Komentari za tekst "Vaša 34. nedelja trudnoće"

Komentara
3187
Ostavite komentar
Cao drugari evo ja sam ok u 34 nedelji ali moj bebac ima vec 2500 sto me malo brine koliko ce i dostici do kraja. ali se nedamo veeeeliki pozdrav svim mama
Cao svim mama i ja sam u 34 nedelji trudnoce,lepo se osecam nemam otecene noge ali zato imam svako jutro bolove u donjem delu stomaka,nocu nemogu da spavam po celu noc se tumbam pozz svim mama i sve najlepse vam zelim u ostatku trudnoce :) :) :)
Cao svima, juce sam bila kod ginekologa do sada je sve bilo uredu, sada je primjetio nekakve mrlje na posteljici beba se sasvim normalno razvija, da napomenem da sam u 34 nedelji trudnoce. Prije 15 dana je sve bilo OK, a sada to, da li mi neko moze reci je li imao iskustva sa tim i imam li razloga za paniku.?Hvala!!
trudna sam 34 nedelje, i im am povisen sekret, da li je to normalno
Mirjana ,nemoj da se brines nista i moja beba je naprednija za 2 nedelje i krupnija u odnosu na gestaciono doba ja sam sada isto u 34 nedelji trudnoce jedino sto ti mozdas moze pomenuti u koliko imas usku karlicu da ces mozda ici na carski rez,ali ti brini samo o tome da je bebica zdrava da moze samostalno da dise to je naj bitnije sve ostalo ne brini . Ja sam se rodila u 34 nedelji i evo hvala Bogu dobro sam. :)))
Caos svima...Ja sam u 34 nedelji...ali mi je doktor na ultyrazvuku rekao da je beba naprednija i da je sad 36.6 nedelja...pre tog ultrazvuka bila je razlika samo dve nedelje,ali se sad povecala...da li neko zna da mi da odgovor. Pritom beba je teska 3000g...
cao ja sam u 34 nedelji trudnoce,dobro se osjecam samo shto imam uzasno velike otoke u listovima i stopalima doktor kaze da to nije nishta zabrinjavajuce,jer mi je pritisak dobar i proteini odlicni .ali ja sam zabrinuta jer to uzasno izgleda.da li neka ima slicne probleme-'
cao svima i ja sam u 34 nedelji osecam se dobro pored svih poteskoca i bolova u kicmi i zubobolje na koje sam navikla inace sam kao balon li sve ce uskoro proci.. kontrolu imam 10tog. oktobra pa do tada se nadamo da necemo biti napolje termin mi je u novembro ovo je sada najtezi deo i puna sam neizvesnosti i straha...ali viddecemo kako ce sve proci.. nadam se najboljem .... poz.. svim mamama
U 34 nedelji trudnoce sam imam eserihiju u vaginalnom brisu jel nije opasno? S Sledece nedelje imam kontrolu dr je na odmoru.Pozz svim trudnicama
Zdravo! Evo i mene u 34 Nedelji!
Juce sam bila na kontroli, i doktorica mi je rekla da imam povecan br. bjelancevina u mokraci. Pa sam se malo zabrinula. Da li mozda neko ima slicno iskustvo ili je mozda imao da podijeli? Pozdrav svima!!!
ja sam u 34 nedelji trudnoce i od jutros imam bolove u donjem delu stomaka
Ja sam u 34 ned. Dr me poslao u Betaniju zbog smanjene kolicine vode, na "preventivni" UZ. Gde su 2 dr.konstatovali isto, dok me nije pregledala treca i rekla da mi je kolicina plodove vode sasvim dovoljna i dala mi je utrogestan 200mgX3 zbog kontrakcija i bolova. I dobila sam neku injekciju, nekako na "D" se zove, da se bebi razviju pluca za slucaj ako izadje ranije. Uglavnom niko tu nema veze sa vezom nemaju pojma ista u vezi trudnoce, sreca pa je ova dr.znala sta raditi! Taj dan su nas zadrzali sve trudnice koliko nas je moglo stati tamo..
Drage moje evo i nas u 34-oj nedelji trudnoce.Juce smo bile kod lekara i sve je u redu, medjutim kada sam dosla kuci na vesu mi se pojavila braon boja.Bilo je mali vise, ali se smanjilo i prestalo.Medjutim jutros mi se ponovo pojavilo alo vrlo malo i bledo.Zanima me da li je neka imala ovakvih problema
evo i mene u 34 nedelji to jest sutra ulazim u 34 nedelju.danas sam bila na ultra zvuk i beba je teska 2045gr.kaze dr.daje sve u redu hvala Bogu ma da bi ja volela da je malo krupnija,ali jos mesec ipo do termina porasce jos puno nadam se.
Drage moje meni je ovo treca trudnoca i najlaksa do sada. Jedva cekam porodjaj. Trenutno imam vise kilograma nego u prethodne dve trudnoce ali sam u ovu usla sa 64kg,tako da sadasnjih 76kg nije strasno.Bebac je jako aktivan i cesto me podseca da usporim malo.Nemam pojma koliko je tezak jer smo to nekako prevideli prilikom poslenjeg ultra zvuka,te se tesim onim u skladu sa gestacijskom duzinom.
cao,drage trudnice...i mi smo usli u 34.nedelju,i jako se plasim porodjaja,da li neko zna,kad rede a rade svim prvorodtkinjama epizoatamija,da li boli seckanje i usivanje,da li dobijes neku anesteziju prilikom seckanja i usivanja...to me najvise plasi...hvala
Moj komentar je da ste stvarno preterali....Aman, kakve pelene, peglanje i spiskovi ya bolnicu, pa termini su nam za skoro mesec i po dana!!! Ovo je tekst koji nije adekvatan ovoj nedelji...Trebalo je da napisete nesto vise o tome sta beba radi i koji su saveti za sve neprijatnosti koje su nas snasle...POZDRAV!!!
Jaoo jedva cekam da se porodim aliii se plasim uuu m nosim
Pozdrav svim mamama i ja i moj bebac smo u 34 tjednu trudnoce i prelip je osjecaj beba je aktivna svaki dan sve vise i vise,nemam nikakvih problema nit sam imala osim do neki dan pocela mi je jedna noga da otjece ali dok.mi je rekao da nije nista opasno samo neku hranu da izbacim i eto je to i sad imam malo otaoka al nista strasno pozzzz... :)
Milana, znam kako si isprepadana, ja sam imala braonkasto krvarenje oko 2,5 meseca, svaki ili svaki drugi, treći dan. Imam polip koji pravi probleme. Kod svih trudnica su prošireni krvni sudovi, pa je verovatno tokom pregleda došlo do manjeg krvarenja koje kad je odstojalo i pomešaloo se sa sekretom dobilo braon boju. Ako se javi svetlo crvena krv idi odmah kod ginekologa.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »