Komentari za tekst "Vaša 39. nedelja trudnoće"

Komentara
3021
Ostavite komentar
Cao svim buducim mamama!Ja sam u 39.nedelji i termin mi je 8.feb ako Bog da.Jos uvek nemam nikakve kontrakcije...i malo se plasim kako ce to sve biti kada krene jer mi je prva trudnoca,ali verujem,u ime Boga,da ce sve biti u redu.Deckic je malo krupan jer vec ima 3500 gr po ultrazvuku..i jeddva cekam da ga vidim...a mislim i on mene::).Pozdrav svim mamama i puno srece..i samo budite pozitivne i verujte u Boga.Ajd pa tako....:)
heloj svima!!!!!!!!!! i ja i moj mužić čekamo malecku Dunju,a Lazar iOgnjen sestricu-presrećni smo!!!!!!!!!!Poz.......... za sve,čujemo se za neki dan
Cao svima meni je termin za osam dana , tek danas sam imala malo pripremnih kontrakcija nadam se porodjaju sto pre jel bas mi je tesko nocu pogotovu ! Srecno nam bilo pozdrav svima :)
meni je termin 25.1 i sad jedva čekam da se porodim jer mi je sad teškooo
meni je sa sledece sedmice termin a jos nemam nikakve kontrakcije.neki dan sam bila na kontroli i doktor je rekao da sam otvorena za 1 prst i moja mala curica ima 3.250 kila.a kad sjedim pocne da udara glavom dole,nekad se odupre nogama pa udari dole i malo boli ali opet nemam nikakve kontrakcije,jednostavno ne osecam nista. pozz svim trudnica.
cao svim trudnicama.meni je ovo prva trudnoca sad mi je termin 29.11.doktor mi je rekao da je curica i da ima 2.500 kile a do rodjenja ce imati vjerovatno 3kg.i da je beba spremna za porod,okrenuta glavica prema dole,a jest da malo se plasim porodjaja jer mi je prva trudnoca.sad bi trebala ove sedmice ici na kontrolu pre poroda.ocekujem svaki dan kad ce krenuti porod :).
I meni termin za desetak dana ,svaki dan ko godina,samo pozitivno ponavljam svaki dan je bebcu dragocen dok je unutra izguracemo do termina
Dragwe mame meni je termin za deset dana, a ja ne osecam nikakve kontrakcije niti imam neke napone...
Meni je termin 9.08. Nista posebno ne osecam iako mi je ovo druga trudnoca. Osecam povremeno kao neke napone ali me nista ne boli. Beba je aktivna...
Pozdrav i od mene...Jedva cekam veseli dogadjaj i cini mi se sam na iglama :) Termin je za 9 dana ali se nadam da bebac nece bas cekati poslednji dan. Pa ne mogu vise! Jeste da je treca beba po redu ali sa podjednakim nestrpljenjem je ocekujemo i radujemo se svi! Bice bas veselo kad resi da se pridruzi sestricama i jedva cekam da vidim kako cemo da zongliramo sa troje dece :)
pozdrav od mene i moje bebice,uzivamo...porodila sam se za 50 minuta,samo treba slusati doktora i babice.Termin mi je bio 01.jun
Drage mame, mi smo u 39 plus 4, nama je termin 29.05.2013. i još uvek se ništa ne dešava. Dok svi samo zovu i pitaju da li sam se porodila , ja se kajem što sam svima rekla kad je termin, treba pomeriti za nedelju dana, da ne bi dosađivali :))) Danas na kontroli, doktorka kaže da se bebica još nije spustila, niti sam se otvorila, par kontrakcija koje sam imala ne znače ništa... Neka, ja kažem, kada bude spremna, krenuće :))) Samo se nadam da će bebica biti dobro, ja ću biti hrabra na porođaju, jer mi je jedino bitno da ona bude dobro!!! Srećno svima!
Drage moje,upravo danas sam sam usla u 39 tu nedelju a od 27 mi govore da cu se poroditi,da budem spremna svaki dan,jer sam dosta otvorena i grlic se skratio na 19.....pricaju oni tako svasta a ja se drzim svog osecaja i eto stigle smo skoro do kraja,mada mi je iznenada doktorka zakazala carski rez za tri dana jer se beba okrenula i krenula al karlicno......moram reci i da mi je ovo druga beba sa prvom su me nasilno poradjali tako da zapravo nemam pojma ni kako pravi porodjaj izgleda ali kako god.....hocu da kazem ....SLUSAJTE SVOJE TELO I NAJVISE SVOJU BEU,NE DAJTE SE ZAPLASITI I SVE CE BITI SUPER!!!!!!!!Na kraju krajeva kad prvi put uzmete bebicu u ruke zaboravicete sve to cime se sada besmislno opterecujete!!!!!Srecno svima........od srca!!!!!
I mi smo usli u 39 nedelju,bebac se pomera po malo samo da se javi da je tu ne znam da to nije znak da cu uskoro da se porodim nemam bolova nikakvih za sada,nisam otvorena idemo sad 9-tog na ctg i na pregled da vidimo jesam li pocela da se otvaram,inace nosim devojcicu :) a da termin mi je 19,05.
Termin mi je 28.04., a na predhodnom pregledu od pre 5 dana rekli su mi da cu se za najdalje nedelju dana poroditi,jer je beban vec u terminu, no medjutim ja jos uvek cekam... u svakom slucaju sam se odlucila za epidural, mislim da cu tako bar biti smirenija...
srecno svim mamama
Meni je termin 2 april, a ja sam se porodila 21 marta, malo pre vremena :) Mame, srecno na porodjajima.. Nije toliko strasno, prezivi se :)
Zdravo,
Vo 36 nedela mi najdoa streptokok grupa b,dali moze da mi objasnete poopsirno za bakterijata,koi merki da se prevzemat,opasnosta i posledicite po bebeto,fala vi odnapred...
Eto i mi smo u 39 sedmici..Termin nam je 2.3 to jest prekosutra...Iskreno ocekivala sam da ce bebica do sad biti u nasim rukama ali eto js joj se ne zuri izgleda :) Sutra imam opet kontrolu kod svog ginekologa pa cemo vidjeti kako dalje...Kako god jedva cekam da se porodim...:D Buduce mame neka vam je sretno .)
Drage mame..evo i nas u 39 nedelji..termin mi je za jos 4 dana....bebica je jako mirna ne znam dali to je neki znak da se priprema da dodje na svet... pozz i srecno!!
e MARIJAmnogo ti hvala na odgovoru isavijetu lakse mi je evo bas danas je 22 stomak se jako spustio moguce da svoju cerkicu ugledam pre 3 marta. i tebi sve naj naj zelim da sve prodje dobro. jubac
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »