Komentari za tekst "Vaša 27. nedelja trudnoće"

Komentara
2497
Ostavite komentar
exeeeeeeeej i ja sam u 27 nedelji i ja samo znam da sam trudna kad pogledam u stomak
super se osijecam i da mala devojcica me budi vesela je jaaaaaaako jedva cekam da ugledam te okice male uh umazicu svoje cedo. jedina dilema sto se plasim strija i kilograma sad jer nadam se da ce sve ostati ovako da smo nas dve dobro, ako neko ima da mi kaze kako se boriti sa tim javite molil vas ja sad imam 62 kg a zatrudnela sa 53, mazem se saljicevim melemom za sad nisam pukla nigde a i trudim se jesti zdravo imam sve uslove za to.
I mi smo u 27.nedelji. Pre dva dana sam prokrvarila i jako se uplasila. Odmah sam se javila lekaru i prepisao mi je 7 dana Utrogestan - vaginalno. Krvarenje je prestalo, sad vise odmaram i od ponedeljka sam na bolovanju. Ovo mi je druga trudnoca, prva je protekla bez ikakvih problema.
Hej trudnjače, i mi ćemo sutra, ako Bog da, da zakoračamo u 27. nedelju. Za sad smo dobro, moj mali prco se vrti stalno, pa baš uživam u tome. Za sad smo se udebljali 5kg, mada najgori mi je bio 6. mjesec. Samo u njemu sam pokupila 2.5kg. Kako će biti dalje, Bog zna. Al nek' mi je bebi živ i zdrav, lako ću ja :). Od srca vam želim sve najbolje i naravno da nam bebica bude štooooo više :).
Hvala ti puno na odgovoru... Ici cu kod drugog lekara u toku sledece nedelje pa se javljam,inace,na internetu od najboljeg do najgoreg ishoda pise... tako da vise ne citam nista.
Draga Marina, i meni je dr rekla da beba ima prosiren bubrezni kanal i da je to nesto sto se vrace. I ja takodje idem za dvije nedelje samo da virne. Znam da nije isto ali ono sto hocu da ti kazem je da ako dr nije rekla da je strasno onda vjerovatno nije, jer bi te odma poslala na detaljnije kontrole. Meni je ovo dr trudnoca i sa prvom nije bilo nikakvih problema, pa isto tako nisam ocekivala da ce nesto morati da se proprati. Ako si se uplasila potrazi dr misljenje, tek da vidis sta ce ti reci. Ali ne treba da se brines, sve ce biti u redu, ponekad neke trudnoce nisu najidealnije. Javljaj sta je bilo i ne sjekiraj se. POzdrav
Ja sam premrla od straha,sinoc mi je doktorka(nova dr,do sada sam trudnocu vodila u Grckoj a od juce u Srbiji) nasla CISTU IZMEDJU KOMORA,i kaze da nije nista ali da dodjem na kontrolu za dve nedelje,kako nije NISTA a treba da se prati????? Zna li neko da li je ovo bezopasno iii je neko mozda imao slicna iskustva???? MOLIM ZA POMOC
pozdrav svima, mi smo usli u 27 ndelju i tski smo svega 773g, dr kaze da je ok, al citajuci tezive vasih beba, nesto mi se cini da je moja majusna. Sta mislite?
Hello... i mi smo u 27-moj nedelji, za gorusicu pomaze i mineralna gazirana voda, pozz
Pozdrav drage mame, ja i moja djevojcica smo usle u 27.nedjelju. Dobili smo do sad 6 kg i strasno smo nemirni :)
Cao drage buduce mamice. Blago vama koje znate kod je pola vas bebic. Donedavno bebac mi je bio u karlicnom polozaju tako da je bilo nemoguce videti.Medjutim kad sam pre dve nedelje isla na ultrazvuk doktor mi nije dozvoljavao nista da ga pitam toliko je naduvenko bio zauzet merenjem pojedinih delova bebe.Kada je zavrsio pitala sam ga jel se i dalje pol ne vidi na sta je on odgovorio naravno da se vidi ali necu da vam kazem, reci cu vam sledeci put. A moja doktorica, koja inace ne radi ultrazvuk, nece pre 32. nedelje da mi zakaze ultrazvuk jer kaze da je sve u redu i da mi nece samo zbog pola zakazati.
Meni u sustini pol nije toliko bitan ali mislim da zasluzujem da znam a i zbog kupovine tako bih volela da obilazim prodavnice i kupujem stvarcice za mog andjela.Tako da se nosim mislju da privatno odem i uradim ultrazvuk samo ne znam da nije to stetno jer mi je zdravlje bebica najvaznije.Sta vi mislite o tome da li da odem u 28.nedelji pa opet posle u 32. kad mi doktorka zakaze?
i mi smo danas u 27mu nedjelju usli,, imamo princezu pa sad ocekujemo princa koi je nemiran jako kako po danu tako po noci,,jedva cekam kad ce sve ovo proci ja neznam kako vi ali ja se jako tesko osijecam,, vec se sporije pocinjem kretati ,, postajem lijena,,grcevi,,kiselina,,obaveza oko malene koja ima 22 mjeseca,, a ja ko les na godisnjem odmoru :) :) :)
Ćao svima,evo mi sutra punimo 27 nedelja,sve je super bebac se vrti stalno,a meni malo noge oticu i posli su po koji grcevi da se pojavljuju,al pijem magnezijum i ja mislim da nece biti opasno,prije 17 dana smo bili na kontroli i moj dječak je bio tezak 757gr.pravo veliki momak svojoj mamici...pozic svim buducim mamama a i onima koje to vec jesu :))
grcevi me muce ali magnezij dosta olaksava,a muz masira nonice pa spavam lakse :))
Da,da...danas sam bila na UZ i beba ima 1126grama a u 27-oj smo i dalje nedelji :-) !
I mi smo u 27 nedelji :-) ! Uzivamo koliko je to moguce pored ovih propratnih simptoma:gorusica,grcevi...A sto se tice kilaze moja beba je u 25 nedelji bila teska od 750-850 grama,tako da je to zaista individualno,kao sto kazu! Poljupci za sve bebane i mame od nas!
Evo i mi u 27-oj nedelji.To za tezinu nije za svakog isto,naravno.Pise da se svaka beba individualno razvija u majcinom stomaku,tako da,sve zavisi i nikom nije ista trudnoca.Mi se dobro osjecamo,jako smo nemirni i napredni smo.Jedva cekam dan da vidim svog nemirnog deckica.Veeeliki pozzic svima :****
Hello :) mi u 27. nedeljici! Simptomi su isti kao za proslu nedelju, malo oticanja, gorusice...bademi inace stvarno pomazu! Bebac stuca i to mi je uvek jako interesantno:) uzivajte kad osetite, bas je slatko:))) P.S. ne citajte bas sve vezano za trudnocu, to nekad zna da uplasi i vise nego sto treba...:(
Dali je to moguce,isti slucaj je samnom i mojom bebicom ,jos ne znamo pol dali je curica ili decak hehehe U 27-moj sam nedelji trudnoce ......
Ja sam u 27-moj nedelji, pol jos uvek ne znam jer beba nece lepo da se okrene kako bismo videli je li bata ili seka, ali se super osecam i uzivam u bebinim pokretima i buckanju u stomaku...
cao drustvo sad sam dosla sa uz i moja beba jos nedozvoljava da vidimo pol iako sam 27 nedelja.sve je ok osim sto je beba bas krupna. Vrucine me ubise ne znam kako je vama
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »