Komentari za tekst "Test za utvrđivanje trudnoće: Kako funkcioniše?"

Komentara
940
Ostavite komentar
Danas sam uradila test i pokazala se mutna linija ... Za 4 dana treba da dobije mens. da li opstoji mogucnost da sam trudna?
pozdrav svima.imam jedan problem ja i suprug pokusavamo da osnujemo porodicu vec 7 godina ali bezuspesno.idemo kod doktora na preglede i svi kazu da je sve ok sa nama.na kraju desava mi se to da imam mucnine,povracam nesvestica mi je i kupila sam test jutros i pokazao mi je jednu crtu .pa me zanima dali test pokazuje pozitivno u slucaju da beba ozivi.hvala unapred
Dragana,po tvojim simptomima sigurno je da si u drugom stanju.Jos samo Ultra zvuk moze to i potvrditi.Tako da...sta cekate zakazite pregled ;)
ja sam imala mengu 20.01.2014,suprug i ja stalno imamo nezasticen odnos jer zelimo bebu.Nakon par dana otisla sam na pregled kod ginekologa jer smo pokusavali oko 6 mj.imala sam malo cista a doktor mi je prepisao utrogestan 100mg da pijem 2x dnevno sadam dana,na 13 dan svoje menge trebala sam otici na folikuloskopiju medjutim ja nisam dobila vec 11 dana a testa sam dva radila i oba su bila negativna.grudi me malo bole a bradavice su tvrde i natekle malo mi je nekad muka.aliiii test je negativan,tako sam iznervirana,da li moze da mi odgovorite na moje muke.
nemoj se ranije nervirati..od toga nisat nemas,,,,meni je test negat, bio a beba vec u sedmoj nedelji bila..tako da polako.....najboljle vadi betu iz krvi//ako jos neamte dete uzmi u apoteci, jeftine su, femisam a kapi....biljne a mnogo mnogo dobre
imala sam ciklus 26.01.2014,muz i ja smo imali nezasticen odnos,povracam imam bolove u stomaku,dali je moguce da sam trudna molim vas odgovorite mi hvala
Imala sam ciklus 22.01.2014, suprug i ja smo imali nezasticen odnos tokom plodnih dana. Ciklus mi je redovan, na svakih 28 dana. Sada mi kasni 2 dana. Da li je rano za test ili da sacekam jos malo?
ovo mi je druga trudnoca...moji znaci trudnoce...jaki bolovi u grudima, u donjem stomaku kao da je napuhan mali balon, non stop bi samo lezala i spavala, nemam mucnina,nisam imala ni u prvoj trudnoci, pojacan apetit,naglo debljanje, bolovi u stomaku kao da cu svakog momenta dobit mens,stalno trcim piskit a imam zatvor sto se tice velike nuzde...nadam se da ce vam moji znakovi sta pomoc...poz svima
test radila juce i pojavile se dvije crte jedna jace boje jedna slabije...sto znaci trudna sam. Zadnju mens imala 24 12...ipak trebam na pregled da to potvrdim..
Imala sam zadnju menstrauciju 27 12 kasni mi vec 3 dana uzela sam2 testa i negativni su a imam bolove u ledza stomak povracala sam 2 dana i da napomenem apetit mi se poveco..molim vas odgovorite mi imal mogucnost da sam trudna hvalla
Imala sam nezasticen odnos sa deckom,poslednja menstruacija mi je bila 22.12,ja i decko smo imali odnose tek od 9.1. sto znaci posle ovulacije.Radila sam test treceg dana po izostanku ciklusa i negativan je.Kasni mi 6 dana.Nemam ni jedan simptom trudnoce, imam bolove u levom jajniku i povisen beli sekret. Da li sam trudna?
Da li postoji mogucnost da sam trudna ako dobijam na vreme ciklus ali traje mi tri dana..? Hvala
imala sam odnos u oktobru 2013.god.poslije toga sam normalno imala menstruaciju 17.11 znači poslije mj.dana sada mi kasni menstruacija oko 2 mj. da li je moguča trudnoča mada mi je i prije kao djevojci ciklus kasnio i po 2 mj.pa se uredovi.Možda su i neki poremačaji jer sam ostala i bez posla.Uradit ču test za trudnoču ipak da vidim.
Imam bol u ledjima grudi su mi napete culao mirisa izostreno pre 15 mi se pojavio braonkast sekret koji je trajao 3 dana i nestao zadnju menstruaciju sam imala 10.11.2013 i od tada nisat test nisam radila zelim drugu bebu ali se plasim negativnog ishoda.... SDta vi mislite da li sam trudna?
imala sam dva dana pred menstruacije nezasticen odnos, i jedan dan posle menstruacije takodje nezasticen odnos. da li je moguce da sam ostala u drugom stanju?
uradila sam test posle 11dana izostanka menstruacije danas sam otisla na pregled da utvrdimo trudnocu pregled je doktorka radila sondom i nije videla nista dala mi je da izvadim krv kupila sam jos jedan test da uradim sutra ako i on pokaze pozitivan rezultat jel znaci da sam trudna i ako doktorka nije mogla da vidi????
danas sam bila na kontroli beta hcg, i rezultat je 3119 mlU/ml. Moja pretpostavka je da sam trudna i to 6. nedelju. Da li je ovaj rezultat odogvarajuci?
Pozdrav... moj decko I ja smo imali seks tokom mog menstrualnog ciklusa (4 dan ), on je zavrsio u meni. Da li postoji mogucnost da cu ostati trudna? I ako postoji kako to da sprecim. Hvala unapred.na brzom odgovoru.
Imam vrtoglavicu,muka mi je, i imam pritisak u donjem dijelu stomaka... Dali sam trudna moja zadnja menstrucija je bila 06.11.2013
poz evo ovako imala sam 3 novembra sad mi vec kasni 13 dana dali sam trudna ili da uradim test molim vas za odg hvala unapred
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »