Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2826
Ostavite komentar
aj,aj,ajjjj...vidila sam svoju bebicu...kako se igra rukicam i vrpolji u stomaku...nestasko mali...jedva cekam da se upoznamo ;)
Ja jos uvek nisam videla svoju bebu na ultrazvuku, ali nadam se da cu je videti sada na velikom ultrazvuku.
jos uvek nisam bila na uz ali jedva cekam da vidim koliko mi je beba porasla.. :)
Da Biljana,ja sam juce bila na Uz,18+2,15 cm je beba i teska 242gr:) Dr kaze da je to idealno za tu nedelju
Bila sam na ul.zvuku sa 18+1 nedelji beba je teška 222 gr.i rekli su mi da je devojčica.da li je to dobra težina za tu sedmicu ?
Vesna ako su oni grubi budi i ti gruba,bas bi ja dozvolila da me iskulira tako ima lepo na sva pitanja da ti da konkretan odgovor,ako ne na kicmu joj se popni,to je tvoje dete u pitanju,. Svako ovde ima razlicita iskustva sa bolovima i lekovima,moje bolje da ne cujes,zato lepo [pitaj doktora za odgovor na tvoje pitanje i radi kako ti kaze..
Pozdrav svima! 19. sam nedelja, od 12 nedelje imam kontrakcije, doktorka mi je prepisala utrogestan tri puta dnevno od 200 mg. Ovo mi je prva trudnoca i ne znam nista o tim lekovima, iskreno nemam poverenja, Evo 7 nedelja pijem iste lekove, a bolove i dalje imam, nista ne radim, mirujem, cuvam se, ali i pored tog mirovanja bolovi su konstantni u donjem delu stomaka. Na zadnjem pregledu rekla mi je da nosim nisko, i to je sve. Nikakvo objasnjenje nisam dobila, ovde su inace jako grubi lekari nemaju strpljenja ni da ves pregledaju kako treba a ne da objasne. Moze li neka od vas da mi kaze da li zna sta moze da bude uzrok tih bolova i koliko je to opasno, i zasto i ako ovoliko dugo pijem lekove boli i dalje? HVALA
Zdravo, drage mame :) Nadam se da ste sve dobro, i da vam je sve u redu sa bebicom.
Ja sam tek usla u 19.ned.
11.06 sam bila na kontrolu i sve je bilo ok. Ali se od juce pojavio jedan problem koji me prestrasuje, pa vas najlepse molim da me posavtujete oko toga sta bih trebala da radim.
U donjem delu stomaka osecam ostar bol, slican menstrualnom, nije stalan, ali je taj donji deo boli i na dodir. Molim vas za odgovor. :) Pozdrav
19. nedelja, još uvek nema pokreta. Baš sam nestrpljiva.
Takodje 19-a nedelja. Ne sekiraj se, osetices.
Cao svima mi smo danas usli u 19 nedjelju super se osjecam,vec sam osjetila bebine pokrete, ovo mi je 4 trudnoca nadam se da ce sve dobro proci do kraja. Uzivajte drage moje u najljepsem periodu zivota.
Cao,buduce mame!Ja sam pre dva dana usla u 19-u nedelju!:)I za sada se,hvala Bogu,dobro osecamo i ja i beba!Proslog petka smo isli na 4D i doktor je rekao da cekam devojcicu!:)Bas sam se obradovala!:)Nisam sigurna da sam osetila pokrete bebe,posto mi je prva trudnoca,pa ne znam kakav je tacno osecaj.Ali,kada sam procitala neke od komentara,mislim da sam osetila.Zato sto sam prosle nedelje u stomaku osetila blago golicanje,pa mislim da je,mozda to to!Drzim palceve svima da sve bude kako treba i da trudnoca i porodjaj prodju u najboljem redu!Srecno i uzivajte...:)Veliki poljubac za sve!:*
Zdravo bebac htela sam da pitam posto mi se desava da mi se stomak naduje i stvrdne da osecam kako mi se naglo zateze koza i onda osetim i bol u ledjima dali je to normalno ili mi nesto ne odgovara od hrane(kod mene je blizanacka trudnoca) HVALA.
Cao svima,mi smo danas usli u 19 nedelju , lekar kaze da mi je beba nisko u karlici ,ima li neko iskustva kad ce se podici jer sa prvim detetom nije bilo nisko,a i stomak mi nije jos jako ocvrsnuo ...
cao svima,ja sam sanja 19 nedelja sam trudnoce ovo mi je prva trudnoca tako da nisam jos uvek prepoznala pokrete bebe...
da li neko zna kako da izracunam tezinu bebu na osnovu podataka sa ultrazvuka ?
cao svim trudnicama ja sam u 19 nedelji i pre 4-5 dana sam osetila pokrete osetila sam kao da imam malu ribicu u stomaku a inace ovo mi je 4 beba to jest imacu 4 carski rez pa ako neko nesto zna o 4 carskom rezu neka pise.
ja sad dosla s kontrole, imamo devojcicu, teska je 250gr, ne znam kolko je duga, nije ni bitno, ja se tim brojkama ne opterecujem. dr mi kaze da cu sad poceti da osecam pokrete bebe, druga mi je trudnoca, a kaze i da se u prvoj nekad osete i do 22 nedelje. tako. mame ne brinite... ja bi volela da se cak manje sutira, jer mi se sincic vrteo po stomaku mnoooogo, a takav je i sad, ne staje po ceo dan sem kad spava. pa bih volela jednu malo mirniju bebu :)
Jelena,i moje se bebice sutiraju (blizanci),a pre njih imam 2 decaka i 4 devojcice izuzetno mi je naporno sa njima a još kad me bliznakinje iz stomaka sutkaju moja baš prijatno no nema veze.Prethodna deca su mi bila mirna u stomaku i plašila sam de da li jv sve ok.Za ove moje dve se ne plašim uopste.Šetam dosta idemo svuda.Moj prvi sin mi pomaže u kućnim poslovima a ostali uče tako da se nadam da je i ostalim budućim mamicama sve ok ***
cao drage mame..mi smo u 19 sedmici i zanima me kada su poceti osjecati pokrete svoje bebice?..lijep pozdrav svim trudnicama i mamama:)))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »