Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
2823
Ostavite komentar
Hej, ja sam danas usla u 32 sedmicu trudnoce.Prijee 5 dana smo bili na ulutrazvuku, nas mali muskarac je tezak 1700 gr nadam se da je to uredu za duzinu moje trudnoce 😊👶 Ovo je nasa prva beba, pa ja i moj muz smo bas nestrpljivi i jedva cekamo, nadam se da ce nam jos ova dva mjeseca brzo proci kao sto je do sad. 😊
Drage trudnice,evo i mene i mog decacica u 32.ned.Odlicno se osecam,jedino me muci gorusica.Idem i u skolicu za trudnice,svima bih preporucila.
Malo me brine to sto su mi se pojavili hemoroidi,ne bole ali krvare.Da li neka od vas ima ovaj problem?Koristim laxomucil,povremeno hemor m.
Nikakve kreme samo maslinovo ulje mali stalno, provjereno ;-)
Cao Jovana, ja sam dobila uzasne hemoroide nakon porodjaja i nista nije pomoglo dok nisam probala "Faktu" kremu. Nakon toga je sve proslo. Prijateljica mi se porodila u drugoj zemlji i njoj su dali odmah "omeksivac stolice" (ima prasak i kapsule) da ne bi dobila hemoroide i nije.
To je takodje tamo davano i u trudnoci da prikupi vodu u debelom crevu i samim tim prirodno stimulise stolicu i ne iritira hemoroide (jer je sve omeksano :) )
Nadam se da kod nas ima ekvivalent omeksivacu stolice a za Faktu kremu treba proveriti da li je ok da se koristi u trudnoci jer sam je ja koristila nakon porodjaja.
Puno srece i pozdrav!
Da li je neka od vas imala ili ima bolove u karlici prilikom hodanja?Sto duze hodam boli me i usporenija sam dosta nego inace.Cula sam da je to normalna pojava ako zena nisko nosi a ja nosim nisko.
Ja sam se odlicno osjecala cak sam i radila do kraja sedmog mjeseca,do tada je sve bilo u redu beba visoko sto mi je olaksavalo kretanje znaci nikakve tegobe nisam imala.Pri ulasku u 8 mjesec na redovnoj kontroli ljekar mi je ustanovio da se beba spustila jako nisko i da sam pocela dobivat kontrakcije preporuka ljekara strogo mirovanje,i naravno tablete za ublazavanje kontrakcija.Ne znam da li si se savjetovala sa ljekarom znaci imam iste simptome kao i ti tako da nam jedino preostane da lezumo i cekamo da udemo u 36 nedjelju pa neka se onda radaju,sretno i cuvaj se
Pozdrav svima :-) ja sam u 32. nedelji..ok se osecam osim sto sad vec osecam pripremne kontrakcije, kad je stomak tvrd, pa su mi dali utrogestan da stavljam do 9. meseca. Inace sve vreme imam povecan broj leukocita u krvi, 14 je rezultat od pre neki dan a crp mi je ok, 2.7. Da li je neko imao sličnu situaciju? Od kada sam ostala u drugom stanju, hvala bogu nisam bila bolesna. .Nosim decaka i mnogo se radujem sto cu ga doneti na svet :-) pozdrav svim mamama i čuvajte se!
Hvala na odgovoru, doktor mi je rekao da je normalno do 15 a za vise od toga mi ništa nije spomenuo..
U trudnoci su leukociti poviseni i to je sasvim normalno.
Pozdrav :) Ja cu za moju svadbu biti 32. nedelja, pa me interesuje da li ce mi biti tesko, da li cu moci sve to da preguram..? Kako se vi osecate?
Donat voda nije nikako preporucljiva trudnicama i osobama koje imaju problema s oticanjem ruku i nogu. Uostalom, to pise i na samoj flasi
Pozdrav svima! Ja sam u 32. nedelji i super se osecam. Mogu sve da radim,ne smeta mi ciscenje i raspremanje kuce osim sto mi je saginjanje malo napornije. Ugojila sam se 10 kg do sada..Jedino sa cim imam problem je gorusica. Za to je odlicna voda Donat Mg,meni bas pomaze. Nasa devojcica je veoma aktivna pogotovu nocu,kad mama spava. :) Suprug mi je jutros rekao da je nocas stavio ruku na moj stomak i nije mogao da veruje kako spavam a ona tako nemirna :D Ali neka je,samo nek je zivahna i zdrava hvala Bogu. Zelim svim buducim mamama da uzivaju u ctrudnoci i da im sto lepse i bez problema prodju dani do najsrecnijeg dogadjaja. :)
Pozdrav buduce mame! Ja sam u 32. nedelji i bila sam pre dva dana na uz i doktorka mi je rekla da prednjaci karlica i da za mesec dana kad dodjem se moramo dogovoriti kako cu se poroditi... ako se beba ne okrene kako treba. Citala sam da takav porodjaj moze da bude i opasan i da zene zato uglavnom biraju carski... mnogo sam se uplasila imam 21 godinu i prva mi je trudnoca da li je neka imala slicna iskustva imam li stvarno razloga za brigu :/
Puno hvala :***
Ja sam se porodila prvi put karlicno I sve ok proslo uz epidural.Ali beba nije bila krupna, ne bih nikad pristala da je bila krupna. Ono to ti savetujem je da odmah krenes da radis vezbe da se beba okrene. Ja sam ih radila I evo sad mi se u 31.nedleji okrenula beba!
Pogledaj ovaj video I radi kako akze. Kao sto ces videti to su vise polozaji tela, nego neke vezbe od kojih se umoris. Srecno!
32 sam nedelja trudnoce.imam dve devojcice od 6 i 4 godine.prve dve trudnoce su mi bile rizicne.imala sam i jednu vanmatericnu trudnocu i pobacaj.izvadjen mi je je jedan jajovod .pisem sve to da bi i druge mame i buduce mame shvatile da uvek postoji nada.sada sam po peti put u drugom stanju i cekam jednog decaka.puno pozdrava i srecno.
Hey. Evo mene u 32tt,nosim nisku trudnocu,eto cjelu noc sve me boli,dole me kao nesto probada,nemogu spavat,leda me boli.. uzasno me strah al jedva cekam da postsnem mama i da vidin svog sina ;)
Cao ja sam u 32 nedelji trudnoce , nosim curicu ... Za sad je sve ok . Zadnja kontrola mi je bila pre 5 nedelja i moja beba je bila teska 1100kg , udebljala sam se 13 kg za sad , iMAM 74 KG dobro se osecam , samo me ledja bole po malo ... Skoro sam radila nalaz krvi i hemoglobin mi je 118 , pa su mi dali ampule tot-hema da pijem , i nadam se da cu uspeti bar malo da popravim .... Sad mi je kontrola 15.05. nadam se da ce sve biti ok kao i do sad . Inace se krecem dosta i sve radim nemam mira, pa kad malo prenaglim ledja me zabole , ali nikakvih bolova cudnih za sad nemam :* pozzz
Drage mame, da li ste jele jagode u trudnoći? Ja sam 32 nedjelja trudnoće i nosim jednu predivnu i vrlo živahnu curicu . Pozzz
Ja imam plantazu jagoda i jela sam ih svaki dan po ceo dan...Voce kao i svako drugo ,ne moze da fali nista.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »