Komentari za tekst "Vaša 7. nedelja trudnoće"

Komentara
2071
Ostavite komentar
ja sam 7 nedelja,nemam grceve ne krvarim,ali pre oko nedelju dana su mi rekli da se plod ne vidi,ali sve je u redu.malo me strah!
Ivana, i meni je sve isto kao i kod tebe, znaci da nema potrebe da se brines. I meni je zakazan sledeci UZ za 3 nedelje
Imam kucnog ljubimca ...PSA i rekli su mi da ne valja da spava s trudnicama i ne treba biti u blizini da li je to tacno da utice na plod ?
i ja sam u 7 nedelji,nemam mucnine,samo mi se spava i imam bolove ustomaku...
7. nedelja i ja, povremene mučnine i to samo popodne, bez povraćanja, mirisi su mi u samom početku smetali sad sam ok, jedino što mi se non-stop spavaa!!
Bila sam na UZ prosle nedelje, rekla je doktorka da je sve ok ali nije mogla da uhvati otkucaje,kaže da je još rano..je l se to još nekome desilo? Zakazala mi je sledeći UZ za tri nedelje..
Ja sam sad 7. nedelja.Ovo mi je treca trudnoca i super se osjecam.Nemam nikakvih simptoma kao ni u predhodnim trudnocama.
ux onda sam ja matoraa...:)) ja sam 88 god...inace i dalje me muce mucnine i jos uwek se gadim na swako jelo a gladna sam i swe mi se jede..:))...sinoc sam pojela pizzu malo jer je obozawam ali ne ostane dugoo u zeludcu..za dwe nedelje imamoo kontrolu kada cu raditi double test i nadam se da ce swe biti ok...u swakom slucaju xwala ti na sawetima nadam se da ce uskoroo proci owa mucnina..pozz..:*
Ja sam u7nedelji i1dan i na proslom pregledu su mi ustanovili da nosim blizance:)bila sam u soku naravno pozitivnom!Naj vaznije je to da sam im cula njihovo malo srculence.Idemo na jos jedan ultra zvuk u8 nedelji,a potom na dabl test samo da sve bude dobro.A mucnine i nisu tako strasne,ali vrtoglavica i spavanje me ubija.Imali jos nekog ko nosi blizance?
koje si godiste Marina ja sam 93 ja sam vec 7 nedelja i prosla sam sve to kroz sta ti prolazis hrana mi se gadila a pogotovo ujutru pi sto vise vode uvek flasicu vode nosi sa sobom osecala sam i bolove u stomaku ali je sve to proslo i sto manje se nerviraj...Nama je doktor na zadnjem pregledu rekao da lepo napredujemo :)
Caooo swima,ja sam owde nowa mozda i najmladja..:)))...sest ipo nedelja sam trudna i imam mucnine tokom celog dana,ponekad i bolowe na dnuu stomaka ali nista strasnoo...wise me muce owe mucnine koje su bas ceste..swa hrana mi se gadi a posebnoo mesoo jedinoo kuwani krompir mogu da jedem..znam da se ne kaze da dzabe drugoo stanje ali ako nekoo moze da mi pomogne tj da mi kaze kako da smanjim mucnine bila bix zaxwalna..pozz...:)))
i ja sam u 7 sedmici.. nemam mucnine jos samo sam umorna i spava mi se svako malo.. prva mi je trudnoca i sve mi je jako neobicno i sretna sam :)
ja sam u 7 nedelji trudnoce,sve je super samo sam non stop gladna mucnine nemam,ali me je stomak boleo kao pred menstruaciju ovo mi je treca trudnoca...
cao drage moje i ja sam u 7 nedelji,lepo se osecam jos uvek nemam mucnine samo mi se jako spava nisam jos bila kod gin tek 4 aprila mi je zakazano:)
cao devojke,ja sam u 7.nedelji i bas sam malaksala.samo bih lezala i spavala.Na srecu nemam mucnine,samo malo osecam pritisak u stomaku i ponekad imam glavobolju...Prva mi je trudnoca i mnoooogo sam srecna.Pozdrav svima
Ola cure. Ja sam sedma nedelja trudnoce, ovo mi druga beba. Sa prvom kao i da nisam bila trudna, nije bilo mucnina. Sad mi je haos, muka mi je 24h, gladna sam, stomak mi raste kao da sam u petom mjesecu :). Imala sam i bolove u stomaku kao pred menstruaciju par puta dnevno. Kako trudnoca odmice bolovi su ređi i slabijii ali mucnine ne prestaju. Vjerpvatno ce proci do 9-10 nedelje.
zdravo svima...danas sam usla u 7 nedelju trudnoce,i dobro se osecam.u ponedeljak idem na uz pregled,jedva cekam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdravo i ja sutra ulazim u 7 nedelju jos nisam bila kod gin planiram sledece nedelje imam jutarnje mucnine nekad i vecernje nekad bas jake spava mi se bole me grudi i imam pritisak u dnu stomaka ovo mo je treca trudnoca srecna sam basss
DA LI JE NEKO IMAO BAKTERIJE U MOKRACI U 6 NEDELJI I PIO PALITREX?UZASNO UPLASENA JER SAM 6. NEDELJA!!!!!
cao! Ja sam u 7 nedelji trudnoce i ne prestajem sa jelo, svaka 2 sata nesto jedem. Inace nemam mucnine ni povracanje , niti glavobolje osim te zelje za hranom. Ne znam da li se kome jos to desava :)
i ja sam u sedmoj nedelji trudnoce, super se osecam, nemam nikakvih simptoma.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »