Komentari za tekst "Vaša 31. nedelja trudnoće"

Komentara
2774
Ostavite komentar
TBg, i ja ih imam povremeno.... mada, ja odrzavam trudnocu i ima dana kad me svasta boli odjednom, zaglavim i na odeljenju po 10-ak dana, ali kad sam pitala za bolove na koje si ti zalis, rekli su mi da je normalno... nekoj zeni je potrebno vise da se rasiri, nekoj manje..
iscjedak zuckasti sa sukrvicom jako jako malom bila kod doktora dobila vaginalete da nije zbog njih ? beba udara u rebra ali hvala bogu maknuo se sa mjehura :)
ja zaspim tako slatko, jer sam nonstop umorna, ali cim se bebac pomeri automatski se budim i ne mogu zaspati vise hehe :)
isti problem i ja imam sa spavanjem,beba je toliko aktivna da od jacine udaraca nemogu da spavam.A o gorusici da i nepricam,ubija me.sto se tice kilaze tu sam jedino super,trenutno sam u 31prvoj nedelji,a svi misle da sam 5>6 mesec.
Draga Gordana evo ovde mozete pogledati sta je sve potrebno za porodiliste http://www.bebac.com/tekst/sta-treba-da-ponesem-u-porodiliste
Hoce li mi neki reci sta je sce potrebno da se spremi za torbu? Hvala unapred i pozdrav svim buducim mamama.
Cao drage buduce mamice...jos malo nam je ostalo do kraja. Ja sam pre dva dana bila na ultrazvuku,bebac je napredniji za dve nedelje,s obzirom da sam ja u 31 nedelji. Tezak je 2 kg,a ja sam se samo toliko i ugojila. :-) Da li neka od vas ide na psihofizicku pripremu za trudnice? Ja idem i bas je super. Pozdrav za sve mamice.
Poz svim mamama... u 31 nedelji sam a moj bebac se jos nije okrenuo.. Da li da brinem?
Поззззић за све будуће маме ми смо данас ушли у 31 недељу и супер се осећамо шетамо,трчимо ма као да нисам трудна..Једино имам с времена на време мали бол у карлици нисам дизала фрку била сам прошле нед. на ултра. звуку и. све је у реду тешки смо 1,300 грама а угојила сам се 8 кила..Бебац је идеалан што се тежине тиче тако каже докторка каже а користимо јастук за труднице и прелепо спавамо и дефинитивно то ће бити прва ствар коју ћу понети са собом у породилиште. :-)
Pozdrav svim buducim mamicama...31 nedelja...Cekamo malenog sinica,sve je ok,Mamavit se pije redovno,a sin je aktivan,bice na tatu fudbaler :) Ili karatista,sudeci po udarcima... Nemam nikakvih poteskoca,sem bola sa desne strane ispod grudi koji prati osecaj peckanja,koji se siri i na desnu stranu ledja,uskoro kontrola pa cemo videti uzrok.Nadam se da nije nista opasno... Jedva cekamo malisu...:) Pozdrav i poljubac za stomacice :)
cao svima juce smo bili na kontrolu malisa napreduje super ima 1433grama sve je uredu sada jos ovih par nedelja da izdrzimo i pobedili smo svet nista nam ne treba samo zdravlje...doktorka mo je prepisala neke tabletice za infekcije svraba i peckanja koji nije strasan ali da ne bi doslo do prevremenog porodjaja sada se trebamo cuvati sex zabranjen 2 nedelje i sve ostalo je super...
to zato sto sam putovala 13 sati zato mi je sada tako ali hvala bogu sve ide po nekim pravililma .... posto mi je prva trudnoca jos nisam svesna da cu dobiti malisu presrecni smo zelim svim mamama prijatan period trudnoce...pozzzzzzzz
Cao svim mamama i mi smo u 31 nedelji trudimo se da uzivamo u ovim zadnjim nedeljama bole me krsta i otekle su mi noge ali ne marim znam da je to zbog naseg andjela jedva cekamo njegov dolazak na svet prijatno svim mamama
Mi smo za prvo dete ostavili matične ćelije u Seracell-u, jako su profesionalni i imaju stručnjake koji će ti objasniti bukvalno sve. Jako smo zadovoljni, i pošto sam sad 31. nedelja trudnoće, uskoro potpisujem ponovo ugovor sa njima i za drugo dete.
Zdravo Dragana i ja se isto razmiljam da ostavim maticne ali ne znam odakle da pocnem...Prva mi je trudnoca u 30-toj sam nedelji . Da nisam zakasnila sa zvanjem Seracella? Opisi mi malo vise kako si ti to sprovela u delo. Hvala
sta znate o banci maticnih celija, i da li bi neka od vas ostavila maticne celije iz pupcane vrpce bebe? Molim za savete.. Ako znate bilo sta o tome ili neko iskustvo.
Drage mame,meni je ovo prva trudnoca,31 nedelja,a nekako kao da se oduzilo malo ili mi se cini.Jedva cekam da vidim svoju devojcicu,mada je strah od porodjaja tj,nepoznatog prisutan sve vise i vise.....
Cao drage mame. Kako provodite 31.nedelju? Nasa beba se do sada krila, i nije htela da nam pokaze da je devojcica, i sve nas je iznenadila na 4D ultra zvuku :). Mi smo dobro, rastemo polako, imamo 1350gr., i mnogo smo aktivni u stomaku :). Pozdrav svim nerodjenim devojcicama i decacima, naravno i njihovim mamama :).
super je biti trudnica,a jos lepse biti majka,meni je ovo druga trudnoca i postizem sve bez problema ne zapostavljajuci ni moju princezu koja je uvek spremna za nestasluke.Jos uvek ne osecam neke velike poteskoce i nadam se da cu ovako izdrzati do samog kraja.
Presrecni smo svi i cekamo bebu da stigne.
beba 2kg, nadam se da nije previse i da mi je secer ok. mada OGTT ima vecu prvu vrednost pa mozda nisam imla dovoljno restriktivnu dijetu do sada ....
cao trudnice.od danas sam i ja u 31 nedelji i dobro smo i ja i bebica,osim sto povremeno zabole ledja ili uhvati grc u nogu ili malo kiselina iz zeluca ma sta reci ipak je uzivancija i pored tih problemcica.kad se oseti pokret bebe sve se drugo zaboravi.srecno svima
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »