Komentari za tekst "Vaša 28. nedelja trudnoće"

Komentara
2609
Ostavite komentar
Drage moje, obozavam da citam vase komentare jer mi je prva trudnoca pa me dosta vasih komentara smiri kada imam strahove, a logicno je da ih nekada imam jer samo zelim da sve prodje u najboljem redu.
I ja sam u 28oj nedelji, za sada je zaista sve super, nemam nikakvih tegoba, malo je pocela da se pojavljuje gorusica u poslednjih nekoliko dana alu Boze moj, nije strasno. Zanima me koliko cesto idete na kontrole? Ja sam isla do sada 3x, poslednji put prosli ponedeljak (17.03.) i dr mi je rekao da je sve ok i da se vidimo za 6 nedelja, tj kraj aprila, pocetak maja. Meni to deluje previse dug period izmedju pregleda. Mislila sam da ce sada pregledi biti cesci jer smo vec u 7.mesecu ali on kaze da kada je sve dobro nema potrebe cesce da se dolazi. Koliko cesto vi idete? Treba li da insistiram da dolazim cesce ili ne? Hvala i zelim vam svima puno srece i divne bebice :)
Pozdrav. Doktorka mi je kasno dala uput za ekspertni ultrazvuk,to sam trebala da radim od 20 do 24 nedelje, a sad sam 28 i zakazala sam za ovu nedelju. sta mislite da li mi je kasno? unapred hvala.
ovaj odg,naravno da nije kasno sam uputila Jeleni koja je pitala da li joj nije kasno za ekspertni ultrazvuk...kako moze biti kasno..idi samo i uzivaj...pozzz
naravno da nije kasno!
Evo i nas u 28. nedelji. Ugojila sam se 8-9kg. Imam utisak da mi je stomacic duplo porastao u odnosu na pre 3 nedelje. :) Pozdrav svima!
Pozdrav svim mamama, usla sam u 28. nedelju, ali vec imam 13 kg vise, uh, da li je jos neka buduca mama dodala toliko? Veliki pozdrav za sve :)
Cao! Ja sam uspela da se ugojim do sada 18 kg ,nemam pojma kako ,pocela sam trudnocu sa 54kg . Najvise sam se ugojila u poslednjih mesec dana. Malo sam se zabrinula ,jer citam komentare ovde ,vecina trudnica se ugojila 3-10kg , osim moje kume i jos jedne prijateljice koje su dostigle 20kg viska. Zanimljivo je da su izgubile 10kg odmah nakon porodjaja,a ostatak nakon mesec dana. Pozdrav
Pozdrav svima :)) danas sam bila na kontroli i u poslednje 2 nedelje sam dobila jos dve kile ,do sada ukupno 10 :) malo sam bila sokirana jer uopste nemam osecaj da sam dobila toliko kila,inace takodje sam u 28oj nedelji . Doktor mi je rekao da to nije dobro i da se vec vodim kao preteranp ugojena trudnica no ja se ne slazem ,jer kao sto sam rekla dobro se osecam i nemam tegoba radi toga. Svakako treba pripaziti malko na ishranu ,pogotovo na slatkise koje inace obozavam hihi :))
ja sam se do sad ugojila 17 kg
ali nosim dvojke
Pozdrav svima, i ja sam usla u 28 nedelju i ugojila sam se 13kg ali ne opterecujem se time jer se dobro osecam i nemam nikakvih poteskoca, jos uvek radim, beba odlicno napreduje i lekar je prezadovoljan tako da kilogrami kako su dosli tako ce i da odu :)
danijela i ja sam imala taj problem i dr. mi je rekla da uzmem magnezij i za to i meni je zaista pomoglo, nadam se da ce i tebi, izdrzi jos malo i tvoja bebica ce biti sa tobom
Drage mame,čestitam svakoj koja je dogurala do 28.nedelje, evo i ja sam i jedva čekam susret sa svojim bebcem. Kako se osećate? Šta vas boli? Ja imam velike bolove i predelu vagine i prepona,kao da sam modricama. Da li još neka ima taj problem? Inače sve je divno i sa lakoćom podnosim i novo telo i nove kilograme. Pozdrav za sve majke!
Cao drage mame, evo i ja sam u 28. nedelji, pretostavljam da i vas vecinu muce gorusica i grcevi, mogu vam reci da kod grceva najbolje pomaze magnezijum, svake veceri po jedna mala doza i grcevi nestaju. Nadam se da sam nekome pomogla, zelim vam lijepu trudnocu.
DRAGE MAME I TRUDNICE,
UZIVAJTE U SVOJOJ TRUDNOCI BEZ OBZIRA NA BR KG...SVE TO DODJE I PRORDJE...
Cao svima, ja sam od pocetka imala problematicnu trudnicu, sa krvarenjem, infekcijom grlica, skracivanjem grlica i postavljanjem serklaza u zadnjem casu, tako da lezim jos od 12 nedelje. Iako je na pocetku izgledalo kao nemoguca misija, stigosmo do sedmog meseca i ja sam presrecna, jer su sada mnogo vece sanse da ce se sve dobro zavrsiti i da cu za nekoliko meseci setati sa mojom bebanom :)
ja sam se ugojila 10 kg hehe .... i kao slonce malo sam hihi ...
hahahaha,ja se ugojila 14 kg...ii osecaam se kao balonce hahahah :D debeli je divaaaaan,rastee,goji se kao prase....imam problemcic sa hemoroidima ali koristim neku mast tako da je to ok sada :D
drage mame da li ce neka od vas da upise skolu za trudnice u novom sadu rumencackoj ulici u okrtombarskom roku i da li je normalno da bebu osecam samo kasno uvece i ujutro.poz mame.
Aman ženo idi kod zubara! Ako se plašiš tog bola, kako ćeš podneti porođajni bol? Našta to liči, znaš šta će ti reći doktor - da imaš jako loše zube! Najbolje onda da nikad ne odeš više i da imaš trulež u ustima, dok ne budeš krezava. Sramota! Ne mogu da verujem, zaista. To kao da znaš da imaš neko teško oboljenje pa nećeš da odeš kod dr, jer znaš šta će ti reći, da moraš da se lečiš. Skupi hrabrost i idi kod stomatologa, ionako sad imaš svuda u DZ prednost i ne plaćaš usluge, iskoristi to. Nije prijatno, ali nije ni nepodnošljivo i svakako će ti biti lakše, nego da trpiš zubobolju i loše zube.
cao svim mamama ja sam usla u 28 nedelju i imam problem sa zuboboljom neznam sta da radim kod zubara se bojim a i da odem vec znam sta ce reci poslednjiput kad sam bila rekao mi je da imam jako lose zube... trpim bol nadam se da moja beba to nece osetiti i nadam se da nece dugo trajati...idem cesce u wc na duzu nuzdu imam normalnu stolicu ali cescu nego inace nocu nespavam bas dobro znojim se i sparno mi je... strahujem sve vise kako li ce proteci od sada pa do samog porodjaja... zelim vam prijatnu i laku trudnocu...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »