Komentari za tekst "Mogu li da zatrudnim ako..."

Komentara
377
Ostavite komentar
pozdrav, pitanje za vas: IMAM PROBLEME SA PREKOMERNOM TEZINOM OKO 140KG :( , POREMECAJ RADA STITNE ZLEZDE I DIJABETES TIP 2 , KOJE SU SANSE DA OSTANEM U DRUGOM STANJU, INACE POKUSAVAM VEC 2 GOD, POMOZITE, HVALA
Mogu li da zatrudnim ako jos uvek nisam dobila menstruaciju posle porodjaja?
Od koliko godina moze da zatrudni devojka-zena moze li od 14
Cim se dobije menst,moze da se zatrudni
Devojke pomoc.!Od februara ove god ja i moj suprug zelimo bebu,ali nista...:/ zadnji put sam dobila M 2 septembra,a kraj je bio 7 septembra...Jutros nisam dobila,neko mi kaze da trebam da racunam sledeci ciklus od zadnjeg dana zavrsene M,a neko mi kaze da trebam da dobijem isti dan kao i proslog meseca.Veliki pozdrav za sve
zdravo...pre dva meseca sam operisana,imala sam vanmatericnu trudnocu i ostranjen mi je levi jajovod...isla sam na kontrolu posle par dana i sve je bilo ok,a doktor mi je rekao da nakon prve menstruacije posle operacije mogu da planiram trudnocu,jer s obzirom da je radjena klasicna operacija kaze da je sve drugo ok...sta vi mislite o tome i kakve su mi sanse za narednu trudnocu...unapred zahvalna!!!
Spawala sam sa deckom i swrsio je u mene u sutra sam odma dobila dali sam trudna ili ne xitno mi je to da znam????????? Dali mogu odma dobiti odgowor???? Tnx unapred!
pozdrav.....u braku sam vec 5 meseci i pokusavamo da ostanem trudna i nemogu ali muz uvek svrsava u mene pa nista.jel mogu to da imam zacepljene jajnika imam normalne menstruacije traje mi od 3 do 4 dana sta moze da bude problem?i kad da se obratim ginekologu posle koliko vremena ?
imam problem,pokusavam da zatrudnim od maja,ali bezuspesno,mejbi bejbi mi je pokazao da su mi plodni dani tokom menstruacije,da li mi je to jedan jedini dan kada mogu ostati u drugom stanju?? zelim vas savet
Imam 27 god., a suprug 30 g. U braku smo 2 godine, a pokusavamo vec 2,5 god. ali bez uspeha!
Bio je na testiranju i ispostavilo se da mu je broj spermatozoida smanjen, svega 18% pa mu je lekar dao da pije PROXEED 2 meseca, pa da ponovo urade testiranje. nakon toga su mu rezultati bili jos losiji 14%!
Tokom terapije je pio 2-3 piva, ali NIKADA ni blizu vremena kada treba da i popije lek! Da li je moguce da je to uticalo???
Moji rezultati su u redu!
Oboje smo pusaci, godinama nekoristimo zastitu ali smo vodili racuna da nezatrudnim pre braka!
Dobijamo razlicite savete, ali vise nisam sigurna koga treba da slusam!
POMOZITE NAM!!!
Milice, sve dokle god budes isla sa muzom u postelju i mislila o tome nece ici. Probaj se opustiti da uopste ne razmisljas o tome, ako bude bude. I vidjet ces rezultate.
Javi ako sta bude!
Pozzzz...
U braku sam godinu dana i ne mogu da zatrudnim. Uvek sam imala redovnu menstruaciju i imam je jos uvek. Medjutim, moj muz je jako slabog imuniteta, mnogi su mi rekli da zbog toga ne mozemo imati dece.
Imam 31 godina,u braku sam godinu dana.Vec 5 godina nisam imala menstruaciju jer sam premrsava bila,indeks telesne mase mi je bio 14.
Sada mi je 18.Pila sam kontraceptivne pilule i posle njih sam uvek dobila menstruaciju.Ovaj mesec sam prestala da ih pijem.Pitam vas da li ima sanse da dobijem sama i kakve su mi sanse da zatrudnim.
Imam 28 godina, u braku sam 2 godine i jos uvek ne mogu da zatrudnim. Pitam se zasto? Lekari kazu da je i sa mnom i sa suprugom sve u redu, ali ja i dalje ne ostajem trudna, a toliko zelim dete.
Imam 19 godina i imam redovne menstruacije(traje 7 dana)danas sam spavala sa deckom(6 dan menstruacije mi je),i nismo sigurni da li je izvukao na vreme.Da nije izvukao na vreme da li je moguce da zatrudnim i da li treba da popijem pilulu?
muz vec dva meseca svrsava u mene a ja nemogu da zatrudnim a nikada pre nisam ostala trudna ?
ja sam u braku vec 5 godina, i imam sina od 4godine ostajala sam jos dva puta u drugom stanju ali prvi put sam se pre vremena porodila i beba nije prezivela a drugi put sam pobacila u osmoj nedelj. Sad vec neko vreme pokusavamo da ostanem trudna ali neuspeva, dali ima neko savet??
imam 17 god spavala sam sa deckom i kasni mi mesec ipo dana,nije svrsio u mene da li sam trudna
Ako sam imala seksualne odnose i dan posle dobijem menstruaciju,a nisam popila pilule za dan posle,da li moze doci do zaceca?
u braku sam 4 godine imam cerkicu 3 goidina vec 6 meseci zelimo drugu bebu ali nam ne ide toliko radimo na tome ali nista.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »