Komentari za tekst "Da li seks može da dovede do pobačaja?"

Komentara
204
Ostavite komentar
Poseti ginekologa pa vidi sta ce ti on reci sama nista ne radi i sto pre se obrati ginekologu
Vi ako koristite utrageston u trudnoci znaci da vam je rizicna trudnoca?Prema tome to je druga prica,kod normalnih trudnoca je normalno imati sex,ali strahovi su vec nesto drugo.
Vodite racuna!!!Nije vam neophodan sex u trudnoci!!! Posle jednog odnosa (bio ujutru), uvece su mi se pojavile braonkaste tracice na vesu. Otisla sam na kliniku i rekli su mi da pojacam utrogestan.
Moja dr mi je zabranila odnose, a sperma moze da skodi materici, to isto treba da znate.
O cemu se radi i otkud sukrvica?
Materica je u trudnoci mnogo prokrvljena i ponekad se desi da dodje do blagog krvarenja. Javite se svom lekaru, to obicno ne smeta bebi, ali morate mirovati i izbegavati seks.odnose! Iskreno, nama vise na pamet ne pada da to radimo!
i meni se to desilo, da li je sada sve ok??
Sex u trudnoci bi trebao biti pozeljan jer izlucuje hormone srece, a to je i te kako pozitivno za bebu, osim naravno u visoko rizicnim trudnocama, zato drage mame uzivajte ;)
cao ja sam 24 nedelja i imam redovan sex i nemam strah da cu povrediti svoju bebu cak mi i doktor preporucuje al da bude kratko i polako. u prosloj trudnoci sam imala odnose do samog kraja i to cetiri sata pred porodjaj ,verovatno je sex izazvao porodjaj. uzivajte buduce mame do kraja😉







15.sam nedelja, partner i ja imamo sex kao i pre trudnoce, nema nikakvih problema, bolova.Takodje nemam ni strah tokom sexa. Sve je ok i uzivam :)
11.nedelja sam i imam potrebu za seksom vecu nego pre trudnoce :-) suprug i ja uzivamo,lepo nam je,ali naravno malo sporije nego inace :-)
sta znaci kada pise da Gestacijka starost 5+2 ?
da si trudna 5 nedelha i 2 dana
zdravo buduce mame,mi smo u 36 nedelji I tokom cele trudnoce suprug i ja smo imali seks,sada kad se beba polako namesta za izlazak malo nam je teze da se I mi namestimo ali nam se svakim odnosom telo oslobadja napetosti I zaista prija,tako da uzivajte sa svojim partnerima pogotovo u zadnjim mesecima kada su hormoni zaista divlji :)
Sinoc sam imala odnos sa suprugom i jutros sam na papiru primetila braonkaste zilicevi malo braon sukrvice,nemam bolove,a umirem od straha sta ce biti sa bebom. Inace sam 18+3. Hvala
nosim nisko pa me zanima dali smem imati se hvala unapred
Ja sam u 30-oj nedelji, i nije mi rizicna trudnoca, ali mi je doktor dao savet da sada izbegavam odnose da mi ne pukne vodenjak. Iovako u poslednje vreme pre nego sto mi je gin.to rekao, treba mi duze vremena da se opustim, da se grlic prilagodi penisu za odnos. Znaci da nam priroda sama pravi onako kako treba :) Tako da najbolje je biti opusten i oslusnuti svoje telo, ako imate volju i zelju za odnosom, osim ako vam gin.ne posavetuje drugacije :) I u mene je moj dragi ejakulirao iks puta do sad u trudnoci i ziva sam i bebac je ok :) Samo polako i uzivajte, mislim da smo ipak to zasluzile, jer nije lako nositi 9 meseci i raditi sve ostalo, ovo nam je sad najtezi ali i najsladji posao ;)
Ne odričemo se sexa i divno nam je, kao i pre trudnoće...
Sex u trudnoci ne moze da skodi,naravno ako trudnoćna nije visoko rizična.U potpunosti se slažem sa Danijelom i Radetom.Uostalom posavetujte se sa svojim lekarom ako imate neku neudomicu ili problem.Bolje nego da citate svakave komentare koji mogu da vas zbune i uplase.
Ja sam u 6 oj nedelji trudnoce, ovo mi je 4 trudnoca, ali sam samo jednu izgurala do kraja i rodila sina, nadam se, ako Bog da, da cu i ovu trudnocu isterati do kraja, ali tokom svake trudnoce moj suprug i ja smo imali nikada bolji sex svakodnevni,toliko ljubavi i razumevanja,jer ipak beba nas podmladjuje,povezuje i jaca!zNesvesno
Ja sam 11 nedelja i strah me da imam seks neznam zasto ma koliko citam ove komentare da ne skodi neznam sta da radim....I nemam neku posebnu zelju za seksom... :(
hahahaha! Cuj ovog Radeta strucnjaka... :) bravo kralju, samo kad znas kako izgleda laksi porodjaj... :))))
Meni celu rudnocu nije do sexa, sto je u totalnoj suprotnosti sa mojom aktivnoscu na tom planu pre trudnoce...
Za MARINU: Ne mozes da zatrudnis ako si vec trudna to je nemoguce. Sperma nosi sa sobom supstance koje mogu izazvati kontrakcije, sam polni organ nosi sa sobom necistoce (bez obzira na higijenu partnera neka verovatnoca uvek postoji) ostao je sve individualno, sastav sperme i tvoj organizam koji to podnosi.
Za Julija 21.12.2012. 18:33- u 17 nedelji se radi tripl test, ali on samo pokazuje verovatnocu znaci ne eksplicitan rezultat. Obicno ako je los ponovi se pa ispadne dobar. Po meni suvisno. U svetu se vise ne radi.
Za Dragana 06.01.2013. 16:41- ne mora da znaci da je strasno, obicno nije. Ali ti preporucujem da odes kod lekara, obavezno.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »