Komentari za tekst "Vaša 19. nedelja trudnoće"

Komentara
2826
Ostavite komentar
pozdrav svima,ja sam u 19. nedelji i osjecam se prilicno dobro.Osjecam da me bebac sutira,ali blago :) inace,zna li neko smijem li plivati,obzirom da mi je posteljica nisko?
pozdrav svima,evo i nas u 19 nedelji trudnoce,beba udara ko luda,druga trudnoca....pitanje za vas,vecinu bebinih pokreta osjecam na desnoj strani,pa da vidim kako je kod ostalih...pozdravim svim trudnica
Pozdrav svima, evo nas uveliko u 19. nedelji, osećam pokrete bebe, treća trudnoća po redu :)
dusice, to za uroke necu komentarisati, besmisleno mi je. Sto se tice slike, mislim da je muz apsolutno u pravu. Dovoljno je da njemu smeta kacenje slike, pa da to bude dovoljan razlog da je ne kacis. Ne razumem zasto ga nisi pitala pre kacenja...
ja uskoro ulazim u 19 nedelju ovo mi je treca trudnoca i nosim treceg sina i srecna sam pokrete sam osetila jako rano oko 16 nedelje dobro se osecam napokon su mucnine prestale i sad uzivam dobila sam 6 kg do sad n adam se da to nije puno pozdrav
Drage mame, i ja sam u 19- toj nedelji trudnoce. Imam cerkicu od 2,5 godine. Ja konstantno imam bolove u karlicnim kostima, doktor me je pregledao prije mjesec dana i propisao mi Ginipral, ako mi bude tvrd stomak. Jos ga nisam pila, jer mi je stomak normalan. Sutra je redovna kontrola i videcemo sta ce biti. I da sto vise mirujem, a pored malog djeteta tesko. U prvoj trudnoci bebine pokrete sam osjetila skora sa pet punih mjeseci, a rodila sam zdravu i veoma zivahnu djevojcicu. U drugoj trudnoci valjda zbog iskustva, pokrete osjetila sam prije 10- tak dana najcesce navece, i to kao slabo golicanje i gurkanje. I to je jako kratko. Inace pritisak u trudnoci mi je nizak 90/60. Neku vece cak i 80/40, slabo sam jela takj dan i dugo se tusirala vrelom vodom ( to siri krvne sudove i spusta pritisak). Pila sam tecnosti i pritisak se popravio. Pozdrav, svim buducim mamama.
Cao svima.I ja sam u 19 nedelji trudnoce.Super se osecam,sem sto se lako zamaram i cesto idem u wc,ali nije strasno.Ja nisam radila te testove dabl i tripl,ali cu raditi sl.mesec 4 d pa malo da vidim bebicu.Uopste ne treba raditi sve te testove jer ja imam 25 godina i necu da me mrcvare i bockaju.A bebce se mrda i to kad se umirim najvise.Inace cekam devojcicu i presrecna sam.Pozz
drage mame i ja sam u 19. nedelji. pre par dana sam se vratila iz bolnice jer sam imala obilno krvarenje i rekli su mi da je sve u redu. bila sam 5 dana u bolnici isprimala injekcije jos neke lekove. beba je super muskarac je. imala sam hematom koji je pukao i nema ga vise. ah. sad mogu da odahnem i da se spremam za svadbu koja je 19. maja. pozdrav od Milice!!!!
Cao mame, 19 ta nedelja prolazi, treca trudnoca, pokrete sam u razlicito vreme osetila jer su mi sve tri trudnoce rzlicite... naravno u prvoj tek 19/20 nedelja. a sada najranije 15/16 nedelja tako da se Marjana ne sekiras. Ova mi je trudnoca teza zbog kontrakcija koje su prisutne pa moram da pijem lekove i apsolutno mirujem, sto i ne postujem, mada je to tesko izvodljivo sa dvoje dece. Uzivajte i budite vesele , srecice nase su na pola puta !!! :)
Drage trudnice,
ja sam u 19.nedelji i malo sam uznemirena jer još uvek nisam osetila pokrete bebe.Da li može neka od vas da mi opiše taj osećaj jer možda sammo ne umem da ga prepoznam?
Meni je ovo 2. trudnoća,ali se na žalost prva završila izostalim pobačajem, pa sam verovatno zbog toga u ovoj trudnoći malo više uplašena....i bojažljiva.
Pozdrav za drage buduće mamice
Pozdrav svim budicim mama. Ja sam usla u 19. nedelju. celu trudnocu se super osecam,jedno poslednjih par nedelja se jako brzo zamaram. Bebu osetim cim se umirim. A najcesce uvece sve po par sekundi. Jos ne znam pol.Ugojila sma se samo tri kg od pocetka trudnoce.
Ne znam da li je to normalno,ali super se osecam i nemam ni jedna simptom osim umora,dobro uvece nemogu da se namestim za spavanje ?!??
Evo i nas u 19ned i rastemo i vec se jako volimooo pozz svim trudnicama
i mi smo19ned.imam i jednog dasu koji ima 21 mesec pa se nadamo devojcici.pzzzz za sve trudnjace
i nama je 19 nedelja :) posto mi je druga trudnoca znam vec kako to izgleda al je podjednako uzbudljivo kao i prvi put. prelepO... a moj suprug se ljuti kad ne stigne da stavi ruku i oseti podjednako smo uzbudjeni i cekamo :)
cao,i mi smo usli u 19.nedelju,od pre nedelju dana sam kao osetila neke pokrete,ali sam prvo mislila da su mi to creva,ali sad sam sigurna da nisu,jer osetim kao da me udari nesto izunutra,tako da sam sigurna da je to bebac, :)
Jedva cekam intenzivnije pokrete, ovi sadasnji su bas, bas iznenadni.Jako se obradujem a onda ih nema po neloliko sati.
Cao buduce mame,veliki pozdrav za sve....U 25-oj sam godini,prva mi je trudnoca,nosim devojcicu kou cemo vjerovatno nazvati Bjanka :) Prvi pokret sam osjetila prije neki dan,bilo je jako neobicno,a ja presrecna.... :* :* :+
ej zorice uzela si mi rijeci iz usta... :D i ja sam u 19 nedelja trudnoce termin mi polovinom augusta...to za grudi si dobro rekla.I meni je prva trudnoca a beba se mrda samo navece prije spavanja ali po 5 minuta..neopisiv osjecaj :D
Cao drage mamice,ja sam u 19 nedelji i osjecam se super.Nemam nikakvih tegoba,bebicu pomalo osjecam.Stomak mi se zaokruzio,pupak rasirio,grudi napokon kakve sam oduvjek zeljela,hahaha,...Prva mi je trudnoca i uzivam u svakom danu i bas se osjecam blagosloveno...
ćao ja sam u 19toj nedelji trudnoće i osećam stalno zatezanje pupka koje je ponekada i bolno, pa dali je to normalno ? inaće mažem stomak i grudi svako veče, Moja beba se oglasila dva dana baš nemirno i sada ćuti a ja želim da je osetim ,šta da radim? pozdrav od ljiljane!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »