Komentari za tekst "Vaša 26. nedelja trudnoće"

Komentara
2472
Ostavite komentar
Caooo :) moj sincic i ja smo danas usli u 26-tu nedelju. Osim bola u donjem delu ledja nikakvih problemcica nemamo :) radili smo u 24.oj nedelji organ screening, sto je u Srbiji tkz 4D i sve je bilo u redu :) jedino nas muci sto ne znamo koliko smo veliki i teski jer doktori u Austriji ni na jednom pregledu ne govore to :/ svim mamicama i bebicama zelim puno srece :)
izvinjavam se za minus, nije bilo namjerno :)
cajooo! I mi smo u 26oj nedeljici. Moja srecica je na zadnjem pregledu imala 533g, valjda je to ok..ja sam se ugojila 6kg :) super se osecamo, fudbal u stomaku po ceo dan i noc :D
Drage buduce mame,nalazim se u 26-oj nedelji i ugojila sam se 7kg. Medjutim,stomak i grudi su mi porasli a ostalo je s malim promenama. Beba je prosle nedelje bila 820g... Sada mirujem jer mi je grlic mek i nezan. Puno srece zelim...Pozzzzz
I mi sutra ulazimo u 27.nedelju, do sada nisam dobila nijedan kilogram-jedemo puno voca i povrca jer mi to godi s obzirom da me gorusica muci non-stop! Danas je dr. Belopavlovic izmerio moju devojcicu i teska je 1160grama. Imamo batu od 10 godina i on se rodio sa 4800gr i 60 cm duzine naravno carskim rezom zbog velicine-verovatno ce i curica biti tako velika a verujte mi da bih volela da i ona dodje na svet carskim rezom, jer manji je stres za bebu a i bojim se vakuma da ne naskodi bebinom mozgu!? Pozdrav za sve trudnice i bebice-odmarajte se sto vise jer kada stigne bebica odmor ce vam biti najpotrebniji!
Na koju foru nijedan kg? Meni je to najfascinantnije! Ja sam inace sklona gojenju,a ugojila sam se 6 i kao super...a na koju foru ni jedan,a beba oko kg!
To mislis samo da je carski manje stresan za bebu. Naprotiv. On je najstresniji od svih. Ukoliko mozes prirodnim putem učini to.. Carski jedino ako je bas neophodno.
Drage mame, nalazim se u 26. nedjelji trudnoće. Bebica je u 25. nedjelji bila teška 700gr. Super se osjećamo, radimo, šetamo i uživamo nas dve :). U gojila sam se 1kg :) ne pazim uopšte (jedem sve što mi se jede u manjim količinama). Zastupljena je raznovsna prehrane. Nemam nikkaih prohtjeva i to mi je krivo :/. Veliki pozdrav
Cao buduce mame :) Drago mi je da imam sa kim da caskam o trudnoci,interesuje me da li je neka od vas ima problem sa ledjima? Kada lezim i citam knjigu,ne mogu se ni ustati ni okrenuti ni nakasljati a ni kinuti,kao kip moram biti... :)
Gorusica gorusica gorusica...ali sve to nekako smetnem s uma cimosetim bebano kako me sutira :)
Kiselina i gorusica... :) mozete da jedete sta god zelite, ali verujte mi, nista ne deluje tako brzo kao kisela voda sa magnezijumom. I ja sam u 26. nedelji, nemam cesto te probleme. Moj savet je da probate par razlicitih mineralnih gaziranih voda sa magnezijumom (sve one deluju odlicno i brzo), zato sto im se razlikuje ukus. Izaberite ono sto vam prija.
Donat Mg posle jedne case sve resava.
cao buduce mame... mi se protiv gorusice borimo sa kokicama...ili par zrna pirinca sirovog progutati... 26.nedelja sam,nosim nemirnu devojcicu, prosle nedelje je imala 920g :)
cao ja sam u 26 nedelji i htela sam da pitam ima li jos ko od vas kiselina da ga muci
Kiselinu rjesavam Gastal tabletama( maksimalno mozete 4 dnevno), bademima i jogurtom... Ljubim vas puno
da zaboravi ja da napisem, cula sam da badem pomaze nego sam smetnula s uma da spomenem jer ga ja ne volim...:)
zdravo Kristina, kod mene je ista situacija :) 26-a nedelja, beba koja voli da djuska (i udara mamu u besiku :D )samo sto mi jos uvek ne znamo pol. Ja takodje imam gorusicu, ali kazu da je to normalno za ovaj period. Najgore mi je ako se najedem ili nalijem tecnosti od jednom, i kad sam u lezecem polozaju tad me kida gorusica..Najbolje da popijes malo neceg gaziranog i da sednes da se ispodrigujes ko covek :)))
zdravo svim uducim mamama;)ja sam u 26 nedelji trudnoce,nosim devojcicu,koja je aktivna 24 casa:))ja imam problema sa gurusicom,jel zna neko da mi kaze kako da se izborim s tim?hvala unapred
cao svim mamama evo i mi smo usli u 26 nedelju osecamo se dobro beba je savrseno imali smo kontrolu juce sve je uredu mojmalisa je aktivan i odlicno napreduje nadamo se da ce do kraja i ostati tako.... smetaju nam vrucine ali se borimo i sa tim nekako... ugojila sam se 7kg. jedino me muce vene i bol u stopalima cim malo duze setamo... zelim svim mamama prijatan i lep preostali period trudnoce... :)
Cao,svim buducim mamama!:)Ja i moja devojcica smo u 26 nedelji.Ja sam se ugojila oko 9 kg.Ali,s'obzirom da sam i inace imala problema sa kilogramima i da sam se plasila da ce biti jos gore,nije BAS strasno!:)Danas smo bili na ultrazvuku i doktor je rekao da je,hvala Bogu,sve u redu,a moja devojcica je teska 1300 grama,sto je malo vise od planiranog za bebu u tom dobu.Tako da,kako rece doktor,ocekujemo relativno krupniju bebu.Daj Boze,samo da sve bude kako treba!:)Meni malo oticu noge,ali nista strasno!Pozdrav za sve buduce mame!Drzite se!Sve najbolje...:)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »