Komentari za tekst "Vaša 11. nedelja trudnoće"

Komentara
1466
Ostavite komentar
Zdravo...:) I ja sam u 11 nedelji, ali imam bolove u stomaku i bila sam na pregledu, imam mali podliv, mada mi je doktorica rekla da se ne sikiram, sa bebom je sve u redu! Da li je neko imao slicno iskustvo, mnogo sam se prepala?!:(
Imam malo grčeve u stomaku,malo me stomak boli ne puno i još mi se sve gadi,čak i sama pomisao na hranu.ali moram da jedem ,Jedem pa povratim i tako :(.Smršala sam .Nekako sam razdražljiva čas bih plakla čas bi se smejala,i da nekada.U 11 sam nedelji trudnoće.I da iskreno malo me palši ova aminocenteza ,iskreno jedva čekam da to uradim i nadam se da će sve biti ok.Molim ko je sve ovo prošao ,neka mi kaže iskustva sa ovim,Uplašena sam zaista.
ja sam bila do juče 11 nedelja,i odjednom me zaboleo stomak.otišla kod lekara,doktorka me pregledala i kaže ništa strašno,u medju vremenu odem do wc-a kad ja sve počelo da ispada i plod ispao.strašno toliko sam se potresla.
Lijep pozdrav drage mame, ja sam u 10 nedjelji trudnoće, mucnine imam već mjesec i 10 dana,u tom mjesecu i 10 dana svaki dan povraćam, prije 10 dana sam povraćala samk ujutro,kiselinu, no sada povratim i hranu,prije je jutro bilo najgore, sad se promijenilo, sad jutro izdržim uz odlaske u wc stalne, a poslijepodne i noć to je najgore miriseve ne mogu podnijeti, moja mi kuća najviše smrdi,iako je sve čisto, oprano tip top.
U radnju kad odem samo bi ko budala stajala pored sredstva za higijenu jer mi samo oni miriše, ostalo ništa.
Pijem od 2 sedmice trudnoće, folnu kiselini,dabroston,b-komplex,apaurine, i sad sam dobila gastal.
Ja stvarno više ne znam da li je ovo normalno stanje?!
ja sam u 11 nedelji trudnoće i sve je dobro..samo imam bolove u leđima i umaram se brzo,a sa prvim detetom nisam nikakvih imala problema..
Mene interesuje da li smemo da savijamo u struku,recimo da podignemo nesto.Ja to izbegavam od pocetka a malopre sam bila prinudjena da se savijem i izmem mleko iz friza i malo me zabolelo.U 11 sam nedelji trudnoce i nosim blizance.Da li njima savijanje smeta i da li moze da ih povredi.Hvala
Pozdrav svim buducim mamicama....:)Ja sam u jedanaestoj nedelji trudnoce,nemam mucnine ali imam bol u zeludcu povremeno......Icesto me boli glava.....Ako neko zna kako da resim te problemcice bila bih mu zahvalna.....:)
da li neko moze da mi odgovori na pitanje imam alergiju na polen,nemogu nocu da spavam koliko me to svrbi a kada se pocesem prvo iskoci jedna tackica u obliku koprivnjace koja se zatim prosiri,pre sam koristila presing medjutim sad nebi da pijem nista jer sam trudna iako sam pitala ginekologa da li mogu da ga popjem on mi je rekao samo kad su alergije jakemogu da ga popijem a meni su jake svaki dan pa nebi bas da ih pijem ako neko zna nesto sta bi mogla da uradim da sprecim tu pojavu neka mi posalje svoje misljenje jer ponavljam to me bas svrbi i tako me tera da se pocesem iako se ja suzdrzavam kao da imam neke bubice po telu koje me jedu.Unapred vam se zahvaljujem
pozdrav svim buducim mamicama! zanima me da li neka ima bol u zeludcu,konstantno,bez mucnina i gorusice?
Pozdrav svim buducim mamicama :)
Nesto prelepo za sve buduce mame :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=514072001957619
Cao svima, zovem se Tina i sutra ulazim u 12.nedelju trudnoce.Jako sam mlada,pre par meseci napunila sam tek 18 godina, pa se valjda zbog toga pomalo i plasim svega ovoga, jer sam jako rano usla u sve ovo. Konkretno,imam blagi strah od porodjaja, u mojoj porodici hvala Bogu nije bilo nikakvih problema, ali opet nikad se to ne zna. Ja obicno u toku menstruacije nemam neke bolove i gotovo da i ne osetim nista,mislite li da cu bas zato tokom porodjaja imati bolove,ili ne? Znam da je previse rano pricati na ovu temu,ali ako mozete bilo kako da mi pomognete, bila bih vam zahvalna. Unapred hvala! Pozz svim trudnicama
koliko je opasno to sto sam pila ciprocinal od 500 mg dok jos nisam znala da sam u drugom stanju? tj.lekar nije primetio trudnocu a dao mi je taj lek.
sinoc sam dobila temperaturu sta bi trebala da radim posto sam u trecem mesecu trudnoce koji lekovi se mogu koristiti u trudnoci a da ne stete.
bas tako,meni su mucnine nestale jos pre 2 nedelje,sad nam je superiska :) jedino sto smo i dalje malo pospani popodne :)
Ja se mučnine rešila nisam, I hoću da crknem. Povraća mi se od 0-24h.Ovo mi je treća trudnoća, imam dva divna dečaka koja me ovako nisu mučila :D Pa se nadam da čekam devojčicu :D
Resili mucnine????? Majke ti??? ma muka mi je 24/7,hocu da se utepam...interesuje me kad je kraj tome?
Pozdrav svima! Meni je ovo treća trudnoća. Imam devojčicu od 15 godina i dečaka 11. Deci još nismo ni rekli, čekamo da još malo prođe vreme. Trenutno sam 11. nedelja. Ovaj sajt je super, u "moje" vreme nije bilo ovakvih stvari pa sam prilično oduševljena o svemu što pročitam i ako sam "iskusna" mama. Imam 38 godina i iskreno se nadam da će sve biti u redu i da ćemo izdržati do kraja. Još jednom pozdrav svima!!
da se javim i ja.. ovo mi je druga trudnoca, imam bebu od deset meseci, pa i nemam vremena da razmisljam o tome kako se osecam :) imam mucnine vec mesec i vise, ali nisam povracala, ne jede mi se nista, skroz razlicito od prve trudnoce, gde sam non-stop jela. i ja bi samo lezala, ali mi beban drugi neda, tako da ne stanem ni minut (osim kad on spava).. ne brinem se puno, to je samo jos gore, stres i te kako utice na trudnocu.. dakle, mame, uzivajte!!!
Cao buduce mame:)))
Ovo mi je prva trudnoca i sve je prilicno novo za mene. 23.sam bila kod dr,to mi je bio drugi pregled. Sve je u savrsenom redu sa plodom. Vec uveliko mrda nogicama i rukama. Od samog pocetka imam mucnine i povracanje ali vec sam navikla na to.Ovih dana i to prestaje ali sad ima novih ' problema '- imam nevjerovatne promjene raspolozenja (smijeh,plac). 13. idem ponovo na kontrolu i jedva cekam da vidim promjene ;))))))) Jedina zabuna mi je sto sam po mom proracunu 11. a po sajtu 12. nedjelja trudnoce. Javljam se sa konkretnim novostima cim odem kod dr;))))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »