Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
cao Natasa, i meni isto tako. boljelo me prvih 7 dana poslije nista, mucnina takodje nista, e grudi me bas bole jedino to.
Cao Natasa :) I ja imam 20god i u istoj smo nedelji :D ... Ja nisam imala nikakve simptome, samo me je jako boleo stomak kao da cu da dobijem i tako je i dalje... ali moja doktorka kaze da je to ok... Nemam nikakve simptome, samo sam konstantno zedna... Sve je to individualno... Nek nam je sa srecom :D!
Tebi je Natasa sve isto kao i kod mene, u istoj smo nedelji, i nema potrebe da se brines normalno je da trudnoca bude i normalna, bez mucnina i ostalih simptoma! Srecno!
Cao buduce mame.Imam 22 godine...Iza sebe imam spontani pobacaj u 9oj nedelji...Sada sam jako srecna sto sam ponovo trudna,ali se jako plasim,mada ne bi trebala...imam neke bolove u jajnicima i materici ponekad kao da me je grc uvatio...nemam simptome kao sto je muka,gadljivost,samo se stalno osecam umorno....konstatovan mi je povisen secer 6,2.Ginekolog mi je rekla da ne jedem slatko.i dala mi je opet da idem na vadjenje secera iz krvi pre i posle jela i nesto da vidi dal sam pre 3 meseca imala secer...da li neka od vas ima slicna iskustva?jako sam zabrinuta s obzirom kakva imam iskustva posebno sad kad sam u toj istoj nedelji?
I meni je doktorka zabranila secer to je takozvani trufnicki secer ali ne plasi se to nista strasno n. Zabranili su mi i brasno belo i so skroz da umanjim... a analize su mi savrsene. Bitno je da ishranu prilagodite kiselo i bazno citajte na internetu o tomw vrlo je korisno to cak sprwcava i mucnine. I ja sam 9 nedelja i imam 24 god i prva mi je trudnoca i bila sam apsolutno zdrava pre tudnoce posto sam bila profesionalno sportista. Tako da jefi sta ti prija pazi na liniju smanji slatkise jer nije zdravo i uzivaj 😊
pozz buduce mame, da li je neka od vas osetila kada je bebi prvi put pocelo srce da kuca???
Mojoj bebi je srce se culo, upravo juce, kad smo bili na pregledu. Inace sam sedma nedelja. pozz... :)))
Zdravo svima, meni je ovo prva trudnoca, i trenutno sam 9.nedelja. Nisam imala mucnine do pre par dana kada su pocele ali to nije toliko strasno i neizdrzljivo. Ja imam problem sa apetitom koji se smanjio, pojedem par jabuka, banana i uglavnom sveze voce i povrce, sve drugo mi se nekako gadi pa se zbog toga strasno brinem. Na ultrazvuku pre tri dana je ustanovljeno da su srcana radnja i pokreti bebe u redu pa od terapije imam samo folnu kiselinu. Takodje ja sam rh negativna krvna grupa a mm pozitivna, citala sam dosta o tome i nadam se da nece biti problema. Ako je neko u slicnoj situaciji neka se javi. Pozz...
Pozdrav svima. Imam jedno pitanje. kad se kaze da si u 8 nedeljI onda se to racuna kao 7 nedelja I 1,2,3... dana ili 8 nedelja I 1,2,3...dana? Hvala
7+1 je vec osma nedelja. Velike su zabune kako ko racuna ali u prvoj trudnoci sam racunala tako i bilo je tacno :)
Caos.. moram i ja da se prikljucim komentaroma.. ja sam sada usla u 9 nedelju i imam strasne mucnine. Ali problem je sto ja jako tesko mogu da povratim.. pa sam dosad povratila samo jednom.. imam i vrtoglavicu i jak umor.. za jaku mucninu ja koristim przene bademe. A za vrtoglavicu popijem ili pojedem nesto osvezavajuce i prodje.. drago mi je da mogu da iznesem svoj komentar.. inace stranica je superr i rado je posecujemmm :-) :-) pozdrav. :-)
Dob dan javljam se po prwi put da sada sam u 9 nedelju imam i mucnine i povracanje al to je swe normalno .Htjela bih VAS POHWALIM da imate odlicne sawvjete i jako je kwalitetna stanica poz weliki od mene
Sto se tice vrtoglavice i ja imam tih problemcica :)
takodje su mi rekli da je normalno i da uglavnom prestaje sve u 11-oj nedelji...tako da nam preostaje samo da cekamo :)
pozdrav svima.Ja sam u 8 nedelji,i prati me jaka mucnina,vrtoglavica I umor.Doktorica kaze da je to sve normalno.Zna li neko sa cim bi mogla to bar malo da ublazim?
drage moje vidim sve ste veoma srecene kao i ja :) zelim vam lijep period dok je vasa beba u vasem stomaku da se lijepo druzite :) i ja sam u drugom stanju ali meni je ovo 3 beba :) ali osjecam se kao da je prva sve me je strah ali nadam se da ce biti sve ok eto zelim vam sve najbolje a nama je tremin za novu godinu tako da jedva cekamo decembar :)
Meni je prva trudnoca i u 9 sam nedjelji ... Nemam mucnina nikakvih samo velika potreba za spavanjem. I strah od poroda ...
ovo mi je prva beba sada sam u 9 nedelji i nemam mucnine velike samo gorusice
Ovo nam je prvo dete koje smo zeljno iscekivali. Sad sam u 9-oj nedelji trudnoce, nemam nikakvih problema i drago mi je sto je tako. :) Jedva cekamo da nam se rodi bebac... :)
Drage mame evo da vam se i ja pohvalim da sam u 9-toj nedelji trudnoce i presrecni smo. Ovo nam je prva beba i jedva cekamo novembar. Sto se tice nekih simptoma,jedino je umor konstantno prisutan,jako retko mi bude muka,imam i dalje 45 kg,tako da se jos nisam pocela gojiti. Izbacila sam gazirano pice i najvise pravim sebi limunadu,cedjenu narandzu,posto mi ne prijaju ovi kupovni 100% voce sokovi. Posto sam pedijatriska sestra nikad ne bi pusila u trudnoci,jer sam se dosta stvari nagledala,a moj suprug je svima zabranio u mojoj blizini da puse... ;-) Nadam se da svi imate voljenu osobu pored sebe koja vam pomaze u ovim divnim danima,koja vam pravi vocnu salatu svaki dan i ustaje u pola noci po casu vode,jer koliko smo mi srecne isto toliko su i oni,a najlepse stvari se dozive zajedno... ♥♥♥
Čega si se nagledala u vezi sa trudnoćom i pušenjem? Kaži nam da i mi znamo :-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »