Komentari za tekst "Vaša 12. nedelja trudnoće"

Komentara
1709
Ostavite komentar
POZZZZ!!!! sivm mamama imam jedno pitanje ja sam u 12 nedelji i poslednjih dana imam glavobolje nisu jake ali me vec smaraju .Nemam pojma da li je to zbog trudnoce ili neceg drugog ,a da li ja smem popiti neki lek za glavobolju .
pozdrav buducim mamama. Mi smo u 12 nedelji i idemo brzo na eksperimentalni uz. Iako mi je ovo druga trudnoca cini mi se da poima nemam a nije bilo tako davno. Da li je rano da se u ovoj nedelji na ekserimentalnom uz odredi pol?
Jovana, ja bas sada pijem antibiotike zbog iste bakterije. Koliko god sam se trudila da je se resim cajem od brusnice i prolom vodom, nije islo i na kraju sam morala da pijem antibiotil. Pricala sam i sa ginekologom i farmaceutom, a i u uputstvu za upotrebu Cefalexin antibiotila pise da moze da se uzima u trudnoci. Zbog te bakterije imala sam problem i sa sekretom, ali sada vec vidim ogromnu razliku na bolje. Moj doktor se nije odusevio kada je saznao da imam eserihiju i odmah mi je prepisao antibiotik. Mislim da je najbolje da razgovaras sa doktorom...eto ja sam probala sa narodnom medicinom i nije uspelo. A milsim da ona sama nije velika pretna ali mora da se leci kako nebi izazvala vece probleme, po plod nazalost! Puno srece! Pozz!
Cao svima! Mi smo tek mali ulazimo u cetvrti za koji dan, ali kada sam saznala da sam trudna ispostavilo se da imam eserihiju u mokraci, hvala Bogu nema nikakve veze sa bebom pa nije u opasnosti! Da li neko ima iskustva sa tim i zanima me da li stvarno mogu mirno da spavam sto se tice bebe!? Hvala unapred....
Zdravo svima!
Imam jedno pitanje za vas... Pojavilo mi se belo pranje koje bas i ne mirise najbolje... Da li neka ima iskustva sa tim i sta raditi po tom pitanju? Kako se on uopste i stvorio> Prva mi je trudnaca zato molim za pomoc! :D
Hvala vam unapred!
Pozdrav za sve mame i buduce mame. Ja danas ulazim u 13.nedelju a po bebi u 12. nedelju jer mi je neredovan ciklus tj od 30-35 dana. Za cetiri dana imam zakazan prvi ekspertni. Jake mucnine i gorusica se tek sad ne osete, nadam se da su prosle skroz. Bilo je strasno. Mada, obzirom da mi je ovo druga trudnoca, prvi put su mucnine bile mnogo intenzivnije, jace i pracene povracanjem. Ovaj put je za nijansu lakse :))) Sada se samo brze zamaram, stomak mi se vec prilicno vidi, sto kod prve trudnoce nije bio slucaj, video se tek u petom mesecu. mnogooooo sam se ulenjila.
Cao svima ja sam trudna 10nedelja i 5dana ,treba da radim ekspertni sledece nedelje,ali mi treba savet,kod koga privatno to da odradim u Novom Sadu,jer u betaniji nema slobodnog termina?Hvala unapred :)
kada moze da se vidi pol deteta u kojo nedelji???
Pozz,i ja sam u 12-oj nedelji,juce smo bili na ekspertnom UZ i dugi smo 63 mm a teski 71 gr.,znamo i pol :)Sad cekamo rezultat double testa.Mucnine jenjavaju,sto me raduje.pozdrav svim mamama!
pozzzzz svima , i mi smo danas usli u 12 sedmicu,
Ja sam danas usla usla u dvanaestu nedelju trudnoce,s obzirom da nosim blizance ,dobro se osecam u sredu idem na ekspertni i nadam se da ce sve biti ok.Pozdrav svim trudnicama i buducim majkama.
caoo svimaaaaaa i ja sam danas usla u 12 nedelju trudnocee osecam se super samo sto ima jaku glavobolju.pozdrav svim trudnicama i srecnoooooooo
cao svima i mi smo usli u 12nedelju i veoma sam srecna nadam se da ce sve ici svojim tokom i biti uredu.. mi nemamo mucnine i slicne tegobe kao ostali jedino sto nam je nezgodno to je spavanje a pogotovo ustajanje kad bi se tako protegli da nemogu da vam opisem.i bolovi u kukovima su strasni,ali sam svatila da je to od spavanja posto pola noci na jednom kuku a od druge polovine na drugom.i sve je to super posto zeljno iscekujem kraj i novi pocetak da cu verovatno sve ove muke zaboraviti .pozdrav
Ja sutra ulazim u 12-u nedelju i u principu, dobro podnosim trudnoću.Jedino me brine što imam nedostatak proteina u krvi (min. je 64 a ja sada imam 53).Pri tome sve drugo mi je dobro, gvožđe mi je čak iznad normale (valjda je i to dobro).Napominjem da sam ja i pre trudnoće, godinama unazad imala smanjene proteine bez obzira što nisam držala nikakve dijete koje naravno da ni sada ne držim.Da li neko zna, da li nedostatk proteina može da utiče na moju bebu?
cao svima ja sam u 12-oj nedelji trudnoce imala sam jako velik hematom lezala sam u bolnici 4 dana uz terapije i hematom se povukao jel moguce
Zdlavo buduce mame..evo i mi smo usli u 12-u nedelju :) od pocetka trudnoce imam mucnine i bas vam zavidim:) al sad imam dosta umanjene!!! Hranu koju sam obozavala da jedem to sad nemogu da jedem,jer se zgadila zbog mirisa.. Veliki pozdrav :))))
zna li neka od vas kako skroz mogu da se odjavim odavde nemam vise snage ovo da gledam izgubila sam mog malog andjela srce je prestalo da mu kuca u 10 ipo nedelja :( :(:(molim nekog ko zna da mi kaze kako skroz da se odjavim :(:(
Zdlavo... :))) Mi smo danas usli u 12-u nedelju sa +4kg... sa 56 na 60 kg, jeeeee... :D Kontrola nam je sledece nedelje i zeeeljjjnooo je iscekujemo, nadamo se da ce sve biti u redu! :) Od pocetka trudnoce nisam imala neke velike mucnine, ni povracanje, ali sam zato ruckala, ruckala i ruckala! :D Mada, hrana koju sam pre trudnoce obozavala sada mi se zgadila, i pojedini mirisi mi smetaju, ali ni to nije nista strasno. Pozdlav... ;) :)
cao buduce mame...ja sam u 12 nedelji i osjecam se super :)))) ponekad me malo glava zaboli al nije strasno...ako vas boli glava skuvajte kafu bez secera i kada bude gotova iscijedite limun...kad to popijete kao da ste popile kafetin.. MENI POMAZE KOD GLAVOBOLJE :))))
ćao, i ja sam ušla u 12 sedmicu..al zadnja dva dana imam bolove sa lije strane..tako me samo bolilo kad sam imala upalu mokračnih kanala, prije nego što sam saznala da sam trudna..nije sad da ja to ne mogu durati al se bojim.. :((
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »