Komentari za tekst "Kad će mojoj bebi izrasti prvi zubić?"

Komentara
184
Ostavite komentar
nama je sa 4 meseca,prvi zubic,sa 4,5 drugi a sudeci po njegovom ponasanju i treci ce uskoro.Bebac je vesela beba,stalno se smeje,guguce,ali par dan pred izbijanja zubica postane nemoguc,mnogo place,mnogo pljuvacke,uspavljujemo ga po sat vr.pa se probudi za pola sata..
Mom sinu su izrasla 4 gornja i 2 donja zubica.
Međutim odjednom su se pre donjih dvojki, trojki i cetvorki,pojavile petice, a on ima 16 meseci.
Da li se to još nekome dogodilo?
Pozdrav svim mamama!
Evo to sam ja jutros konstatovala kod svoje bebe...ima dole 4 zubica i gore 3...i vec danima trpa u usta sve sto stigne i uvijek gura u stranu i jutros ustanovim da ima 2 donje petice...a trojke i cetvorke ne :)
Postovani,
Moja beba ima 15 meseci i 8 zubica, dva su tek izasla pre par dana (donje dvojke) ali se jedinica rasklimala i danas ispala sa citavim korenom. Jako sam zabrinuta, praznici su i deciji stomatolozi ne rade. Proveravala sam prstom i ostale, gornji su savrseno cvrsti dok donji bas i nisu, donje desni su tako mekane i sva tri preostala zubica deluju pomalo klimavo. Molim vas odgovorite mi sto pre, ako iko ovo jos cita.
Hvala!
Da li postoji mogucnos da bebi izraste zubic u 2 mesecu?
Nasem bebcu je izasao zub sa 2mes 21dan.
I ja sam se pitala....ali eto moguce je.
Rekli su mi da je takav razvoj bebe i da je do genetike.
e i ja se to isto pitam...posto je u zadnja 3 dana postao puno nervozan, a do tad se bunio samo kd je gladan, nije naviknut da se nosi non stop a sad se unervozi,place i cim ga spustim plakanje...
zdravo svima...moj sin ima 8 meseci i 10 dana,imamo 5 zuba.Nas problem je san,cesto se budi nocu dali su uzrok zubici...???
zdravo svima..moj sin sutra puni godinu dana a ima pet zubica..i po noci se budi i place..i doktor mi kaze da su to zubici u pitanju
nista drugo
Moja beba ima 9 mes.i 3 ned. Ima 5 zubića. Sinoć je dobio temp.38,5 ne znamo sta je. Da li je zubić ili bolest. Jedino sam imala one čepiće za manje bebe, pa sam mu stavila jedan (eferalgan 80mg) pa se snizila na 37,7. A sad ujutru ima 38. Ovde nas savetujete da se ide kod dr.kada beba dobije temp.samo što u praksi to nije tako. Pošalju te kući i kažu prvo kući pokušajte da snizite, pa TEK ONDA ako ne uspete dođite.
neznam sta da ti kazem...
Moja beba ima 11 meseci i mjos nema nijedan zubic...zasto...inace od treceg meseca nosimo ogrlicu od cilibara i nemamo nikakvih problema....
Pozdrav svim mamama! Moj bebac ima 14mj i do sada nismo imali problema sa nicanjem zubica. Medjutim,ovaj put je malo mucno za njega. Povisena temp i vec je jednom povratio. Da li je neko imao slicno iskustvo i sta bi mi mogao preporuciti? Pozdrav
Mojoj bebi mnogo pomaze cilibarska ogrlica. Manje soli, i mnogo manje je nervozan. :)
moja beba ima 4meseca i 24dana i vec joj je nikao jedan zubic..... dali je to ok.....
Valjda je cilibar rjesenja za ove probleme!?
Da li je moguće da bebi sa dva meseca počnu nicati zubići. Naime, ona na mestu gde trebaju da budu prednja dva donja zuba, ona ima dve tačkice od dva milimetra koje su jako tvrde i oštre, kao iglice. Stalno bali i pravi balončiće i odgovara joj kada to trljamo dudom. Danas ćemo svakako kod pedijatra da proverimo.
Strašno ! Ne znam koji "stručnjak" je pisao ovaj tekst, ali svakako maloj bebi ne treba davati "koru hleba da žvaće". Moja ima 4 m. rastu joj zubi i ne pada mi napamet da poslušam ovaj "mudri" savet. Šta više,odmah tražim druge sajtove.
Auuuu pa ti si kao oni amerikanci kojima treba sve nacrtati. U tekstu lepo pise da zubici nicu posle 6 meseci, pa je logicno da se to sa korom hleba odnosi na malo starije bebe koje vec zvacu, a ne na tvoju bebu od 4 meseca koja pije samo mleko!
pa niko te i ne tera da primenjujes savete sa ovog sajta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »