Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
nisam te razumela za bol i grceve u donjem delu stomaka???? jel to normalno??? i ja sam u 8 nedelji i druga mi je trudnoca pa me bas zanima jer i mene ponekad zaboli donji deo stomaka... pozzzzzz
Drage mame zelim vam svu srecu i zdravlje ovog sveta i da do kraja trudnocu iznesemo super. ;* Ja sam u 8 nedelji imam 20 godina ovo mi je druga trudnoca ali nazalost prva se nije dobro zavrsila ali necu sada o tome. I ja sam imala blage bolove i grceve u donjem delu stomaka sto je sve normalno na pocetku trudnoce i nisam prokrvarila na pocetku,zadnji put na kontrolu bila sam u sestoj nedelji doktor ultrazvukom nije video srcanu radnju ali je zato video vaginalnom sondom sve zavisi nekad na pocetku nekad ultrazvukom ne moze da se vidi srcana radnja. Povremeno me boli malo kicma sto je normalno ali sto se tice hrane sve mi se gadi i povracam i stalno mi je muka ali kada znas da u tebi raste malo bice novi zivot imas volju i snagu da izdrzis sve to. Drage mame samo bez sekiracije i nervoze da mislimo samo na nasu bebu i budemo srecni i zdravlje od boga da bude sve u redu do kraja :)
pozdrav drage moje.ja sam 10 god.u braku i ovo mi.je prva trudnoća.presretna sam i ja i muž. sada sam u 8 tjednu i sve je u redu.nemam mučnina,samo mi se apetit otvorio.gladna svako dva sata.nemogu vjerovati kako netko može pobaciti.koji predivan osjećaj čuti otkucaje srca svoje bebe.tako malo,a tako živo.samo da sve prođe u redu.pozdrav i čuvajte se!


Biljana hvala na savjetu za sex :-)
jos nisam bila kod lekara radila sam beta hcg pozitivan je dali je dozvoljen seks?
jeste naravno dozvoljen :-)
Naravno da je dozvoljen :-)
Da li u pocetku trudnoce smem da koristim farbu za kosu?
meni je moj lekar rekao samo na biljnoj bazi, necu uopse da razmisljam ;)
Smes. Bas sam juce pitala svoju dr u Frontu, inace sam u 8.ned.
Moze vec u 6. nedelji tj. 22 dana od zaceca. Kada ce se uhvatiti srcana akciija puno zavisi od ultra zvuka. Meni su ustanovili srcanu akciju na samom poctku 6. nedelje, ali mi je lekar rekao da je za to zasluzan jako dobar ultra zvuk i da mi na klinicu, u Frontu makar jos nedelju dana ne bi uhvatio isto. Slobodno idi na uz
Moze li mala pomoc.... od koje tacno nedelje moze eho srca da se cuje?... inace sam 8. nedelja ali jos nismo isli idemo za nekoliko dana na ul.zvuk!!?!
POZDRAV ZA SVE TRUDNJACE,ONE MANJE I ONE VECE :) KAKO IZDRZAVATE OVE VRUCINE? JA SAM U OSMOJ NEDELJI PO OVOM OVDE KALENDARU A PO DR SAM U UTORAK BILA 7+1, A PO UZ 6+4. SADA SAM SKROZ ZBUNJENA DA VISE NE ZNAM NI KOLIKO SAM TRUDNA :0 BEBA JE TADA BILA 8MM .KAKVA SU VASA ISKUSTVA? POZDRAV :-*
Prokrvarila sam,plod se ne razvija kako treba,a otkucaji srca su 60 od normalnih 120.Strasno.Dato mi je da iskoristim pilule i da pijem C vitamin,mada ne verujem da ce se desiti dobro.
Otkucaji srca moje bebe se cuju,svi nalazi koje sam radila do sada su savrseni(mokraca i krv)ali doktorica kaze da moja beba nije porasla i da to verovatno ima veze sa tim kada sam tacno zatrudnela..Na kontrolu idem u cetvrtak.Zanima me Vase misljenje.Zabrinuta mama.
U 8. sam nedjelji trudnoce, za sad se super osjecam bez posebnih promjena. Prvi put cu postati mama i jako sam sretna! Pozdrav svim buducim mamama.
Zdravooooo svim buducim mamama.....
Sada sam u sedmoj nedelji trudnoce, prva mi je trudnoca i presrecna sam.. Nemam mucnine, ali stalno mi se spava i stalno jedem... :D a i pomalo me boli stomak u donjem predelu..... Da li je to normalno???
U 8 nedelji Sam i otkriven mi je hematom, Kolik je to opasno i da Li moze da ima nekog uticaja na dalli Tok trudnoce?
Drage mame,

Meni je sada 8.nedelja. Imam blage bolove u stomaku i mucnine,ali nista posebno. Otkriven mi je hematom,velicine 13x3 mm,dok je bebina velicina 11 mm. Zanima me da li je neka od vas imala slican problem? Doktorka kaze da ce se hematom apsorbovati,ali.... Inace,prva mi je trudnoca,malo sam neuravnotezena oko toga da li sam spremna,aiko imam 29 godina,ali valjda je to normalno. Poz
meni je prva tru. 8-ma mi je nedelja, javljaju mi se mucnine, boli glava, stomak nisko. kao da sam bolesna, a samo sam malo tru
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »