Komentari za tekst "Vaša 25. nedelja trudnoće"

Komentara
2349
Ostavite komentar
Evo i mi smo usli u 25. nedelju.Dobro se osjecam.Ovo mi je treca trudnoca.Posto vidim da su u vecini djecaci,ja nosim djevojcicu.Sretno svima!
Pozdravcic buducim mamama, usli smo u 25-u nedelju trudnoce i odlicno se osecamo1 Zajedno guramo kroz ove tople dane, podnosljivo je! Jedva cekamo da na svet dodje nas mali andjelcic!
Pozdrav svim :-) Danas smo usli u 25 nedelju i zaista ne mogu da se pozalim ni na sta. Preko dana ne izlazim iz kuce,uvece se malo pokrenem :-)-sve u svemu uzivam. Danas smo bili na UZ,sve je super,imamo 626g,dugacke noge,pune usne,malo smo i zevali-nesto najlepse za videti :-). Inace jos u 12-stoj nedelji smo saznali da je decak.
Imam jedno pitanje. Da li neko od vas ide u savetovaliste i sta mislite o tome?
Marina i ja sam imala kandidu,prvo sam po preporuci ginekologa koristila Macrimor i nije mi pomogao,a onda sam koristila Kanesten i kandida je nestala. U nekom kasnijem periodu cu ponovo ici na kontrolu da vidim da li je i dalje sve ok po tom pitanju
Ja sam takodje u 24-oj nedelji i super se osecam,sem ovih vrucina koje jedva podnosim...I dalje imam problema sa kandidom i pojacanim sekretom svasta sam probala da koristim sto mi je ginekolog savetovao ali dzabe.. Imate li vi neku ideju po tom pitanju sta se sme koristiti ili da se opustim jer je to verovatno normalno...puno pozz za buduce mame.. I da jos uvek neznam da li cu biti mama curice ili decaka u utorak cu na UZ pa ce se dati videti..pozzic
U 25. NEDELJI SAM, II TRUDNOCA, OK SAM SEM STO SAM STRASNO NEGATIVNA I NE VOLIM OVO. MNOGO MISLIM I NE MOGU DA SE OPUSTIM I ZIVIM U OVOM TRENUTKU.
Ja sam u 25 nedelji i super se osecam,normalno je da nekada malo preteram sa aktivnostima pa moram malo da odmorim.Sve u svemu super je osecaj...Plasim se samo porodjaja..
Citam da mnoge od vas osecaju bol u donjem delu stomka, pogotovu ujutru ili posle duzeg sedenja lili u odredjenom polozaju....i onako je nekako tvrd tada kad zaboli...E pa to se desavalo i meni i rekao mi je doktor da su to blage kontrakcije, da materica zeli da izbaci plod kad se tako stegne i od danas sam pocela da pijem ginipral/ Nemojte se zezati sa time, ako to osecate konsultujte lekara! I ja sam i 25. nedelji Pozdrav svima!
evo i mi ulazimo u 25.nedelju,i nosimo takodje decaka,posto vidim da smo u vecini...super se osecamo sada,jedino nocu ustajem sto puta do kupatila,nestasni smo jako...za par dana idemo na uz.i na dopler krvnih sudova,pa cekamo da prodje...i mi smo krecili i polako poceli sa sitnom kupovinom,jer nemogu da odolim slatkim stvarcicama :)))pozz za sve kojima je termin u septembru!
zdravo, ja sam elvira danas sam usla u 25 nedelja,ovo mije prva trudnoca i jako mije strah od porodjaja,svaki dan razmisljam kako ce da bude moj porodjaj. pozdrav
pozdrav drage mame..mi smo isto 25 nedelja i dobicemo malog djecaka..ovo mi je druga trudnoca al puno se razlikuje od prva :)
imam uzasno jaku i neprijatnu bol ispod desnog rebra da ponekad nesmijem dodirnut,dali je ima neko slicna iskustva...
Evo nas opet.Danas nam pocinje 25 nedelja.Malo smo prehladjeni, mislim da je zbog vremena, ovaj Maj je bas sarenolik.Ne znam koliko bi ovo moglo da utice na bebu.Malo slinavim i kijam...Inace, mislim da mi trudnice( pogotovu prvorotke) nismo bas bas normalne...Evo i zasto( a mislim da nisam jedina) , celu kucu sam okrenula naopako, krecenje, farbanje stolarije, ribanje, ribanje ....ribanje.Zbog promene mesta namestaju nocu moram paliti svetlo, jer se obavezno onako sanjiva slupam u nesto.A da, malo mi je sve to, pa sam se i osisala, a imala sam dugu kovrdzavu kosu( da mi bude lakse za odrzavanje) ...Muz kaze da sam luda, ali mi popusta :* Bas kad preteram on kaze, docice i taj septembar ;-) OPROSTITE, udavih vas .. samo sam zelela ove lepe dane podeliti s vama.Poooz lepe moje ;-*
Zdravo, i mi smo u 25-oj nedelji, decak smo, jako smo nemirni, nadam se da necemo biti tako nestasni kad se rodimo. Pozdrav svim trudnicama i mamama..
Evo da se i mi pohvalimo da smo u 25oj nedelji trudnoce,sve je ok za sada.Nosim decaka koji je mnogo nemiran i sutira se po celi dan vec je pocelo da se vidi kako mi igra stomak od silnih udaraca i teski smo 850 gr.Ja se super osecam nijedne mucnine nije bilo i samo 6 kg sam se ugojila sve ide na bebu....pozzz svim trudnicama
I ja sam u 25 nedelji i nosim decaka. Sve je ok sem sto imam jake vrtoglavice koje nikako da prestanu. Da li jos neka ima problem sa tim?
drage trudnice ja sam u 25 nedelji trudnoce prije 2 dana bila samu bolnici zbog povracanja i proljeva i valjda sam tamo pokupila neki virus u vc-u tj. na soljama prilikom obavljanja nuzde.i dobila sam svrabez.dai neko zna koje kreme se smiju koristiti u trudnoci da sprijecim taj svrabez.meni je uvijek pomagao kanesten ali neznam dali ga sad smijem koristiti.ako neko nesto zna o ovome pomagajte......
caoo svima.. ja sam u 25 nedelji trudnoce i ugojila sam se 10 kg.. sada imam 60.. da li je to mnogo? kako da se hranim da se nebi jos mnogo ugojila?? :)))
Zdravo svima!Ja sam 25 nedelja trudnoce i nosim decaka.Isla sam na aminosintezu zato sto imam 39 god.i rezultat mi je odlican.Juce sam bila na dopleru i rekli su mi da imam visok pritisak i da moram da ga stalno kontrolisem.Prepisali su mi kardiopirin da pijem i femibicin.Volela bi da mi neko kaze od vas da li je imao u trudnoci problema sa pritiskom i da li je to opasno za bebu...Unapred sam zahvalna i veliki pozdrav od Jasne iz Nisa...!!!!
Cao mame, ja sam u 25. nedelji. Nosim devojcicu. U poslednje vreme je vrlo aktivna, imam utisak da se prevrce i sutira me sa svih strana, a tek uvece...znate vec. Ugojila sam se ukupno 6 kg. Nekad osetim jako presecanjel u donjem predelu, stomaka, ne traje dugo -doktor mi je rekao da ne brinem da je to zato sto materica naglo raste i dosta se siri u ovom periodu. Pozdravljam vas sve i ne dozvolite brigama da vam kvare ovaj divan period zivota!!!
Kako se osjeca kad beba štuca? Jer beba 2 puta dnevno ritmicno, mada neujednaceno kao da pulsira ili stuca. Brojila sam krece se od 2 do 14 mojih otkucaja srca. Je li to u redu?
i ja sam u 25 nedelji trudnoce al se bojim jel sam bila skoro pod zarskim rezom ima li neka trudnica sto je bila posle zarskom rezom ???
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »