, ali doktorica kaze da je to sasvim normalno. Mucnine nemam stalno, i nema nikakvih pravila kada ce me uhvatiti... Na pocetku su bile samo uvecer, ali sada znaju biti ujutru, popodne... Nemam ih svaki dan, u prosjeku nekoliko puta sedmicno, a kada me uhvate, onda budem grozna... Promjene raspolozenja su mi rijetke, ali znaju me uhvatiti. Npr, budem strasno nervozna, ljuta, a onda me ni iz kakvog razloga uhvati neka tuga i placem ko kisna godina.... Za dvije sedmice idemo na kontrolu i tada cemo raditi i testove :) Ovo mi je prva trudnoca i jedva cekam slijedeci pregled :)
zdravo svima,danas sam usla u 10 nedelju trudnoce :) nisam imala nikakve simptome,sve mi je normalno...ja pijem omegu jos od 4 nedelje.trebam raditi test za 2 nedelje.nekada zna malo da me zabole jajnici ali mi doktorica kaze da se ne sekiram jer se sirim.meni je stomak dosta velik,izgledam ko da sam u 5 mesecu :) samo se tu i gojim ostalo mi je sve isto...inace sam jako nervozna,pa to mog muza malo i plasi jer se boji za bebu.
Cao drage moje e da li mi mozete reci svoje iskustvo sa Dabl testom,jedna moja drugarica ga je radila pa joj je lekar rekao da nije u redu. Ja uskoro treba da ga radim pa ne znam koliko je on siguran i sta on zaista pokazuje....
Radis uz bebe,tu mere velicinu vratnog nabora i vidi se da li se razvila nosna duplja..vadis i krv i preko nje se vide hormoni..ostali rezultati su statistika..ukucaj na netu dabl test i videces detaljnije....opusti se :)
ja sam u 9 nedelji trudnoce...jako sam uplasena,pre dve god sam imala spontani.i sad cim me nesto zaboli uplasim se.ponekad me u stomaku boli zavrce a nekad imam osecaj da cu dobiti.nemam muke ni povracanje samo umor.ne mogu da sw smirim stalno sam napeta!
Zdravo buduce majke :)ja sam u devetoj nedjelji trudnoce i imam mucnine i strasno sam umorna :(ovi mi je prva trudnoca.sretno svima :)
Cao buduce mame :) Imam jedno pitanje,da li ima neko od vas da ga je trudnica malo mrsavija ja imam 20 godina,46 kila i u desetoj sam nedelji imam blage bolove u stomaku,i to skoro svaki dan,pa me zanima ima li takvih ovde,inace su mi mucnine prosle :) ali su se pojavili ti mali bolovi primila sam progesteron inekciju juce ali i danas imam blage bolove ... Da li ste imale iskustva sa tim mozda ? :) Inace se dobro osecam i sve lepo podnosim :)
draga Melita,ja kada sam ostala trudna imala sam kao i ti 46 kg :) danas usla u 8 mesec i imam preko 60 kg :) a sto se tice bolova imala sam ih i nisam primala nikakve inekcije i sve je proslo :) uzivaj...
ja aam u devetoj nedelji..uradil sam biopsiju horionskih cupica I saznala ea je musko. imam dve cerke..
zdravo ja sam un desetoj nedjelji kako saznati jeli zensko ili musko dali doktorka moze vidjeti naultrazvuku
iskreno ovo su divne stvari..ne treba trovati ulim komentarima..svakp ima svoje razloge za sve bespotrebno je nabijati neki osecaj krivice..
Bas me interesusje sta bi uradila da ste saznali da je zensko... :(
Pozdrav buducim mamama :) Ja sam u desetoj nedelji trudnoce i nemam nikakvih nezeljenih simptoma, izuzev spavanja. :) Inace ovo mi je prva, zeljno ocekivana trudnoca. :)
dobila sam injekcije depo progestron i posle 8 sati sam dobila krvarenje i izgubila sam bebu jako mi je tesko usla sam tek u 10 nedelju
Jao uplasi me s ovim komentarom : Ja sam u 10 nedelji trudnoce juce sam primila tu inekciju ali samo radi malih bolova sta me ceka ne znam :(
Zdravo trudnjace.. :)
Ja povremeno imam mucnine, uglavnom kada je kisno vreme.. Cudno ali istinito, i imam dosta pljuvacke u ustima.. Stomak bolucka povremeno i svrbi me pa se mackamo uljima, a deo gde je bebac zna da zapecka kada blago pipnem :)
Sve u svemu, nemam promena raspolozenja, sve je skoro isto kao pre, sem sto kafu ne mogu da omirisim.. Puno pozdrava od mene i bebe :)
pozzz lipe moje trudnice.sad sam u 10tjednu i osjećam se super.nema mučnina i ostalih problema.jedna ugodna trudnoća.rastemo i debljamo se.drži te se!!!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »