Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
cao!!! i ja sam usla u 21 nedelju i ne osecam udarce mog bebca,i sad vec pocinjem da se brinem,jer u komentarima vidim da ih sve buduce mame u ovoj nedelji vec osecaju uveliko. inace trudnoca mi je bez ikakvih problema i sve je u redu...da li je to normalno,da je jos nisam osetila? pozdrav svim trudnicama
Pozdrav Jelena.
Ja sam takodje u 21. nedelji i ne osecam pokrete bebe, osim nekog treperenja za koje ne budem ni sigurna da je beba. Mislim da je kod mene razlog sto imam dosta masnog tkiva -sala na stomaku pa ne verujem da cu videti to isturanje glave i guze koje druge (mrsavije) zene vide ocrtavanjem na stomaku.
Caos. Moje nedelje po UZ i po mentrualnom ciklusu se razlikuju skoro nedelju i po dana tako da ja ne znam tacno koja sam nedelje ali po UZ sam 21... Ove nedelje idem na UZ i nadam se da ce mi doktorica reci pol.. Osecam pokrete bebe i jako sam uzbudjena kao i tata, cesto ih osetim ako sam dugo u pokretu pa kada legnem da odmorim bebac se vrpolji...:) Ugojila sam se 5-6 kg, sto je za mene super,jer sam bila mrsa :) i ne mogu da udjem u vecinu garderobe od proslog leta :)
cao svima mi smo u 21 nedelji trudnoce i osecam kad se beba rita,al zasto ne zele da mi kazu kad mi je termin za porodjaj i nece da kazu pol deteta?
Cao svim buducim mamama. mi smo u 21. nedelji trudnoce, vec sam osetila pokrete bebe. i jako je lep osecaj. Jos uvek ne znamo da li je devojcica ili decak, ali posto mi je ovo prva trudnoca i meni i mom dragom je potpuno svejedno. Jedva cekamo porodjaj za sad je sve u najboljem redu. Posto su velike vrucine ovog leta, zanima me da li je pogodno kupanje na bazenima, jer sam cula da nije dobro. Da li neka od vas ima iskustva sa tim?
jao žene kakvi bazeni u trudnoći ZABORAVITE , poznanica moja radi na jednom javnom poznatom BG bazenu i kaže da ih uopšte ne peru već se voda menja i hloriše a kad vidi ko sve i kakav dolazi ,čak i ujutro, ona nikad ne bi ušla u bazen, pa zar je 9 meseci puno
Ja sam 21 nedelja i idem na bazen jer sam i pre trudnoce praktikovala taj vid rekreacije. Bitno je sa je voda od 25c minimum i da je cista. Ja ti preporucujem jutarnje termine a od bazena ili 25.maj ili 11.april jer nema guzve,a ujutru je voda cistija. Inace, voda ne moze da udje u vaginu te nema bojazni za bilo kakvom infekcijom. Cast izuzetcima,zenama koje su vise podlozne tome :)
Pozdrav,svima i ja sam 21 +5 nedelja.Danas sam bila na ekspertnom uz.Doktorka kaze da je sa bebom za sada sve ok,ali me je zabrinulo to sto je duz cele posteljice videla neke subhorione lauone,ako sam dobro procitala,koje su bez aktivne cirkulacije.Ako je neko imao slicno iskustvo ili zna nesto o tome neka pise.
draga Jaco , i ja imam slican problem sa posteljicom :-( . mozes li molim te nesto vise da mi kazes o tome ? hvala unapred
Ja sam mog bebca osetila jos u 17 nedelji,tako da ga sad bas osecam kako udara,cak vidim kako mi se i stomak pomera kad udari.Inace mi je ovo prva trudnoca i prelep mi je osecaj kad osetim mog decka kako udara.
Ja islim da sam 21 nedelja vise ne znam kako se racuna,nosim devojcicu misslim da sam osetila pokrete bebe nnisam sigurna.Imam kontrakciju neku nesvesnu,ali mirujem,a moram i da setam jedva cekam sledeci ultrazvuk bice valjda sve ok,uvem ima neki strah/Pozz svim trudnicama
Da li neko ima jak bol u ledjima kao ja, odprilike pre nedelju dana se pojavio.
Pre nedelju dana ( 19 ned) sam pocela prvi put da osecam pokrete svoje prve bebe !! Znamo vec da ce biti decak tako da se sve lepse i jace povezujem sa Markom Maksimom koji zivi u mom stomaku i pocinje da se ,,javlja,, svojim pokretima ! Toliko sam raznezena i srecna da mi se place :)
Moja beba se mrda po ceo dan...prelep osecaj i velika sreca... U 21. sam nedelji, prva trudnoca... Sinoc sam imala bolove sa leve strane u donjem delu stomaka, nisam mogla da se ispravim, ali srecom proslo je posle sat vremena odmora... Necu vise da se umaram :) pozz svim trudnicama...
Zdravo svima,ja sam u 20.nedelji jos nisam osetila pokrete,inace mi je prva trudnoca i bas sam nekako skepticna a ocekujem svaki dan da osetim bar neki udarac a za svo ovo vreme ugojila sam se samo 1 kg..
super je
Evo I nas u 21 needelji trudnoce hvala bogu sve je ok
Evo i nas u 21. nedelji :) uzivamo, setamo, nemamo nikakvih problema, kao da i nisam trudna...danas smo bili na UZ, bio sam jaaako dobar djecak, cak sam mahao i pusicu poslao mami..aaaaa osjecaj se ne moze opisati :) doktorica kaze da smo mama i ja skolski primjeri bebache i mame..Ljubim vas sve, buduce a i one koje su vec mame :****
zdravoooo drage moje, da vas pitam, a tek sam narucena u srijed na novi UZ privatno sada jer , bila sa sam neki dan na UZ u domu zdravlja, doktorica je bila o toliko rezervirana , samo mi je kratko rekla da je bebina glava nisko, i nista vise. svi mi kazu da to nije toliko strasno, i da samo trebam mirovat.
mnogo sam zabrinuta.
Za Anu!
Normalno je da osećaš bebu u donjem delu stomaka, materica je sad do nivoa pupka i ispod njega. Pogotovo ako je glava dole osećaćeš najjače pokrete upravo tu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »