Komentari za tekst "Vaša 21. nedelja trudnoće"

Komentara
2422
Ostavite komentar
Cao trudnice,
ja sam u 21 oj nedilji trudnoce i mislim da osecam bebe uglavnom u donjem delu stomaka,da li je to moguce?
Ćao trudnice,
Sada sam u 21-oj nedelji i osećam neki pritisak u donjem delu stomaka sa leve, pa se pomera na sredinu. Izgleda da je bebac živahan :). Bila sam na pregledu i doktorica je videla "tihe kontrakcije" koje se vide samo na ultrazvuku. Da li je neka od Vas imala slična iskustva?
Zdravo, ja sam u 21-oj nedelji i evo vec drugi dan kako osecam bolove u predelu donjeg stomaka, vise sa leve strane... Bolovi su ucestali koa da me nesto preseca... Brinem se, da li da idem odmah kod oktorke?
Zdravo, i ja sam u 21. nedelji trudnoce., bebica je sve aktivnija i jedva cekamo da saznamo kog je pola, ali najbitnije je da je sve u redu! Pozdrav za sve buduce mame!
zdravo trudnice,i mi smo u 21.nedelji,bebica skacka vec bogami 5,6 nedelja .svakim danom sve vise i vise.neki dan sam bila kod zubara na skidanje kamenca i slatko sam se ismejala jer je celo vreme dok je zujala ona zujalica beba Unezvereno" skackala .mazila sam stomacic i zubarka kaze kako to nije nista neobicno.ja zivim u inostranstvu i ovde je uvedeno jednom mesecno besplatno negovanje zuba .takko da se zubari cesto srecu sa tim.bio je lep osecaj.postoje odredjeni delovi dana kada je bebica nemirnija,najcesce uvece ,kad se smirim uz knjigu ili tv.jako sam aktivna i nemam nikakvih trudnickih nelagoda ..ali jos uvek ne znamo pol bebca ,kontrola za dve nedelje ,JEDVA CEKAM;valjda cemo tada saznati..uzivajte drage trudnice ,osecaj je neverovatan.kad bih mogla samo bi decu radjala u zivotu.
Diiiiivan osecaj kad me moja devojcica lupka :)
Samo se ritka srce malo :D
Ja sam 21. nedelja i 2 dana. Decak je nemiran, evo i sad lupka:)
Ja sam super bebac samo sutira osjecaj je jedinnstven .. :)
imam 36 god i prva mi je trudnoca.Prva 4 meseca sam stalno povracala,ali sad sam 21 nedelja i bas uzivam u trudnoci.Znaci sve muke prodju! Buduce mame,ne bojte se.Uzivajte,Bebac dolazi!
P.s.A i taja je divan i stalno je ukljucen u sva desavanja!
mame, kako napredujete? :)
Cao svimaaa :) Ja sam takodje u 21-oj nedelji i do sada sam nabacila samo 3 kila :) Stomacic rastee i moja beka je bas nemirna,stalno osecam pokrete.Nekada jace a nekada malo slabije.Ne znamo jos uvek pol,ali za par nedelja imamo kontrolu pa nestrpljivo iscekujemo :) Nemam potrebu za hranom i jako sam aktivna.Kao da nisam trudna:)) Pozdravvv za sve :*
evo i nas u 21. nedelji, prva trudnoca ali nisam mogla da ne primetim prve pokrete bebe pre neke 2 nedelje. i divno je :) decak mi igra u stomaku non stop, od simptoma do dana danasnjeg samo pojacan apetit a verujem da je to zbog femibiona i feroglobina koje pijem kao dodatak ishrani i koji su puni b vitamina... uzivajte trudnjace :))
Pozdrav svim mamama. Ja sam u 21 nedelji,ovo mi je prva trudnoca. Bebac je jako nemiran kazu da je decak,moja doktorica mi je rekla da sve zavisi od trudnice do trudnice da li oseca pokrete bebe ili ne,tako da vi koje imate nedoumice strpite se jos malo :-) ja sam na pocetku trudnoce smrsala 6 kg,sada sam nabacila tek 2 ili 3,mada beba je odlicno i to mi je najvaznije :-) p.s.ja jedva cekam da se ugojim :-)
Ja jos ne znam sta nosim, bebic ocigledno hoce da nas iznenadi :). Iako sam u 21. nedelji tek sinoc sam osetila blage pokrete, a zatim i jutros pa sa nestrpljenjem ocekujem sledece.
I ja sam u 21 nedelji . :) Nosim vrlo nemirnog decaka. :)
ja nosim devojcice
i mi smo tu u 21 voj nedelji pozzzzic za sve
ja sam se do sad ugojila 4,2 kg ...pritisak mi je prenizak,85 sa 58...ali sve ostalo super..pokrete jos ne osecam, iako je 21.nedelja, nadam se da cu uskoro....pozdrav svima
meni je treca trudnoca osecam se odlicno ugojila sam se samo 1 kg nikad manje i beba mi je jako mirna da neznam nikada na bih rekla da sam trudna 20 nedelja!!!!!!!imam i cerku i sina ova beba neznam sta je za sada ali su mi sve 3 trudnoce razlicite!!!treba uzivati brzo prodje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »