Komentari za tekst "Vaša 6. nedelja trudnoće"

Komentara
1769
Ostavite komentar
Nado hvala vam na odgovoru :-) Svakako cu se posavetovati sa lekarom i nadam se da ce sve bit u redu....
@Gordana: I ja sam 6 nedelja trudnoce,savetujte se sa lekarom ,ali mislim da cete moci da idete,u zavisnosti od vaseg stanja i kako se vi osecate. Ne znam koliko daleko putujete i kako,ali trebalo bi da vam svakako bude udobno,ja sam sa prvom cerkom putovala u sestom mesecu kolima i bilo mi je super. Ako idete na more gledajte da se ne kupate previse zbog infekcija i da ne ulazite u vodu dok ste sto bi se reklo vruci,a voda hladna da vas ne bi preseklo . Ipak ste u drugom stanju i do 12 nedelje je bitno da sve bud eu redu da bi se plod prikacio i ostao gde treba da bude. Tako da srecan vam put i samo polako,sada razmisljate za dvoje :))))
Pozdrav svim mamama. I mi smo u 6 nedelji :-) Nije mi muka,ne bole me grudi,samo malo bolucka stomak...nista vise. Ja imam jedno pitanje za sve vas. Imamo planirano more 10.08. Ja se sad brinem da li je bezbedno ići na more. Da olaksam,tad cemo biti 12 nedelja po ovim računanjem. Znači moga bi h te nedelje npr u utorak uraditi EUZ i u petak krenuti. Ali ja se ipak nekako brinem. Nadam se da će mi neko odgovoriti. Svakako ću se konsultovati sa Dr ali vi možda imate neka iskustva.... :-) Pozdrav svima!!!!
I da napomenem.Imam 37 god. i ovo mi je treca trudnoca.Cerku sam rodila pre 17,a sina pre 13 god. :) Tad nisam radila nikakve testove,pa me zanima,ako neko zna da mi kaze,radi li se obavezno amniocenteza,ako mi double i tripl budu u redu? pozdrav svim mamama i onima koje ce to tek biti. :)
moja poslednja menstruacija je bila 3.maja 2012.Na UZ sam bila 6.juna,i tad sam videla malu tackicu i vise nista.:) Dr.mi je rekao da dodjem za 3 nedelje i da imam manje od 5 nedelja trudnoce.Hocu li moci 27.juna cuti srce?Inace,jedini znaci trudnoce su izostala menstruacija,bolne grudi i blage kontrakcije pri dnu stomaka.
Pozdrav svima.Ja sam trudna mesec ipo dana.Termin mi je pocetkom januara.Inace imam njsladjek decaka na svetu koji za koji dan puni 10 meseci.Volim sto cu imati jos jednu bebicu ali istovremeno mislim da se brzo desila ova druga trudnoca.Suprug je presrecan ali mene je stah od porodjaja jer sam se sa prvim jako namucila.Jos kada pomislim na svih devet meseci,mucnine,bolovi u ledjima.Uh ni malo nam nije lako zene. :) Pozdrav svima.
Ja sam u sad u sedmoj nedelji trudnoce,bila sam na UZ u 6nedelji i 1 dan beba se videla,ali jos nije vidljiva srcana akcija,da li je to normalno,posto svim mojim poznanicam su se culi otkucaji srca vec u sestoj nedelji?Pozdrav svim buducim mamama :)
pozdrav svim buducim mamama..u sestoj nedelji trudnoce sam, muka mi je od rane jutarnje zore pa sve do kasne noci,grudi me bole,nemam apetit i voda mi se gadi..inace mi je ovo druga trudljubim vas..sve je normalnonoca..nisu u svakog simptomi isti.
Drage moje ja sam 5 punih nedelja trudna, mozete li mi reci molim vas kad ce se cuti otkucaji srca? Hvala puno...Velikiii pozdrav svim mamama :))))))
Pozdrav svim mamama.Sesta sam nedelja trudnoce,imam samo bolove u grudima i nista vise.Neznam kako vec u sestoj nedelji moze dase vidi stomak kada beba nije ni 1cm.Drage moje stomak vam je od hrane a ne od trudnoce.Ovo mi je druga trudnoca inace.Posle prvog porodjaja vretila sam svoju devojacku liniju,tj. ravan stomak.
Imam jutarnju mucninu---..i neki osecaj u materici tezine..nekog desavanja pomalo boluckanja..neznam ni ja ne stalno ali svrem,ena na vreme ali svaki dan...
Не, апсолутно никакве тегобе, чак ниједном нисам имала мучнину. Дословно, да тест није показао две цртице и да г-доктор није потврдио трудноћу након тога, ја бих веровала само да ми касни. Још увек ми је све чудно и невероватно. А Мрвица је већ 4мм ;***
i kako ti je nikolija imas li nekih tegoba? :)
Поздрав свим мамама садашњим и будућим! Ја сам у шестој недељи трудноће, данас је доктор установио срчану радњу и веома смо срећни!
Маме, уживајте!
Takodje pozdrav svim buducim mamama i i ja sam u 6 nedelji ja imam mucnine i smetaju mi mirisi jedva jedem ujutru ali vec preko dana je bolje napredujemo stomace se vec vidi :)
Pozdrav svim buducim mamama.....ja sam u 6 nedelji trudnoce i da mi doktor nije na ultrazvuku rekao da sam trudna nebih ni znala....malo me grudi bole i malo mi je povecan apetit i nista drugo...inace ovo mi je trece dete,imam dva sina i sad se nadamo jednoj maloj devojcici,ali u principu neka je zivo i zdravo pozdrav...........
Pozz svim buducim mamama :) mene ubi povracanje a tek sam 6 nedelja, sta god, ali BUKVALNO, sta god unesem, ide van...pa me zanima jel zna neka sta da radim da bar nesto ostane, ima li neko jelo da moze opstati :) hvala unapred :))
Pozdrav, zadnja menstruacija je bila 24. januara i uradila sam test koji je odmah pokazao trudnocu, medjutim kada sam nazvala svog ginekologa narucio me je tek za 17. april, sada me muci da li je to mozda kasno, ili je i bolje da odem tada, da se ne bi nesto iskomplikovalo kada bi me ovako rano pregledao. Hvala vam
JA nemam nikakve simptome, u 6 sam nedelji,i da mi test nije potvrdio trudnocu nikad ne bih posumnjala... eto malo mi se samo spava..al jedino to. Nema ni mucnine,ni bola u grudima ,nista ;)
Upravo se vratila sa ultrazvuka.Pregled je uredu 5 nedelja je u pitanju ali doktor mi je zakazao ponovo ultrazvuk za nedelju dana zato sto senije pojavio neki kruzic prilikom pregleda kao nije nista strasno ali morace onovo da se uradi ultrazvuk za nedelju dana.Molim Vas ako neko nesto zna o ovome da mi objasni.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »