Komentari za tekst "Vaša 8. nedelja trudnoće"

Komentara
1599
Ostavite komentar
Cao, i ja sam u 8.nedelji trudnoce. Imam mucnine samo ujutru i to dok nedoruckujem posle je sve ok. Jedem umereno ali vise puta dnevno /oko 6-7 puta/, sto se tice stomacica vec ga imam.
Ja sam u 8. nedelji, kao i moje dve drugarice (deluje kao da je namerno, ali nije). Svima nam je različito - jedna non-stop samo spava i malo je bole leđa, druga samo povraća i ništa ne jede, a ja pupupu najbolje prolazim! Ništa me ne boli, možda mi se nešto manje jede nešto više, ali u principu izdržavam najnormalnije! Možda mi je čulo mirisa malo instančano, ali ni to mi nije strašno! Pre neko veče se porodila drugarica i ja sam stvarno fino i plesala na proslavi! Ali najbitnije je - kakvi god da su nam simptopmi, različiti, svima nam je sve u redu! Veliki pozdrav budućim mamama, a i tatama - samo hrabro!
Cao zene, samo da vam se malo i ja jadam. U 8. nedelji sam, tj upravo ona krece. Uzas, muka mi je od jutra do mraka, povracam 3-5 puta dnevno, sve mi smrdi ne mogu da jedem. Prva trudnoca mi je inace...
Pozdrav
Jaoooo zenske mene ubija mucnina, hrana mi se gadi, ne mogu nista da jedem, a desava mi se da osecam uzasan bol u zelucu toliko jak da se ne mogu ispraviti. U 8. sam nedelji trudnoce. Pomozite!
cao i ja sam u 8.nedelji. imam mucnine i svakodnevno povracam. imam problem ujutru sa ustajanjem. kad treba da ustanem kao da je tenk presao preko mene, bas mi bude tesko. nista ne mogu da jedem i sve mi se gadi. pijem vitamine koje mi je doktor dao.nadam se da ce na ultra zvuku sve biti u redu.....cmok za sve buduce mame
cao svim mamama:)) sto se tice mucnina, tih problema nemam uopste a 8. sam nedelja trudnoce ali imam osecaj da moj stomak bas ubrzano raste:))))
cao,moja 8.nedelja,muka mi je toliko da nemogu ni vodu da pijem,na besiku mi je pritisak da svakog momenta mislim da cu da se up...grudi me bole,nesmem da pipnem,uvecale su se dva puta su vece nego inace,sve u svemu lepo se osecam,sledece nedelje udemo na UZ (kontrola) i tako..
e pa super i ja sam 8 nedelja i bas se lepo osecam.koliko milimetra je bila vasa beba na zadnjem pregledu????poz TIJANA
Cao....I ja sam u 8 nedelji,i hvala Bogu nemam mucnine,samo mi se hrana gadi.Bila sam na UZ i sve je u redu,srce je pocelo da kuca,inace prva mi je trudnoca.A za mucninu samo slani keks pomaze....Pozz
zdravo trudnjace..ja sam milijana i nova sam na vasem sajtul.
Usla sam u osmu nedelju trudnoce i super se osecam, nema mucnina. Pijem progesteron, jer me je stomak boleo od pocetka trudnoce...sada se sve hvala Bogu smirilo. Beba je velika cak 12mm. Cuvajte se sve...sve najbolje.
Milena, ništa ne brini. I ja sam u 8. nedelji i ni dana nisam imala mučnine. Ja sam se isto brinula ali u stvari smo srećne što se ne mučimo!
Cao narode,samo da podelim sa vama moje misljenje i moja osecanja.Po ceo dan imam mucnine ali se trudim da ih ignorisem,najsrecnija bi bila kad bi me pustili da spavsm ceo dan,ali u mom domu to nije moguce sobzirom da imam cerku 12 god. i saina 9 god. nadam se samo da ce ove muke btzo proci,a ova devojka koja nema mucnine neka zahvali bogu na tome.
Cao svima,i ja sam u 8 nedelji. Jako sam srecna ali i jako nervozna.Nemam mucnine i to me cudi citam komentare i vidim da se skoro svi zalite na njih...
jako lose se osecam danas sam prvi put bila na ultrazvuku,ali se bebino srce nije culo tako da mi je zakazano za desetak dana jer je beba mala i slabo se vidi inace sam u osmoj nedelji trudnoce,a pritom mi je prva trudnoca...mnogo sam uplasena mada ne gubim nadu da ce sve biti ok
i meni ie isto tako, danas sam bila i doktorka kaže minijaturna je, samo se nazire :-( ponovo za 2 nedelje. kako si ti posle prošla? jel sve u redu
Joj, pomozite! Osecam se odvratno, muka mi je po ceo dan, samo se vucem po kuci bez snage i elana, ne mogu da uradim najosnovnije stvari. Samo bih se pokrila preko glave i lezala po ceo dan. Ali, imam trogodisnjeg sincica koji ima prehladu i ne moze u vrtic vec je kuci, a ja ne mogu ni rucak da skuvam, ujutro mi je ne ustaje. Verujte mi ne preterujem, bukvalno se osecam tako, i ne znam sta da radim. Srecni smo zbog druge trudnoce, ali ja se osecam odvratno i ne znam da li ce uopste proci. Ako se neko oseca isto, bice mi malo lakse.
cao svima,ja sam sada u 8 nedelji trdnoce,imala sam spontani pre ovoga u 7 mjesecu trudnoce,pa se sada svega bojim,ali valjda je sve ok,tako bar doco kaze,,,meni je jako,jako drago sto sam opet trudna,nemam mucnine ,samo me bole grudi,i imam glavobolje...pozz svima
Zdravo mamice;)
Ja sam u osmoj nedelji, bili smo na UZ i culi bebino srce - srce mamino;)
Meni je ovo druga trudnoca i jaaakko smo srecni, i moj muzic i ja, a nas sincic ima dve godinice, tako da jos uvek ne zna sta ga ceka;))) Cim mi se bude videla tiba, pocecu da mu pricam da ce dobiti batu ili seku;)
Moj savet, devojke izdrzite sve sto vas muci u ovom periodu (mucnine, povracanja...), jer to sto vas ceka za par meseci je najlepsa stvar na svetuuu!
Pozzz;)
Caos zenske. Vidim, dosta vas ima problem sa mucninom, ali da li neka povraca svakodnevno? Mene to ubija. U prvoj trudnoci sam povracala cijelu trudnocu, svakodnevno, a sada imam i mucnine i jos vise povracam. Vec 2kg sam izgubila za 15 dana. Jos imam upalu sinusa, a oni mi stvaraju glavobolje i jos vise me nadrazuju da povracam. Ali sve sam to jednom prosla prije 3 g. pa se nadam da cu i sada. Rezultat svega toga je bio moj sin, zdrav i prav ;) pa se i sada nadam i vjerujem da ce sve biti dobro. I da, u 8-oj sam nedjelji. Pozz svim buducim mamama i onimakoje vec jesu. Samo budite pozitivne, sve se da prevazici i rijesiti.
i meni je muka veci deo dana, ali ne povracam :) i nista spec ne mogu da jedem, uglavnom mi se sve gadi :(
u 8. sam nedelji takodje
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »