Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
3044
Ostavite komentar
ja bila danas kod doktora,beba ima samo 1480 g :(,tako da mi se termin pomakeo za 2 sedmice
Mi smo isto 33.nedelja,juce smo bili na kontroli i teski smo 1990.gr.ja isto pijem mamavit,a doktor mi je zbog bolova u stopalima rekao da jedem vise banana i paradajza zbog kalijuma,pozz
Cao svim mamama, ja sam Marina, evo vec 33. nedelja odmice i vec neko vreme imam bolove u ledjima i sakama. Pijem mamavit a interesuje me da li uzimate i neki dodatni kalcijum?
33-ca nedelja. Ja se osecam odlicno, nisam se mnogo ugojila 8-9kg,sve je otislo u stomak. Ove nedelje smo polozili jos jedan ispit i mnogo sam srecna zbog toga. Kako moj suprug kaze: "zahvaljujuci bebinom mozgu".
Jos uvek neznamo pol deteta.
Jaco, da li mozes da nam posaljes taj spisak stvari koje moramo da ponesemo u porodiliste?
Pozdrav svim trudnicama i vidimo se pocetkom septembra u Visegradskoj.
da,33 nedelja :) jos uvek neznam pol svog nerodjenog mezimceta ali se nadam da me nece drzati u neizvesnosti do samog porodjaja :) na prethodnoj kontroli u tridesetoj nedelji sve shto smo uspeli videti bila su ledja :)) nadam se da cemo za dve nedelje imati vise srece jer sam baaaas radoznala :)
E ovako,u 33 sam nedelji....i poslednji put sam bila na kontroli kod doktora 21.maja....zatim mi je zakazao pregled 1.juna i kad sam dosla nisu radili vise,jer se doktor razboleo,medjutim objavili su da ce poceti sa radom 30.06. i danas sam isla da zakazem i rekli su da do daljnjeg ne rade tj dok doktor ne ozdravi.Vrlo neozbiljno i neodgovorno prema nama trudnicama,nemam reci,ajde da je privatnik nego drzavna ustanova,katastrofa!!!!.....Zamolila bi sve zene koje su iz Novog Sada ako imaju da mi preporuce nekog doktora kod kojeg su isle i da je takodje iz NS,kod kojeg bi mogla da zavrsim trudnocu....Hvala unapred!!!!!
Mala znas li datum poslednje menstruacije? 9ti mesec je otprilike kad udjes u 36 nedelju trudnoce
pozdrav svim trudnicama,ja sam u 33-coj sedmici jako me bole krsta i noge jedva hodam,,,ali sve se da izdrazati za moju malu curicu koja me nepstalno udara,nema ljepseg osijecaja to je znak da je beba dobro,puno je volim i jedva je cekam ,od utorka smo u 34-toj sedmici,,,
moze li mi neko reci kako da izracunam kada ulazim u 9mesec???
Pozdrav budućim mamama! Ja sam jedna bezbrižna,optimistična,zaposlena trudnica.Hvala Bogu,svi prateći ,manje prijatni simptomi koji se jave brzo i prođu-tako da ih zaboravljam i nastavljam dalje.Idem često u WC,povremeno mi otiču noge i imam opstipaciju,a sa spavanjem nemam problema .Sve smo spremili za bebicu u neutralnoj boji jer nas još uvijek drži u neizvjesnosti po pitanju pola... :) Još smo u dilemi oko izbora imena. :)
evo mene,ja bila na kontrolu i znam da sam 33 nedelja,medjutim,po ultrazvuku i po bebi ja sam 34,tako mi doktor i racuna,kaze sad nije bitno kako je po menstruaciji zadnjoj,vec po tome kako napreduje beba i tako se racuna,ja pojma nemam,tako da mi se automatcki i termin pomera,kaze on,e sad...!!!inace sve je ok,Bogu hvala,bebac je dobar teski smo 2.170 i bas je aktivna beba,sem bolova u ledjima koji su bas postali jaki,noge i mislim da me ceo organizam boli kad me sutne :),al dobro,jos malo,po doktorovom jos manje od mesec dana pa ce da mi radi c.rez....ja brojim...brojim...smeta mi ova vrucina strasno...pozdrav i sve najbolje
Pozdrav svim trudnicama...evo i ja polako udjoh u 33 nedelju...dani mi bas brzo prolaze..dobro se osecam i puno sam u pokretu,pogotovo sto mi je sin djak prvak pa ga vodim i dovodim iz skole....Ja sam sa njim imala CR...bio je karlicno..sada je opet bata u pitanju i on je trenutno u karlicnom polozaju..mada se moze i okrenuti do kraja.Porodicu se u Narodnom frontu?Hoce li jos koja od vas tamo?...mozda se i vidimo..:)
Uzivajte u poslednjih 50-tak dana..:)))
cao ja sam takodje u 33 nedelji trudnoce i prva mi je beba.interesuje me jel imao neko povecan broj trombocita posto je granica 440 a ja ih imam 546 pa mi jedn lekar savetuje lezanje u bolnici dok drugi kaze da to nije toliko strasno i da netreba da brinem...molim za pomoc ako je neko imao ovaj problem..hvala unapred...
Cao ja sam takodje u 33 nedelji trudnoce cekam drugu bebu i jedva cekam da se resim stomaka jer mi sad vec jako smeta.Lejla sto se tice stvari za porodiliste neznam iz kog si mesta i da li je isto svugde . Ja pohadjam skoliicu za trudnice i dobili smo spisak sta treba da ponesemo.
Cao svim trudnicama, ja sam nova na forumu, inace sam u 33 nedelji trudnoce, lose podnosim, jer pijem tablete za odrzavanje kako se ne bi porodila pre vremena, noge i ruke mi uzasno oticu i bole, toliko da se jedva krecem po stanu i sve me to plasi, kao i sam porodjaj.
Cao ja sam U 33 nedelji vec me hvata panika oko porodjaja, razmisljam sta poneti u porodiliste pa eto ako moze neko da me posavetuje, bebac je super napreduje i vrlo je nemiran nadam se da nece biti tako i kasnije :)))
zanima me da li neko zna ima li privatne vezbe za trudnice?! hvaalaa unapred!!
cao ja sam biljana i ja sam fensi mama u 33 nedelji sam trudnoce i beba je super.napreduje bice fudbaler pozz svima....
Izasao mi je kao neki osip..kao da je alergija..u 33 sam nedelji i to mi se javilo pre nekoliko dana. Da li ima neko slicnog iskustva? Sta raditi?
Zdravo buduce mame!I ja sam u 33 nedelji trudnoce..Na kontroli sam bila u 30 nedelji trudnoce i dr mi je rekla da beba u tom periodu treba da bude 1600,a moja je 2200:).Beba je mnogo aktivna,nocu jako malo spavam i cesto idem u wc...ali nema veze sve su to slstke muke...Beba mi je karlicno,pa je moguc carski rez.Trudnoca mi je prva ima 20 god i jako se plasim kako ce sve proci...Pozdrav svim mama i srecno na porodjaju .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »