Komentari za tekst "Vaša 22. nedelja trudnoće"

Komentara
2541
Ostavite komentar
Pozdrav svim mamicama :) Mi cemo imati dve devojcice, jednojajcane! A pre dve godine sam rodila decaka! Tako da ce nas biti... Super se osecam, malo me gorusica ubija ali sve u svemu uzivam u svojoj drugoj trudnoci! Sutra idemo da se gledamo na UZ tako da smo uzbudjeni!
Zelim svima ugodnu trudnocu i lagan porodjaj! :))
i mi da se pridruzimo :) usli smo u 22. nedelju, u stomaku je jedna devojcica koja ce se zvati danja i nemirna je po ceo dan. ja se osecam odlicno, nemam mucnine, nisam ih ni imala, jedino me malo smara piskenje u toku noci no sta sad. a i moglo bi malo manje vrucina da bude :D ugojila sam se 7 kila, za sad nije strasno, nadam se jedino da cu moci da stanem u vencanicu kupljenu pre mesec dana... jedu mi se lubenice stalno :)))
pozdrav mame!
zdravo svima,citam komentare pa se nesto razmisljam,pa moja bebe je bas mirna a usla sam u 21 nedelju....
zdravo evo i nas 5.08. smo usli i mi u 22 nedjelju,, osjecam se umorno beba je aktivna po citav dan pozzzzic svima
Zdravo svim trudnicama na forumu. Ja sam sad 22.nedelja. Osecam se odlicno. Rastemo polako-ugojila sam se 8 kg do sad. Bebica se javlja svakog dana,a cini mi se da obozava kad je taja kod kuce,pa imam utisak da se s njim mazi. Kad god on pridje stomaku ili stavi ruku bebica mu se javi. Bas je aktivna,ponekad po celi dan. Hehe,zanima me kakva ce tek biti u 9.mesecu.
Pozdrav mamama i bebcima u stomacicima :-D
Najpre bi zelela da odgovorim Marijani u 7 mesec ulazis u 28 nedelji,najlakse je izracunati 7puta 4 =28.Ja nosim blizance ,dvojajcane i do sad sam se ugojila 6 i po kg,ali s obzirom da su dvojke i 5 mesec to nije mnogo.Osecam se super,ponekad osetim mucninu.Ne znam tacno kog su pola deca a nije mi ni vazno,bitno je da sam odradila ekspertni i da su ok.Za pol sam nesigurna jer te kazu ovako te onako,te ne vide dobro,jedno je devojka a dr ne vide itd.Pozdrav svim majkama i trudnicama,od mog sina koji ima 3 god,mojih bebica u stomaku i mene.
Caooo drustvo.Usla u 22 nedelju i sve ide kako treba.Ugojila sam se 7 kg sto mi se bas i ne svidja al sta cu kad volimm da jedem inace .Ove nedelje radim ekspertni nadam se da nije previse rano?
Marijana - najtocniji izracun ulaska u 7.mjesec je datum termina minus tri mjeseca (sto je otprilike 27/28. tjedan)
Ivana - meni je doktorica rekla da bebu ne moram osjetiti svaki dan u ovim tjednima (ja sam u 21.), ali mi je dala trik kako mogu inicirati: leci na krevet s jastukom ispod ledja (ledja malo zaobljena prema naprijed) i savijenih koljena. Dlanom lagano pritisnuti trbuh ispod pupka - do sada, beba mi se uvijek javila :)
Sretno dalje!
Caoo swima imam jedno pitanje za swe pa ko je upucen neka mi odg..:)) rezultati su mi ok i sada sam 22 nedelja ali mi je doktor rekao da mi je grlic materice skaracen.....dali je to opasno...xwala unapred
Pozz svima, evo i nas u 22. nedelji
poz svima ja sam u 22 nedelji trudnoce,ako mozete mi reci u kojoj nedelji se ulazi u 7 mesec?
dali je kasno da radim tripl test u 22-oj nedelji?osecam se odlicno inace druga mi je trudnoca!
Zdravo svima :) Mi smo u 22-oj nedelji, prvca trudnoća, još uvek ne znam pol i ne osećam bebu svaki dan, malo se brinem zbog toga...Ugojila sam se sedam kg.
Zdravo svim budućim mama, mi smo u 22. nedelji trudnoće. Nosim curicu i već sam jako ushićena. Do sada, hvala Bogu nisam imala nikakvih smetnji u trudnoći, ali ovih dana u dnu stomaka imam osećaj kao kad sam trebala da dobijem. Da li je to ok?
Cao IVANA,mojoj rodjenoj sestri su takodje otkrili echerihiu coli i do kraja trudnoce su je izlecili i nista to nije uticalo na bebu,rodila je zdravu devojcicu.Samo se pridrzavaj terapije i bice sve ok.Uzivaj :-)
Cao DRAGANA,za rane kontrakcije najbitniji ti je odmor,tj. da lezis sto vise-obavezno mirovanje i vidi sa svojim doktorom da ti prepise ginipral protiv kontrakcija.Te tablete su skroz bezopasne po bebu a ti ces se dosta bolje osecati!Uzivaj :-)
Evo i ja resila da se javim.... Usla sam u 22-u nedelju,dobicu decaka.... Od pocetka trudnoce se nisam ugojila ni kilogram,a beba se sasvimnormalno razvija... Ne znam da li je to normalno? Otkrivena mi je bila echerihia coli u cervikalnom brisu,lezala sam u bolnici,i dalje sam pod terapijom.... Mnogo je uporna... Moze li ona da skodi bebi?
Cao svima..Trebao bi mi jedan savet-Ja sam u 22nedelji trudnoce i imam problem s ranim kontrakcijama...Zanima me koliko to moze biti opasno?Jel ko imao slicnih problema?
Pozdrav svima,
Evo da vam se i ja javim jer vec neko vreme citam vase komentare.
I ja sam usla u 22-nedelju nosim curicu i ovo nam je prva beba.
Ugojila sam se 2 kg do sada, super se osecam a izgleda i ova moja mala nemirna isto tako jer se samo rita. STo se tice nekih predhodnih pitanja u vezi kilaze to je vrlo individualno koliko ko se udeblja ali moj recept je zdrava ishrana i kretanje + lagani trening i super je i meni i bebi tako da svima to preporujujem jedino ako nije doktor preporucio mirovanje..
Pozdrav svima i cuvajte se
Pozdrav svim mamama i tatama i naravno slatkim bebama,evo i ja sam u 22 nedelji trudnoce,ugojila sam se 5kg i smatram da to nije puno.Ja jos ne znam kojeg je pola moja beba i jedva cekam da saznam,inace nosim bebu nisko ali mi to ne predstavlja problem.Svakako uzivam u trudnoci normalno jedem i normalno imam odnose sa suprugom cak sta vise sex nam je bolji nego pre trudnoce (doktorica kaze da se zato super osecam) zato mame navalite kad ste vi sretni i beba je :) pozdravcic od nas :)
Pozdrav drage buduce mame :-)
Usla sam u 22.-gu nedelju,prva mi je trudnoca i osecam se super.
Ugojila sam se do sada 13kg sto je MNOGO,srecom pa sam visoka tako da se ne vidi da sam toliko nabacila.
Ne znam pol jos uvek,bebac se mrda kao lud :-)
Grudi su mi ogromne,bradavice su mi porasle puno-ruzno izgleda...
Mazem se redovno kremicama i za sada nemam strije mada jos uvek je rano za to!Veliki pozdrav...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »