Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
Pozdrav svima! Usla u 27.nedelju. Danas bila na pregled, sve super, beba ima 1090 gr.
Cao svima!Ja nosim blizance prva trudnoca i ima problema sa disanje i bilom u ledje,imali jos neko problema sa disanjem?a ima me 14kg :Ddobila bitno da su bebe dobro...pozz svim mamama.
I ja sam 27 nedelje isto sam imala glavobolje,doktor mi je rekao osim paracetamola nista drugu nesmijem piti protiv bolova,tako da smijes do 3 paracetamola dnevno vise nesmijes....pozz
U 27.sam nedelji,nosim devojcicu. Nekad bas sutira jako a nekad uopste ne,i kad je mazim ne reaguje. Da li da se obratim lekaru? Inace prva mi je trudnoca i ne znam sta da radim. Desava li se jos nekome isto? Pozz buduce mameee :)
cao millice, i ja sam u 27-oj nedelji i do sada sam bas osecala da me udara,nekad jace,nekad slabije,jedino me plasi sto juce nisam osetila nista.kod dr idem tek u ponedeljak,ne znam da li je to normanlno,bas me je strah
I ja sam u 27.nedelji i ja nosim devojcicu.. i meni se to nekada desava..treba da nije nista,ali da bi ti bila smirenija pitaj doktorku. :)
I mi smo u 27.nedelji trudnoće! Nosim devojcicu koju smo cekali 10 punih godina-imamo i batu od 11godina! Ako imate opstipaciju to jest zatvor evo jednog odlicnog recepta koji mi pomaze - svako jutro popijem solju nemasnog jogurta i pojedem 4-5 suvih sljiva bez kostice(mozete ih naci u prodavnicama zdrave hrane ili prodavnicama voca i povrca) ne izazivaju grceve u stomaku a pomažu praznjenju creva a sto je najvažnije ne izazivaju gorusicu! Pozdrav buducim mamama!
drage mame, ja za 2 dana ulazimu 28 nedelju, pre 3 dana imala sam stomacni virus povracala sam cele noci..sutradan me je mucio stomak ali nisam imala grceve ni dijareju..i nocas opet neki cudan osecaj u stomaku, kao nadutost, vracanje hrane kada podrignem i stalno imam osecaj da mi je hrana u grlu ali nema nikakvog peckanja...apetita nemam nikako...jel je to gorusica...ili?
Ranka, i ja nosim blizance, mislim da bi tezina trebala da bude tu negde, mozda malo manja nego kada je jedna beba...
ja sam u 27 nedelji...ok sam,malo mi je ujutru mucnije zbog niskog pritiska verovatnp,inace ok.ugojili smo se oko 7-8 kg.bebac udara cs gore,cas nisko skroz ne mogu da ukapiram u kom je polozaju :)
kako da znam tezinu beba u 27. nedelji, jer nosim blizance?
I ja sam dwadeset sedma,nemogu da se naspavam,glava me boli a nemam pojma dal smem da popijem nesto dokt.nista ne daju sawete
poz svi trudnicama,mi smo u 27 nedjelji,ovo nam je druga trudnoca...super je sve,,nemamo grceve jedino imalo malo guranje u predjelu grudnog kosa...
Pozdrav svima! I mi smo usli u 27.nedelju. Nemam problema sa gorusicom, ali mi je jako tesko da se namestim nocu za spavanje. Bebac sutira, gura, proteze se... Jedva cekam da ga ljubiiiim! :)
Evo mi pred krajem 27nedelje,i moram da kazem da imene kao i vecinu mama ubija gorusica,ali dobro pa je samo to u pitanju.Inace ustanovljeno mije da i po treci put dobijam decaka.
Evo i mi usli u 27 nedelju... ubucili smo se 8 kg... gorusica me ubija pa valjda zbog nje i nemam apetit... ali kilaza sama po sebi ide i ja se ne bunim jer je sve super... ali vec sam pocela da odbrojavam nedelje ... i jedva cekam da se pretvore u dane.... inace nosim decaka i stalno se mrda...na pocetku mi je to bilo malo ljigavo ali sad te pokrete prosto OBOZAVAM
Cao svimaaa :) mislim da nosim devojcicu a do sada sam se ugojila 7 kg.. moja vaga pokazuje manje ali kada stanem na digitalnu u dz, skoci za 2,3 kg. .jel vam se to desavalo ? Frapiram se :/ a slatkisa se ne odricem. Koliko cu se do kraja ugojiti, sta mislite?
Imam jedan savet za sve vas koje se mucite sa grcevima u nogama. Rastvorite sumecu tabletu magnezijuma pred spavanje i popijte. Ja sam se preporodila otkad to radim. Nadam se da ce nekom da pomogne.
Može se uzimati i Magnezijum direkt namjenjen za trudnice.Odličan je.
cao drage mame..ja sam u 27.nedelji,ali sam danas bila na ultrazvuku i doktor mi je rekao da mi trudnoca izgleda kao da sam u 29.nedelji...bebac ima 1.300...a ja sam se tek 3 kg ugojila...za sad mi nije nista tesko...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »